مدیر جهاد کشاورزی دزفول خبرداد: صادرات ۷۰ هزار تن سبزی و صیفی به کشورهای حوزه اوراسیا
مدیر جهاد کشاورزی دزفول از صادرات ۷۰ هزار تن سبزی و صیفی از طریق واحدهای قرنطینه گیاهی این شهرستان به مقصد کشورهای حوزه اوراسیا خبر داد و گفت: در حال حاضر برخی محصولات نیز در حال صادر شدن هستند.
احمد زارعی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر برخی محصولات کشاورزی شهرستان در حال صادر شدن هستند، اظهار کرد: در فصل زراعی جاری یعنی از دی ماه تاکنون و با آغاز برداشت سبزی و صیفی، حدود ۷۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی از طریق واحد قرنطینه گیاهی این شهرستان تحت نظارت کارشناسان قرنطینه، تایید و پلمپ شد و سپس به مقاصد کشورهای حوزه اوراسیا صادر شدند.
وی با اشاره به اینکه صادرات امسال نسبتا خوب بوده است، افزود: ۱۰ تا ۱۱ نوع محصول از طریق قرنطینه گیاهی این شهرستان صادر شده است که شامل انواع سبزیجات برگی، کلم، کاهو، کرفس، گشنیز، شوید و محصولات مختلف حتی خرما میشود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول با بیان اینکه کل میزان تولیدات کشاورزی شهرستان بیش از ۳ میلیون تن است که شامل محصولات زراعی، باغی و دامی میشوند، گفت: برای تامین نیاز داخلی، محصولاتی که مصرف داخلی دارند شامل گندم، ذرت، چغندرقند و غیره صادر نمیشوند اما محصولات دیگری شامل انواع سبزی، صیفی، گل و گیاهان زینتی و قارچ گیاهی در شهرستان تولید میشود که بخش عمده صادرات شهرستان را به خود اختصاص میدهند.
زارعی با اشاره به ظرفیت بالای صادرات سبزی و صیفی در شهرستان با توجه به حجم تولید اظهار کرد: حدود یک میلیون تن سبزی و صیفی در شهرستان تولید میشود که برای بخش عمدهای از آن در حوزه صادرات میتوان برنامهریزی خوبی کرد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر برنامهریزیهایی برای توسعه صادرات محصولات در حال انجام است، عنوان کرد: سازمان غذا و دارو در حال تجویز گواهی بهداشتی است چون برای صادرات بعضی محصولات گواهی پزشکی لازم است و این گواهی باید از طریق سازمان غذا و دارو و علوم پزشکی صادر شود.
زارعی ادامه داد: زیرساختهای موردنیاز شهرستان برای توسعه صادرات مثل تمدید واحدهای قرنطینه گیاهی، گمرک و مرزهای هوایی از طریق مجراهای قانونی در حال پیگیری هستند و در زمینه حمل و نقل نیز برنامهریزیهای خوبی شده است اما در بحث کیفیت صادرات، باید کیفیت محصولات منطبق بر نیاز و استانداردهای بازارهای کشور مقصد و بر اساس سفارشات بازار هدف باشد.
وی با اشاره به مشکلات و موانعی که برای توسعه صادرات وجود دارد، تصریح کرد: در حوزه هماهنگی بین گمرک و واحد قرنطینه و تجار و افرادی که در کار صادرات هستند، مشکلاتی وجود دارد. بخصوص بازرگانان و صادرکنندگان ما باید بروز باشند و اطلاعات کافی از بازارهای هدف داشته باشند تا بتوانند مقدمات کار را انجام دهند و محصول خود را بر اساس سفارشی که هست، تهیه کنند.
زارعی افزود: چون گاها پیش میآید محصولی باید ضد عفونی شود و یا گواهی سلامت داشته باشد و اینها مواردی هستند که باید در زمان کاشت و داشت محصول رعایت شوند تا پس از برداشت، در فرآیند صادرات آن محصول دچار مشکل نشویم .
مدیر جهاد کشاورزی دزفول افزود: به طور کلی شهرستان ۴۷ نوع محصول تولید میکند که شامل گندم، غلات، روغن، انواع سبزیجات، صیفیجات، انواع گل و گیاه زینتی، گیاهان علوفهای میشود. در حوضه دام، مرغداری، شیلات، محصولات باغی و مرکبات نیز تولیدات داریم.
انتهای پیام
برچسب ها : استانی-شهرستانها صادرات کشاورزی جهاد كشاورزي
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند