بازیگر سریال متهم گریخت درگذشت
محمد برسوزیان از بازیگران پیشکسوت تلویزیون و سینما عصر امروز دار فانی را وداع گفت.
محمد برسوزیان از بازیگران پیشکسوت تلویزیون و سینما عصر امروز شنبه ۱۲ تیر ماه دار فانی را وداع گفت. برسوزیان ۷۶ ساله زاده تهران بود و در سریال هایی، چون «سه در چهار»، «متهم گریخت» و «روزگار قریب» ایفای نقش کرده بود.
این بازیگر که به دلیل حمله قلبی در بیمارستان بستری بود، بعدازظهر امروز در بیمارستان میلاد تهران درگذشت.
به گفته عباس زاده دوست نزدیک این بازیگر، مراسم خاکسپاری این هنرمند، پس از انجام مراحل اداری، دوشنبه، ۱۴ تیر ماه در قطعه هنرمندان انجام خواهد شد.
بازی در سریالهای «جلال ۲»، «نهنگ آبی»، «نفس گرم»، «هوش سیاه ۲»، «زمانه» و «در چشم باد» از دیگر کارهای مرحوم محمد برسوزیان در حوزه تلویزیون محسوب میشود.
«روانی» ساخته داریوش فرهنگ، «شب روباه» به کارگردانی همایون اسعدیان، «پنجه در خاک» از آثار ایرج قادری و «دمرل» یدالله صمدی، از جمله فیلمهای سینمایی است که محمد برسوزیان در آنها ایفای نقش داشته است.
باشگاه خبرنگاران جوان
برچسب ها : اخبار هنرمندان پیشکسوتان هنر متهم گریخت
- اعتراف وزیر جنگ سابق ترامپ: ایران دست بالا را دارد
- پیام تند تلآویو به واشنگتن: رویارویی با دولت ترامپ در صورت نرسیدن به راهحل درباره غزه
- با صدور حکمی از سوی حضرت آیتالله خامنهای؛ محسن رضایی به عنوان نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی منصوب شد
- دیدار و گفتگوی پزشکیان با رهبرانقلاب درباره مسائل اقتصادی و نظامی کشور
