شماره خبر : 31992
منتشر شده در مورخ : دوشنبه 24 اردیبهشت 1403
ساعت : 12:51

قیمت گوجه فرنگی در بازار ۳۰ درصد کاهش یافت
در هفته جاری قیمت هر کیلو گرم گوجه فرنگی با کاهش حدود ۳۰ درصدی نسبت به هفته گذشته به ۲۲ هزار تومان رسیده است.به گزارش خبرنگار مهر، نرخ گوجه فرنگی و پیاز از اواخر فروردین روند افزایشی داشت به طوری که گوجه فرنگی هر کیلو گرم به بیش از ۳۲ هزار تومان رسید در حالی که در اسفند این محصول حدود ۱۶ تا ۲۰ هزار تومان بود.
همچنین نرخ هر کیلو گرم پیاز به حدود ۴۰ هزار تومان رسیده است. مصطفی دارایی نژاد، رئیس پیشین اتحادیه بار فروشان به مهر گفت، اسفند ماه سال گذشته هشدار دادم و اعلام کردم برای چند ماه آینده نسبت به قیمت پیاز و گوجه فرنگی نگران هستم. پاکستان و هند کشورهایی هستند که خود تولیدکننده پیاز هستند اما به دلیل کمبود، صادرات خود را به کشورهای حاشیه خلیج فارس ممنوع کردند در حالی که ما به راحتی اجازه صادرات دادیم و هنوز هم ادامه دارد. این شد که در اواخر فروردین شاهد افزایش برخی محصولات از جمله پیاز و گوجه فرنگی بودیم.
وی اعلام کرد در این هفته قیمت گوجه فرنگی و ماه آینده نرخ پیاز کاهش مییابد که این امر در خصوص گوجه فرنگی محقق شد و هر کیلو گرم گوجه فرنگی با کاهش حدود ۳۰ درصدی به ۲۲ هزار تومان رسیده است.
برچسب ها : گوجه فرنگی اتحادیه بار فروشان مصطفی دارایی نژاد
راوی
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
سیاسی
- توئیت صفحه رهبر انقلاب در مورد ضربه محکم ایران به رژیم صهیونیستی
- هشدار قاطع رهبری به واشنگتن و تلآویو در صدر توجه رسانههای انگلیسیزبان
- در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه؛ رهبر انقلاب: ملت با جهتگیریهای گوناگون سیاسی و وزن متفاوت مذهبی پای ایران ایستاد
- لاوروف: آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است
مناطق
- با پیگیری استاندار خوزستان نشست کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوای خوزستان برگزار شد
- آغاز خدماترسانی پلیسراه خوزستان به زائران اربعین از ابتدای ماه صفر
- برداشت خارک نوبرانه خرمشهر آغاز شد
- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان: راهاندازی ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل در خوزستان/ بازرسی از نانواییها با جدیت ادامه دارد
راوی
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند