رسول صدرعاملی مطرح کرد: «ناتوردشت»؛ هشداری آگاهیبخش برای خانوادهها
رسول صدرعاملی، کارگردان و تهیهکننده سینمای ایران همزمان با اکران فیلم سینمایی «ناتوردشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و تهیهکنندگی مهدی فرجی، در توصیف این فیلم سینمایی متنی را منتشر کرد.
به گزارش ایسنا، صدرعاملی نوشت: «ناتورِدشت» اثری باطراوت، تازه و دیدنی است. کارگردانی این اثر بسیار سخت و همچنین به لحاظ تهیهکنندگی حتما دشوار بوده است. ناتورِدشت یک پلان آرام و معمولی نداشت و برای همه پلانهای آن زحمت کشیده شده بود.
«ناتوردشت» بی آنکه آزاردهنده باشد هشداری آگاهیبخش برای خانوادههاست.
امیدوارم که اکران موفقی را پشت سر بگذارد و مطمئنا جزو فیلمهای ماندگار سینمای ما خواهد بود.»
فیلمنامه «ناتور دشت» با الهام از داستانی واقعی، توسط سیدمحمدرضا خردمندان و حمید اکبری خامنه به نگارش درآمدهاست و هادی حجازیفر و میرسعید مولویان زوج اصلی این فیلم هستند که برای اولینبار کنار یکدیگر قرار میگیرند.
«ناتور دشت» دومین ساخته سینمایی محمدرضا خردمندان پس از فیلم سینمایی «بیست و یک روز بعد» به حساب میآید.
برچسب ها : رسول صدرعاملي فیلم سینمایی ناتوردشت فیلم سینمایی
- رئیس اتاق اصناف اهواز: پروانهدار کردن ۸۰۰۰ واحد صنفی طی ۵ ماه/ به شکایات مردمی در کمترین زمان رسیدگی میشود
- رئیس کل دادگستری استان: کاهش ۸ درصدی وقوع سرقت در خوزستان
- پیام تبریک فرمانده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی
- خوزستان در مسیر جبران کمبود فضای آموزشی؛ ۵۹۴ مدرسه جدید در راه است
