
۶۰ درصد تولید نهال به زراعت چوب اختصاص مییابد
معاون امور سازمان جنگل گفت: در سال دوم طرح کاشت یک میلیارد درخت، ۵۰ تا ۶۰ درصد تولید نهال توسط بخش دولتی و خصوصی به زراعت چوب اختصاص مییابد.
نقی شعبانیان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: براساس برنامه ریزی صورت گرفته در سال دوم طرح کاشت یک میلیارد درخت از مجموع ۱۲۰ میلیون اصله نهال بخش خصوصی پیش بینی می شود که ۱۱۰ میلیون به زراعت چوب اختصاص یابد، همچنین از مجموع ۱۳۰ میلیون اصله نهال بخش دولتی ۳۰ درصد به بحث زراعت چوب اختصاص خواهد یافت.
به گفته او، در مجموع امسال ۵۰ تا ۶۰ درصد تولید و کاشت درخت به زراعت چوب اختصاص می یابد که این امر ناشی از استقبال مردم است که پای کارآمدند و بشدت متقاضی هستند.
شعبانیان ادامه داد: با بهره گیری از توان علمی کشور می توان از نظر زراعت چوب به جایی رسید که از واردات بی نیاز شد، اما طی این چهار سال با اجرای کاشت یک میلیارد درخت که بخشی مربوط به تولید زراعت چوب است، می توان ۵۰ تا ۶۰ درصد نیاز کشور را از این طریق تامین کرد.
معاون امور جنگل با نیاز چوبی سالانه کشور را ۱۲ میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۲۰ تا ۲۲ درصد نیاز چوبی کشور در داخل تولید می شود که با اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت و اختصاص بخشی از تولید نهال به این امر، می توان ۵۰ تا ۶۰ درصد نیاز کشور را تامین کرد که براین اساس از خروج مقدار قابل توجهی ارز از کشور جلوگیری می شود.
شعبانیان گفت: اکنون برخی کشورها در تولید نهال و کاشت جنگل فعالانه عمل می کند به طوریکه طبق آمار و گزارش های اعلامی تولید نهال و کاشت جنگل در کشورهای اتیپوبی، چین و هند قابل توجه است و عملا در احیا و غنی سازی جنگل اقدامات خوبی کردند.
خبرنگار: آزاده محبی
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزیبرچسب ها : تولید نهال زراعت چوب واردات چوب
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- وزیر امور خارجه در گفتوگو با شبکه راشا تودی بیان کرد: اعلام آمادگی ایران برای توسعه نشستهای سهجانبه با چین و روسیه
- هند دومین سامانه موشکی مافوق صوت خود را به فیلیپین تحویل داد
- تحلیلگر آمریکایی: تجارت با روسیه، برای ترامپ از حل بحران اوکراین مهمتر است
- رکورد شکنی بی سابقه صهیونیستها در کشتار خبرنگاران در غزه
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند