راوی گفت: شکست استیضاح شهردار اهواز و ادامه نابسامانی شورا و مدیریت شهری
در جلسه علنی روز دوشنبه شورای شهر اهواز، استیضاح شهردار اهواز که از مدت ها پیش مورد مناقشه موافقان و مخالفان آقای امینی است، در دستور کار قرار داشت که البته این دومین جلسه شورا با محوریت برکناری شهردار اهواز بود.
در این جلسه، پس از رای گذاشتن این دستور کار، در نهایت رضا امینی با اختلاف یک رای به عنوان شهردار اهواز، ماندنی شد.
پس از گذشت ماه ها که اکثر جلسات شورای شهر اهواز بدلیل حد نصاب نرسیدن های اعضا تشکیل نمی شد و شورا فعال نبود، این جلسه با انگیزه برکناری شهردار با 13 عضو تشکیل شد و با شکست استیضاح ، وضعیت حیدر نعمتی شورا و اختلاف نظر اعضا با یکدیگر همچنان باقی ماند تا مدیریت شهری اهواز، کما کان نابسامان ادامه یابد.
رضوی عضو شورای شهر پس از پایان جلسه گفته: یکی از اعضا تا دو شب قبل از تشکیل جلسه، با ما (مخالفان شهردار ) بود و قسم می خورد که به برکناری شهردار رای می دهد اما به ناگاه به حامیان شهردار پیوست و این تغییر موضع او تاثیر زیادی بر نتیجه رای گیری داشت.
وضعیت شورای شهر و دل بستن و بعد دل کندن اعضای آن به شهردار انتخابیشان، ما را به یاد این دو بیت کلیم کاشانی می اندازد:
بدنامی حیات، دو روزی نبود بیش
آن هم کلیم با توبه گویم چه سان گذشت
یک روز صرف بستن دل شد به این و آن
روز دگر به کندن دل زین و آن گذشت
برای اختصاص سهام عدالت به جا ماندگان ، قانون ندارند!
وزیر اقتصاد گفته: < برای جا ماندگان سهام عدالت بدون مجوز قانون ، کاری نمی شود کرد و در حال حاضر ، قانونی برای اختصاص سهام عدالت به جا ماندگان نداریم.>
عجب استدلالی ، پس کار قوه مقننه چیست، پیشنهاد و لایحه بدهید، مجلس تصویب کند، این را هم ما باید یادتان بدهیم!
باید روشن شود سهل انگاری چه کسانی به بهای جان 70 بیمار دیالیزی تمام شد
در پی اعلام خبر فوت 70 نفر به دلیل استفاده بیماران دیالیزی از داروهای بی کیفیت و احتمال آلودگی به عنصر آلومینیوم ، سازمان غذا و دارو اعلام کرد که تولید محلول های دیالیزی، تحت نظارت کامل سخت گیرانه و بی مماشات انجام می شود و اگر چه در حال حاضر تنها یک شرکت داخلی مسئولیت تولید این داروی حساس را بر عهده دارد، اما این به معنای چشم پوشی از کیفیت با استانداردها نیست.
پروفسور بهروز برومند بنیان گذار دیالیز در کشور و پدر نفرولوژی نوین ایران ، ضمن ابراز تاسف عمیق از بروز این فاجعه انسانی، خواستار برخورد قاطع دستگاه قضائی با عاملان و مسببان این سهل انگاری (بقول ایشان) شد تا روشن شود که کوتاهی و سهل انگاری چه کسانی به بهای جان بیماران تمام شده است.
نکته مورد توجه در این باره آن است که چنین دارویی توسط تمام داروخانه ها توزیع نمی شود و عرضه کنندگان آن مشخص هستند، تولید کننده دارو هم یک شرکت است و عقیده بر این است که اگر به موقع جلوی تولید و فروش دارو گرفته می شد، اینهمه بیمار فوت نمی کردند.
کمیسیون بهداشت مجلس هم از دستگاه قضائی خواستار ورود به موضوع شده تا برخورد جدی با عوامل خاطی در دستور کار قرار داده شود وگزارش مربوطه در اختیار مجلس قرار گیرد.
انتصابات استان با مشورت افرادی است و استاندار مسئولیت آن ها را متعهد شد
استاندار خوزستان در زمینه نحوه انتصابات مدیران گفته: برای انتصاب ها، با افراد مختلفی مشورت می کنم اما در پایان بنده مسئولیت انتصاب را بر عهده می گیرم و خیلی شفاف می گویم مسئولیت همه انتصاباتی را که درحوزه کاری خودم است ، متعهد می شوم و پای آن می ایستم و با کسی هم تعارف ندارم.
دکتر موالی زاده مهمترین شاخص های انتخاب مدیران استانی را کارآمدی ، پاک دستی و داشتن انگیزه واقعی برای کمک به دولت عنوان کرده است. به این ترتیب باید امیدوار بود که افراد طرف مشورت استاندار، دید کارشناسی داشته باشند. البته ظاهرا استاندار در نظر دارد که برخی از مدیران را تغییر ندهد و < تا حد امکان> حذف مدیران پروازی مدنظر است.
سپردن نظارت بر کالاهای اساسی
به جهاد کشاورزی که امکانات اینکار را ندارد ، بی فایده است
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان در جلسه ستاد تنظیم بازار خوزستان با ذکر آمار و ارقامی اعلام کرد. در سه ماه اخیر ، سه کالای حبوبات ، لاستیک و مرغ تا 50 درصد و قیمت جوجه یکروزه ، گوجه فرنگی و خیار بیش از 50 درصد رشد قیمت داشته اند. به گفته وی از ابتدای امسال تا کنون شاهد رشد تورم 6/4 درصدی در حوزه آموزش و 4/3 درصدی در بخش مسکن بوده ایم. در این جلسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفته: < از چند سال گذشته نظارت بر کالاهای اساسی و کشاورزی در بازار، به سازمان جهاد کشاورزی محول شده، این درحالی است که هیچ نیرو، زیرساخت و تجهیزاتی برای انجام این کار، به این سازمان اختصاص داده نشده است، ضمن اینکه وظیفه سازمان جهاد کشاورزی استان، تولید محصولات کشاورزی و آموزش است و نظارت بر بازار هیچ تناسبی با نوع فعالیت این سازمان ندارد.>با این واقعیتی که آقای نبی پور بیان کرد معلوم می شود که چرا نظارت بر کالاهای اساسی در بازار توفیقی نداشته و بود و نبودش فرق نمی کند و سوال این است که چرا انجام چنین کاری را از سازمانی می خواهند که به گفته رئیس سازمان آن هیچ نیرو و زیرساختی برای انجام این کار ندارد. البته راوی اطلاع دارد که متولیان امور بازرسی، سازمان جهاد کشاورزی و اتاق های اصناف هستند که نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی ، بررسی شکایات و برخورد با متخلفین صنفی بر عهده این اتاق است و معلوم است رسیدگی به امور مربوط به مردم به این شکل ناهمخوان و دست و پا بسته، عین بی تفاوتی به حقوق مصرف کنندگان است و عجیب اینکه نمایندگان مردم که حتما از این وضعیت نظارت بر بازار خبر دارند، حتی حرفش را هم نمی زنند.
برچسب ها : استیضاح شهردار اهواز شهردار اهواز اهواز خوزستان