خداحافظی بهروز افخمی از کارگردانی سینما
کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون، سازنده فیلمهایی، چون «عروس»، «شوکران» و «روز شیطان» پایان فعالیتش به عنوان کارگردان سینما را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای بهروز افخمی گفت: فکر میکنم «فرزند صبح» بهترین فیلمی است که ساختهام و دوست دارم این آخرین فیلم من به عنوان کارگردان سینما در ایران باشد. شاید اگر عمری بود در خارج از کشور فیلم سینمایی برای پخش جهانی و عرضه در پلتفرمها بسازم و فکرهایی هم از این بابت دارم، اما در سینمای ایران دوست دارم با همین «فرزند صبح» کارگردانی را تمام کرده باشم.
وی اضافه کرد: «کاغذ شطرنجی» را دو سال قبل میخواستم بسازم، اما دیگر زیاد در حال و هوای آن نیستم، شاید به دلیل همین زمانی باشد که طی شده و ممکن است فیلمنامه را به یکی از همین فیلمسازهای جوان بدهم که میخواهند کار دوم یا سوم خود را بسازند و بعد خودم تهیهکننده باشم.
آقای افخمی ادامه داد: تهیهکنندگی و کارگردانی مجموعه تلویزیونی را کنار نمیگذارم فقط کارگردانی سینما را در ایران نمیخواهم ادامه دهم، چون وقتی میگویم سینما دیگر نمیتواند هیجانانگیز و دورانساز باشد، طبیعی است که اگر خودم به آن اعتقاد دارم، باید نخستین کسی باشم که به آن عمل میکنم. در نتیجه فکر میکنم ممکن است مجموعه تلویزیونی بسازم و حتی ممکن است تئاتر اجرا کنم، اما برای کارگردانی سینما فکر میکنم «فرزند صبح» پایان خوبی است بویژه آنکه روی پرده هم خیلی جلوه دارد.
برچسب ها : سینما تلویزیون بهروز افخمی کارگردان سینما
- اعتراف وزیر جنگ سابق ترامپ: ایران دست بالا را دارد
- پیام تند تلآویو به واشنگتن: رویارویی با دولت ترامپ در صورت نرسیدن به راهحل درباره غزه
- با صدور حکمی از سوی حضرت آیتالله خامنهای؛ محسن رضایی به عنوان نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی منصوب شد
- دیدار و گفتگوی پزشکیان با رهبرانقلاب درباره مسائل اقتصادی و نظامی کشور
