راوی گفت: مسئولان بهداشت و درمان مردم را از آنفولانزای جدید بی خبر نگذارند
خانم مینو محرز استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران که در مقاطعی از شیوع بیماری ها، بخصوص زمان فاجعه کرونا صاحب نظر بوده گفته:< اگر با آنفولانزا با مشکل جدید مواجه باشیم ، واکسن های فعلی، روی آن اثر ندارد و باید واکسن پنج ظرفیتی ساخته شود چون بچه ها در مدرسه به شدت در معرض این بیماری هستند. افراد هم با بیماری زمینه ای بستری می شوند و تا کنون تعدادی فوتی هم داشته ایم.>
اگر اینطور است که این خانم می گوید، چرا نه اطلاع رسانی می شود که مردم مواظب باشند، نه از تاکید بر تزریق واکسن خبری هست، هر چند ایشان معتقد است باید واکسن جدیدی ساخته شود. مسئولان بهداشت و درمان استان، مردم را بی خبر نگذارند تا غافلگیر نشوند.
اعتراف احمد خرم ( استاندار و وزیر اسبق) به یک خطای نابخشودنی
علی عبدالعلی زاده سیاستمدار و وزیر مسکن و شهرسازی زمان ریاست جمهوری خاتمی که حالا به عنوان نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست های کلی توسعه دریا محور فعالیت دارد تعریف کرده که: هفته گذشته جائی بودم که احمد خرم ( وزیر اسبق و استاندار خوزستان در مقطعی) که از سال 52 رفیقم بوده، برگشت یواشکی تو گوشم گفت: علی، ما یه خطای بزرگی کردیم که هیچ وقت خود را نمی بخشم . گفتم چی: گفت: رفتیم 80 کشتی یکجا از کره خریدیم در حالیکه آن موقع هیچ واحد کشتی سازی در کره به اندازه کشتی سازی خودمان (خلیج فارس) ما نبود ولی گفتیم اینا نمی توانند بسازند و رفتیم از آنها خریدیم و همان خرید باعث شد که کره کشتی ساز اول در دنیا بشود ولی ما همچنان ماندیم. این را برای این میگویم که اگر از صنایع دریائی حمایت نشود، زیان می بینیم.
عبدالعلی زاده پیشنهاد کرده که سه کشتی سازی را یک کشتی سازی بزرگ بکنیم و تصمیم بگیریم صنایع دریائی ایران را در حد پاسخگویی به نیاز خودمان و صادرات کشتی توسعه بدهیم و نباید صورت مساله را پاک کرد و کشتی خرید.
وی این را هم گفت که من با خرید خارجی مخالف نیستم اما وقتی اینجا صد تا کارخانه کشتی سازی دارید( از قایق تا کشتی 115 هزار تن) باید خودمان تولید کنیم.
اقرار به ضعف مدیریت انرژی بالاتری ها!
قالیباف گفته <در جلسه کمیسیون انرژی، اتاق آنقدر گرم شد که پنجره را باز کردیم و خودمان در کمیسیون نمی توانیم انرژی یک اتاق را مدیریت کنیم. >
خب برای همین است که توصیه هایتان به مردم برای صرفه جویی و کاهش انرژی اثری ندارد، چون شده اید واعظ غیر متعظ!
یک انتصاب به یاد ماندنی از استاندار خوزستان
دکتر موالی زاده استاندار، طی حکمی آقای لفته منصوری را به عنوان مشاور اجتماعی خود منصوب کرد که بدون شک یکی از انتصاب های خوب و به یادماندنی خواهد بود. منصوری دارای مدرک دکتری جامعه شناسی است و یک خوزستان شناس و عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است که به دیدبان دائم و دلسوز فرهنگ جامعه شهرت دارد. وی در زمینه های مختلفی همچون نقد کتاب ، نقد فیلم، نقد فرهنگ رایج جامعه، نقد سازمان های استانی و کشوری و ... تبحر دارد.
از ویژگی های بارز نوشتارهای لفته منصوری، شفافیت کلامی ایشان و پرهیز از پیچیدگی کلامی و تندخویی است و شرافت قلم و انصاف در بیان مطالبش به خوبی رعایت می شود، ضمن اینکه در خصوص تمام اقوام، با یک لحن صحبت می کند و می نویسد که امیدواریم الگویی باشد برای کسانی که با اندیشه های منصوری همگون و خواهان ادامه راهش هستند، مبارک است.
مدیر کل اسبق امور اجتماعی در جایگاه امور اجتماعی استانداری قرار گرفت
استاندار خوزستان در حکمی دیگر سید مهرداد موسوی را به عنوان سرپرست اداره کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری منصوب کرد. وی در دوره استانداری دشتکی و خلیلیان، مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان بود.
سید شریف حسینی مستشار دیوان محاسبات شد
در انتصابی دیگر سید شریف حسینی به عنوان مستشار دیوان محاسبات انتخاب شد. وی به مدت هشت سال نماینده مردم اهواز در مجلس را عهده دار بوده و سمت هایی همچون معاون وزیر صنعت و معدن و مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران را در کارنامه خود دارد.
اگر سالی یک مشکل حل شود، هنر کرده ایم!
سردار مصطفی مولوی رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور در نشست با اعضای ستاد مردمی دکتر پزشکیان که در استانداری خوزستان برگزار شد گفته: < اگر بتوانیم در طول چهار سال آینده حتی پنج مورد از مشکلات بزرگ را حل کنیم ، موفقیت بزرگی برای کشور خواهد بود. وی این را هم گفته که امیدوارم حداقل بتوانیم هر سال یکی از این مشکلات را برطرف کنیم.>به این ترتیب معلوم نیست عمر بعضی ها کفاف بدهد که روزی همه مشکلات حل شوند حتی اگر دکتر پزشکیان چند دوره رئیس جمهور شود.
تحمل پذیری سرپرست فرمانداری اهواز و بعید بودن جمع آوری آب های سطحی شهر
شهاب صدیقی سرپرست جدید فرمانداری اهواز در مراسم معارفه اش گفته: <باید تحمل انتقاد را داشته باشیم تا بتوانیم کار انجام دهیم.>
صدیقی در همین مدت کوتاهی که از انتصابش گذشته ثابت کرد که تحمل انتقاد را دارد چون در فضای مجازی آماج خرده گیری ها قرار گرفت و منتقدین این انتصاب استاندار را تاب نیاوردند.
سرپرست فرمانداری اهواز با اشاره به وضعیت فاضلاب و آب های سطحی هم گفت: شاید تصور مردم این باشد که پس از اتمام پروژه فاضلاب اهواز، مشکل آبگرفتگی تمام می شود در حالی که طرح ایجاد شبکه جمع آوری آب های سطحی نیز باید اجرا شود که نیاز به 7/15 همت اعتبار دارد. با توجه به اینکه هر همت هزار میلیارد تومان است و تامین این عدد نجومی برای احداث شبکه جمع آوری آب های سطحی برای ما که در تهیه اعتبارات خیلی کمتر از این برای اجرای طرح های شهری مانده ایم. به راحتی شدنی نیست.
برچسب ها : مسئولان بهداشت و درمان قالیباف مدیریت انرژی