اینفانتینو سال آینده به ایران میآید
ریاست فیفا سال آینده به کشورمان سفر خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در شرایطی که مهدی تاج دوشنبه برای تماشای بازیهای تیم ملی فوتبال امید در بازیهای آسیایی به هانگژو سفر کرد و امروز میهمان ویژه دیدار شاگردان رضا عنایتی مقابل تایلند خواهد بود، روز گذشته عکسی از دیدار وی با جواد نکونام، سرمربی استقلال در دفتر تاج در مرکز ملی فوتبال منتشر شد.
البته این جلسه مربوط به چهارشنبه هفته قبل است و نکونام که از گذشته رابطه خوبی با رئیس فدراسیون فوتبال داشته است، او را در جریان این نشست از مشکلات استقلال مطلع کرده است.
قرار است تاج اوایل هفته آینده به تهران بازگردد. البته یکی از اولویتهای وی در بازگشت به تهران، هماهنگی برخی امور مربوط میزبانی از تورنمت کافا است و حتی احتمال دارد او برای حضور در یکی از جلسات مربوط به کافا، هفته آینده بار دیگر سفری به خارج از کشور داشته باشد.
دومین دوره این مسابقات در رده سنی بزرگسالان قرار است می سال 2024 برگزار شود و حتی جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا نیز برای این مسابقات به تهران سفر خواهد کرد.
بحث سفر اینفانتینو به تهران در جریان تورنمنت کافا در جلسه اخیر رئیس فیفا با سید ابراهیم رئیسی، ریاست جمهور کشورمان نیز عنوان شد.
برچسب ها : جیانی اینفانتینو مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال تورنمنت کافا
- در یادداشتی برای ودوموستی؛ عراقچی: ایران برنامهای۷ روزه برای بازگشایی تنگه هرمز در صورت رفع تهدیدهای نظامی ارائه کرد
- سفر مقامهای ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درونزا
- پاسخ بقائی به روبیو در مورد اتهام حمله ایران به کشتیها
- واکنش قالیباف به اعلام نامزدی دیپلمات اماراتی برای دبیر کلی سازمان ملل: روباه، کاندیدای نگهبانی از مرغها میشود!
- مجوز پنج طرح صنایع تبدیلی کشاورزی با ظرفیت ۷۳ هزار تُن در خوزستان صادر شد
- پل بعثت در اروندکنار آبادان در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد
- رییس اداره تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی اهواز: بیشترین مسمومیت منجر به مرگ در مراکز درمانی خوزستان دارویی است
- ثبتنام بیش از ۱۲ هزار دانشآموز عشایری در خوزستان/ هشدار خطر رعدوبرق برای مدارس کانکسی
