شماره خبر : 45860
منتشر شده در مورخ : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
ساعت : 10:5
میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلو گرم است

میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلو گرم است

 

 

مدیرکل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد: محصولات کشاورزی ایران همه استاندارد‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل روسیه یکی از اصلی‌ترین مقاصد صادراتی سبزی و صیفی ایرانی از جمله هندوانه است.

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی حسین اصغری مدیرکل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه حد مجاز باقیمانده نیترات در هندوانه در ایران و روسیه معادل ۶۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است، افزود: هندوانه اینکه نشان می‌دهند مشخص نیست از ایران رفته باشد که این موضوع خود مورد سوال است. 
  وی افزود: روسیه به دلیل عدم تولید کافی از کشور‌های مختلفی هندوانه وارد می‌کند ضمن آنکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن، اگر چه دستگاه مورد استفاده هم اصلا دقیق نیست.
اصغری ادامه داد: بر اساس مطالعه‌ای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونه‌برداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استان‌های اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.

 

برچسب ها : نیترات محصولات کشاورزی کشاورزی هندوانه