میلاد شیر زن کربلا و روز پرستار
امروز؛ پنجم جمادی الاوّل سالروز ولادت زینب کبری سلام … علیها است، بانوی بزرگواری که پس از واقعه کربلا بزرگترین نقش را در انتقال پیام شهیدان این واقعه به عهده داشت و با انجام این رسالت نشان داد که چگونه یک زن می تواند، در سرنوشت بشریّت نقش آفرین باشد.
شیرزن کربلا که در کوره بلاها و ابتلاهای عظیمی چون رحلت رسول گرامی اسلام و شهادت مادر و پدر بزرگوارش آبدیده شده بود با امتحان پربلای کربلا آمادگی یافت تا کار ناتمام جدّ، مادر، پدر و برادران بزرگوارش را به اتمام برساند و یکتنه رسالت نجات اسلام و پاسداری از خون شهیدان و انتقال پیام آنان را به عهده گیرد. میراثدار پنج تن آل عبا در حالی این رسالت سنگین را به دوش گرفت که در گرداب سختترین مصیبتها گرفتار بود و با از دست دادن همه باران و عزیزان خود، میبایست یکتنه در برابر دریای دشمن بایستد و از زنان و کودکان اسیر چنگال دژخیمان بیرحم یزیدی نیز محافظت کند. قافلهسالار پیامآوران عاشورا با چشم دوختن بر زیباییهای جمال الهی، رسالت خود را در انتقال پیام اسلام، سرپرستی اسیران و سرکوب دشمنان حق به زیباترین و موثرترین شکل ممکن به پایان رسانید تا الگویی منحصربهفرد برای زنان و مردان مسلمان باشد. زینب سلام ا… علیها نشان داد که زن مسلمان چه عرصه بیکرانی برای ایفای نقش دارد و چگونه میتواند در احیای حق و نابودی باطل تاثیری جاودانه بگذارد و گاهی بهتر و قویتر از مردان، رسالت الهی خود را در هدایت جامعه به انجام رساند.
روز میلاد این بانوی بزرگوار در کشور ما روز پرستار نامیده شده است تا در این روز و هفته متصل به آن از این قشر زحمتکش و فداکار تقدیر شود و قدر و ارزش این حرفه شریف به عموم مردم یادآوری گردد، که یقیناً نه در یک روز و نه در یک هفته تجلیل از این مددکاران دلسوز و درک اهمیت جایگاه آنان میسر نیست و می بایست بلای جانسور شیوع کرونا بر جهان سیطره یابد تا اهمیت کار پرستاران و سختی کار آنان برای مردم روشن شود، اینک تمام جهانیان و از جمله هموطنان عزیز ما با نزول بلای همه گیر کرونا توانستند به اهمیت حیاتی این حرفه شریف پی برده و برای این فداکاران زینب گونه که با جانفشانیها جان هزاران بیمار را نجات داده و مؤثّرترین عامل آرامش بیماران و خانواده های آنها بوده اند، احترام ویژه ای قائل شوند. با اینهمه ضروری است که انبوه مشکلات این عزیران چنانکه شایسته است نیز همیشه مورد توجّه قرار گیرد. مشکلاتی که در رأس آنها کمبود کادر پرستاری در مقایسه با میانگین جهانی است و علاوه بر فرسودگی پرستاران، بیماران را نیز از دریافت خدمات مناسب محروم می کند و این می تواند یکی از عوارض نظام پزشک سالار ما باشد که همچنانکه معمولاً بی میل به افزایش صندلی دانشجویان پزشکی است به رفع کمبود کادر پرستاری نیز رغبتی ندارد تا لابد مدعی جدید برای سهم کارانه مراکز درمانی بوجود نیاید و علیرغم وارد شدن فشار بیشتر بر پرستاران موجود، از سهم کارانه کادر پزشکی کاسته نشود.
این مسأله و مشکلاتی همچون کم توجّهی به میزان سختی کار پرستاران، اختلاف فاحش حقوقی آنان با کادر پزشکی، غفلت در فراهم کردن فرصتهای آموزشی و مطالعاتی و مانند آن نیز از مواردی است که مورد گلایهِ اکثر پرستاران است و برگزاری مراسم تجلیل یک روزه یا یک هفته ای در سال نباید موجب غفلت از این مطالبات بحق آنان باشد.
موسوی زاده
برچسب ها : روز پرستار ولادت ولادت حضرت زینب (س)
- راوی گفت: استاندار ثابت کند پشت چهره آرام مدیری با تحرک و پویا است و زمان از دست نرود
- راوی گفت: استاندار، جذب سرمایه گذار در استان را جدی بگیرد
- راوی گفت: بهتر است اهمیت دادن و توجه استاندار به جایگاه های استان منحصر به دانشگاه نباشد
- راوی گفت: موالی زاده بهره گیری از تجارب کارشناسان را آغاز کرد
- راوی گفت: استاندار ثابت کند پشت چهره آرام مدیری با تحرک و پویا است و زمان از دست نرود
- راوی گفت: استاندار، جذب سرمایه گذار در استان را جدی بگیرد
- راوی گفت: بهتر است اهمیت دادن و توجه استاندار به جایگاه های استان منحصر به دانشگاه نباشد
- راوی گفت: موالی زاده بهره گیری از تجارب کارشناسان را آغاز کرد