سخنگوی وزارت صمت خبر داد: فعالیت بی وقفه زنجیره تامین و عرضه کالاهای معیشتی/ ستادهای تسهیل بازار در استان ها فعال شد
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از فعالیت بی وقفه زنجیره تامین و عرضه کالاهای معیشتی و اساسی مردم خبر داد و گفت: از خرده فروشی تا سطح فروشگاه های بزرگ همه برای خدمت رسانی به مردم فعال هستند.
عزت اله زارعی روز پنجشنبه - ۲۱ اسفند - در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا، با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین و عرضه کالاهای اساسی وجود ندارد اظهار داشت: از زمان جنگ رمضان تا کنون با هماهنگی های اتحادیه ها، اصناف و روسای ادارات صمت در استان ها کمبودی در کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم مشاهده نشده است.
وی ادامه داد: گزارش وضعیت بازار نشان می دهد که از خرده فروشی تا فروشگاه های بزرگ بدون تعطیلی برای تامین نیاز مردم فعال هستند.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجار با تاکید بر اینکه پیگیر پرداخت تسهیلات حمایتی ۷۰۰ همای به واحدهای صنعتی هستیم، گفت: تعدادی از واحدها با فعال سازی دو تا سه شیفت، نیاز به سرمایه در گردش دارند که انتظار ما از بانک های عامل تسهیل در روند پرداخت است.
وی بیان داشت: بانک مرکزی به بانک های عامل دستور پرداخت تسهیلات را ارائه کرده است تا کنون نیز پرداختی ها به تعدادی از واحدها صورت گرفته اما از نظر ما کافی نیست و پیگیر تسهیل در شرایط پرداخت هستیم.
زارعی به بازدید وزیر صمت به صورت میدانی و روزانه از واحدهای تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت: سید محمد اتابک و معاونان این وزارتخانه به صورت مستمر از شهرک ها و نواحی صنعتی، واحدهای تولیدی و صنعتی بازدید انجام می دهند تا به سرعت نیاز این شرکت ها رفع و تولید با سرعت بیشتری استمرار یابد.
وی عنوان کرد: وزیر صمت از واحدهای تولیدی آسیبدیده در جنگ آمریکایی و اسرائیلی بازدید کرده است و ضمن تخمین خسارت ها بر حمایت دولتی و جبران خسارت ناشی از خسارات جنگ رمضان تاکید کرده است.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: تامین مواد اولیه، تسهیل در ترخیص کالاها و برگزاری جلسات وبیناری مستمر بین روسای ادارات صمت استان ها و شهرک های صنعتی به صورت مستمر انجام می شود.
وی ابراز کرد: ستادهای تسهیل تولید و بازار در همه استان ها با مشارکت اصناف و اتحادیه ها و نهادهای دولتی در راستای رفع موانع واحدها در جهت استمرار خط تولید و تکمیل زنجیره تامین فعال است.
برچسب ها : وزارت صنعت معدن و تجارت جنگ رمضان سیدمحمد اتابک
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
