شماره خبر : 58729
منتشر شده در مورخ : شنبه 2 آبان 1405
ساعت : 12:35
صادرات بیش از ۵ هزار تن آخال حبوبات از بنادر خوزستان

صادرات بیش از ۵ هزار تن آخال حبوبات از بنادر خوزستان

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی خوزستان، از صادرات ۵ هزار و ۵۹۹ تن آخال حبوبات از بنادر استان به کشورهای حوزه خلیج‌فارس خبر داد.

جمشید بنی‌فری ‌در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای شهریورماه سال جاری و متعاقب رفع ممنوعیت صادرات آخال حبوبات، تاکنون در مجموع ۵ هزار و ۵۹۹ تن آخال از بنادر استان به خارج از کشور صادر شده است.

وی با اشاره به مقاصد صادراتی افزود: این محصولات به کشورهای حوزه خلیج‌فارس از جمله عراق، کویت، قطر و امارات متحده عربی ارسال شده‌اند.

بنی‌فری همچنین در خصوص فرآیند کنترلی صادرات بیان کرد: جهت اطمینان از سلامت محصولات، کارشناسان، ماهیت محصولات صادراتی را در شهرستان‌های آبادان، خرمشهر و شادگان تعیین می‌کنند. فرآیند صادرات تنها پس از تشخیص دقیق ماهیت، ارزیابی کامل محموله و نمونه‌برداری توسط کارشناسان مربوطه، انجام می‌شود.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به تغییرات احتمالی در سیاست‌های تجاری اظهار کرد: با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی، ممکن است سیاست‌های صادراتی آخال حبوبات در مقاطعی تغییر کند؛ بنابراین از تمامی بازرگانان درخواست می‌شود جهت دریافت آخرین اطلاعات و قوانین، همواره به بخشنامه‌های رسمی و صادر شده رجوع کنند و مطابق با ضوابط قانونی به تجارت این کالا بپردازند.

انتهای پیام

برچسب ها : استانی-اقتصادی اخبار اقتصادی - خوزستان صادرات حبوبات