مشکلی در تامین نان نداریم/قیمت جدیدی برای نان تعیین نشده است
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: اکنون در بحث تامین گندم و آرد برای واحدهای خبازی اعم از سنتی، حجیم و صنعتی مشکلی نداریم.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - محمد جواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان سنتی گفت: اکنون در بحث تامین گندم و آرد برای واحدهای خبازی اعم از سنتی، حجیم و صنعتی مشکلی نداریم و تمامی واحدها طبق روال سهمیه ماهانه دریافت می کنند.
به گفته وی، واحدهای آزادپز که اعلام کرده بودند از طریق سامانه آرد خود را دریافت کنند، شرکت بازرگانی دولتی و ادارات غله استان ها تامین می کنند که براین اساس مشکلی در بحث تامین نداریم.
کرمی با بیان اینکه برداشت گندم در حال انجام است، افزود: براساس برآوردهای صورت گرفته امسال نیاز گندم کاملا از تولید داخل تامین خواهد شد.
این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت قیمت نان بیان کرد: در ابتدای امسال حقوق و دستمزد کارگران و بیمه کارگری و سایر هزینه های واحدهای نانوایی اعم از نایلکس، کنجد و اجاره بها افزایش یافته است که براین اساس دولت در ابتدای سال باید قیمت را مشخص کند که تا امروز به رغم دریافت آنالیز قیمت از واحدهای نانوایی و کارگروه استان ها، اما قیمت تعیین نشده است که امیدواریم هرچه سریع تر تعیین تکلیف شود تا جلوی گرانفروشی و تخلف عرضه نان بالاتر از قیمت مصوب توسط برخی واحدها گرفته شود.
رئیس کارگروه آرد و نان با بیان اینکه قیمت جدیدی برای نان تعیین نشده است، تصریح کرد: علی رغم افزایش هزینه های تولید، قیمت جدید نان اعلام نشده است که امیدواریم به فوریت قیمت مشخص و اعلام شود و همواره واحدها مکلف به رعایت نرخ هستند، در غیراین صورت باید با واحدهای متخلف برخورد شود.
وی نیاز سالانه گندم واحدهای خبازی را ۸ میلیون تن و صنف و صنعت ۳ میلیون تن اعلام کرد و گفت: بنابر آمار تولید داخل جوابگوی نیاز کشور است و تنها برای ارتقای کیفیت به منظور اختلاط مقداری گندم وارد می شود و از طرفی امسال بدلیل شرایط مساعد اقلیمی، گندم بیشتری تولید می شود و خوشبختانه مشکلی در تامین گندم نداریم.
برچسب ها : تولید نان واحدهای نانوایی قیمت نان
در پیامی به مناسبت هفته قوه قضائیه؛ رهبر معظم انقلاب: احقاق حقوق تضعیفشده ملت ایران باید پیگیری شود
- عراقچی: هیچ نهاد یا کشور دیگری در مورد مدیریت تنگه هرمز جز ایران مسئولیتی ندارد
- نماینده کنگره: اگر ترامپ حملات به ایران را متوقف نکند، از او شکایت میکنیم
- با محکوم کردن نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا؛ وزارت خارجه: رژیم آمریکا کمترین ارزش و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست
- ادعای نتانیاهو درباره ادامه اشغالگری بر اساس چارچوب توافق شده با دولت لبنان
- آغاز خدماترسانی مواکب به زائران از دهم ماه صفر در مرزهای خوزستان
- خوزستان در آستانه دو حماسه بزرگ/ از تشییع باشکوه رهبر شهید انقلاب تا میزبانی میلیونی زائران اربعین حسینی/ اربعین امسال باشکوهتر از همیشه
- استخدام دولتی با فرمول جدید؛ رفیعزاده توضیح داد
- تصویب طرح جامع ویژه کوتعبدالله در شورای برنامهریزی خوزستان
