شماره خبر : 45640
منتشر شده در مورخ : ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
ساعت : 9:57
تراکتور یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک‌تر شد + فیلم

تراکتور یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک‌تر شد + فیلم

 

 

تراکتور در دیداری معوقه از هفت بیست و دوم لیگ برتر موفق شد فولاد را شکست دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان - در چارچوب دیداری معوقه از هفته بیست و دوم لیگ برتر تیم فوتبال فولاد خوزستان از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه خانگی‌اش فولاد آرنا میزبان تراکتور تبریز بود.

تراکتوری‌ها که در صدر جدول قرار دارند در این بازی انگیزه زیادی داشتند تا با پیروزی حاشیه امنی برای خودشان ایجاد کنند تا زودتر به نخستین قهرمانی‌شان در لیگ برتر دست یابند.

فولادی‌ها نیز که در رده چهارم قرار دارند به دنبال پیروزی بودند تا به رده سوم برسند.

نیمه اول این بازی با وجود موقعیت‌های ۲ تیم گلی در پی نداشت تا بازی با تساوی بدون گل به پایان برسد.

در دقیقه ۴۶ نیمه دوم امیرحسین حسین‌زاده با حرکت از میانه زمین در حالی که هافبک‌های دفاعی فولاد جامانده بودند توپ را به مهدی ترابی در محوطه جریمه سپرد و او با ضربه‌ای پشت پا و آرام، دروژدک را صاحب توپ کرد و بازیکن کروات در محوطه جریمه دروازه فولاد را باز کرد.در دقیقه ۴۸ روی حرکت دوماگوی دروژدک توپ به محوطه جریمه فولاد رسید، او توپ را به هاشم نژاد سپرد، علی نعمتی با تکلی، مهدی هاشم‌نژاد را متوقف کرد و در ادامه فولادی‌ها توپ را دفع کردند، اما تراکتوری‌ها معتقد به خطای پنالتی بودند و به دلیل قطع بودن کابل‌های مانیتور VAR و در واقع قطع بودن تصویر مانیتور برای موعود بنیادی‌فر، داور مسابقه، بازی ۸ دقیقه متوقف شد و در نهایت داور بدون دیدن تصاویر VAR دستور به ادامه بازی داد که این کار باعث اعتراض شدید تراکتوری‌ها شد. تا اینکه پس از ۱۴ دقیقه تصاویر VAR درست شد و بنیادی‌فر پس از بررسی تصاویر دستور به ادامه بازی داد و همچنین خداد عزیزی را به دلیل اعتراض با کارت زرد جریمه کرد.

در دقیقه ۸۱ موسی کولیبالی روی سانتر ارسالی، با پا سعی داشت توپ را بزند که ضربه او به سر شجاع خلیل‌زاده برخورد کرد و داور یک کارت زرد به او نشان داد، اما بنیادی‌فر با کمک VAR تصمیم به اخراج موسی کولیبالی گرفت.

از نکات عجیب این بازی اعلام ۲۴ دقیقه وقت اضافه برای نیمه دوم بود.

پاس علی نعمتی در دقیقه ۱۵ + ۹۰ در محوطه جریمه تراکتور می‌توانست به ابوالفضل زاده عطار برسد که عارف آقاسی با دست توپ را زد و بنیادی‌فر با کمک VAR تصمیم به اعلام پنالتی به سود فولاد گرفت.

در دقیقه ۱۹ + ۹۰ ابوالفضل زاده عطار پشت ضربه پنالتی قرار گرفت، او شوتش را به وسط دروازه زد و بیرانوند توپ را برگشت داد، اما زاده عطار در ریباند دروازه را باز کرد.در دقیقه ۲۳ + ۹۰  پاس اشتباه سینا اسدبیگی به عقب زمین و پشت دفاع راست خودی رفت، جایی که مهدی هاشم‌نژاد منتظر توپ بود و فرار و کنترل عالی توسط هاشم‌نژاد رخ داد و در حالیکه او تا حدی در زاویه بسته قرار داشت با ضربه‌ای زمینی و دقیق گل دوم تیمش را به ثمر رساند.این بازی پرحاشیه که بار‌ها به دلیل اعتراض بازیکنان، کادرفنی ۲ تیم و همچنین پرتاب اشیاء و مواد دودزا توسط هواداران فولاد متوقف شده بود بالاخره در دقیقه  ۲۸ + ۹۰ به پایان رسید تا تراکتور با پیروزی ۲ - ۱ یک گام دیگر به نخستین قهرمانی خود در لیگ برتر نزدیک‌تر شود.

برچسب ها : لیگ برتر فوتبال فولاد خوزستان تراکتور