
۵ استان کشور پیشرو در خرید تضمینی گندم هستند
مجری طرح گندم گفت: بنابر آمار استانهای خوزستان، گلستان، فارس، ایلام و خراسان رضوی پیشرو در خرید تضمینی گندم هستند.
سهراب سهرابی، مجری طرح گندم در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت بیش از ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن گندم با ارزش ۹۸ هزار میلیارد تومان از کشاورزان ۲۸ استان کشور خریداری شده است.
به گفته او، طبق آمار میزان خرید در مدت مشابه سال قبل ۵ میلیون و ۱۵۰ هزار تن بود که بر این اساس تا روز گذشته میزان خرید ۴۵۰ هزار تن رشد داشته است.
سهرابی گفت: خوزستان با یک میلیون و ۶۱۷ هزار تن، گلستان یک میلیون و ۲۰ هزار تن، فارس ۶۷۵ هزار تن، ایلام ۳۲۰ هزار تن و خراسان رضوی ۲۸۰ هزار تن جزء ۵ استان برتر خرید تضمینی گندم هستند.
مجری طرح گندم وزارت جهاد با بیان اینکه برداشت گندم تا پایان شهریور ادامه دارد، افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال میزان خرید تضمینی گندم از ۱۱.۵ میلیون تن فراتر رود که بر این اساس نیازی به واردات در حوزه صنف و صنعت نداریم.
او از پرداخت ۴۰ همت مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: پیگیری ها برای پرداخت مطالبات ادامه دارد که امیدواریم هرچه سریع تر پرداختی ها انجام شود.
سهرابی گفت: برآوردها حاکی است امسال ۱۴.۵ تا ۱۵.۵میلیون تن گندم تا پایان شهریور ماه از مزارع آبی و دیم برداشت شود.
خبرنگار: آزاده محبی
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزیبرچسب ها : تولید گندم خرید تضمینی گندم واردات گندم
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- فرمانده قرارگاه اربعین فراجا اعلام کرد: صدور ۱۱۱۸ گذرنامه زیارتی و عادی از اول محرم تا کنون/ ورود و خروج زائرین از مرز در کمتر از ۴ ثانیه
- بیمه رانندگان تاکسیهای اینترنتی به کجا رسید؟
- جزئیات برگزاری آزمون معوق اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری
- فرآیند نحوه ارزیابی داوطلبان اعزام به مدارس خارج از کشور
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند