شماره خبر : 50815
منتشر شده در مورخ : یکشنبه 20 مهر 1404
ساعت : 9:10
معاون وزیر صمت اعلام کرد: کاهش ریسک اکتشاف در دستور کار/ برنامه های تازه ای برای جذب سرمایه‌گذاری داریم

معاون وزیر صمت اعلام کرد: کاهش ریسک اکتشاف در دستور کار/ برنامه های تازه ای برای جذب سرمایه‌گذاری داریم

 

رئیس هیات عامل ایمیدرو از تدوین برنامه‌ای جدید برای کاهش ریسک فعالیت‌های اکتشافی خبر داد و گفت: این سازمان با بهره‌گیری از ابزارهای حمایتی و بیمه‌ای، زمینه مشارکت فعال‌تر بخش خصوصی و شرکت‌های کوچک مقیاس را در طرح‌های سرمایه‌گذاری معدنی فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از ایمیدرو، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز نخستین  نشست شورای معاونان ایمیدروتصریح کرد: باید برنامه‌ریزی‌ها در جهت کاهش ریسک اکتشاف برای شرکت‌ها به ویژه شرکت های کوچک مقیاس باشد و ایمیدرو بتواند با بهره‌گیری از بازوهای اجرایی و حمایتی خود - از جمله صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی- ؛ مشوق‌هایی ارائه دهد. 

سمیعی‌نژاد ادامه داد: این سازمان باید بتواند طوری سیاستگذاری کند که شرکت‌ها و بخش خصوصی در بسته‌های سرمایه‌گذاری، مشارکت فعال‌تری داشته باشند. 

رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین تاکید کرد: شرکت های زیرمجموعه و تابعه طرح های جدید را با هماهنگی ایمیدرو اجرا کنند و در این مسیر توسعه زیرساخت و توجه به مسایل زیست محیطی را مورد توجه قرار دهند. 

وی در بخش دیگری از سخنانش به اثرگذاری این سازمان در اقتصاد کشور به ویژه بخش معدن و صنایع معدنی، اشاره کرد و گفت: جایگاه ایمیدرو با حضور و مشارکت نیروهای آن بازیابی می‌شود.

 

برچسب ها : معاون وزیر صمت سرمایه‌گذاری اکتشاف