شماره خبر : 2992
منتشر شده در مورخ : شنبه 29 خرداد 1400
ساعت : 15:26
شوخی شبکه «نسیم» با جام ملتهای اروپا در «ورزشیا»
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ «ورزشیا» در ایام رقابت های یورو ۲۰۲۰ بر وجه سرگرمی و نشاط آفرینی که زیرپوست رقابت های فوتبال جریان دارد، متمرکز شده است.تهران- ایرنا- «ورزشیا» برنامهای برای دوست داران دنیای ورزش و رقابتهای یورو ۲۰۲۰ است که با نگاه به جذابیت این حوزه طراحی و ساخته شده است.
این برنامه با آیتم های متعددی که براساس گفتارمتن طراحی شده، علاوه بر نگاهی شاد و سرگرم کننده به اتفاقات جام ملت های اروپا، زبانی طنزآمیز برای بررسی این رویداد تولید کرده است.
علاقمندان می توانند این برنامه را هرشب ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه نسیم به تماشا بنشینند.
به گزارش ایرنا، شیوع ویروس کرونا نگرانیها را درباره برگزاری این مسابقات افزایش داده بود و سرانجام سران یوفا به این نتیجه رسیدند که برای جلوگیری از ایجاد هرگونه مشکل، این رقابتها را به سال ۲۰۲۱ موکول کنند.
مسابقات یورو قرار بود از ۲۲ خرداد سال ۱۳۹۹ آغاز شود اما با این تصمیم به خرداد سال ۱۴۰۰ موکول شد و حالا بعد از یک سال تاخیر ۱۰ روز است که این مسابقات در ۱۲ شهر اروپا اغاز شده است.
برچسب ها : شبکه نسیم فوتبال یورو ۲۰۲۰
سیاسی
- اعتراف وزیر جنگ سابق ترامپ: ایران دست بالا را دارد
- پیام تند تلآویو به واشنگتن: رویارویی با دولت ترامپ در صورت نرسیدن به راهحل درباره غزه
- با صدور حکمی از سوی حضرت آیتالله خامنهای؛ محسن رضایی به عنوان نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی منصوب شد
- دیدار و گفتگوی پزشکیان با رهبرانقلاب درباره مسائل اقتصادی و نظامی کشور
