شماره خبر : 50465
منتشر شده در مورخ : یکشنبه 6 مهر 1404
ساعت : 11:34
وزیر آموزش و پرورش خبر داد: صدور حکم انحلال برای ۳ مدرسه متخلف/ پیگیری پرداخت مابقی پاداش بازنشستگان

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: صدور حکم انحلال برای ۳ مدرسه متخلف/ پیگیری پرداخت مابقی پاداش بازنشستگان

 

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به حضور بی‌سابقه ۱۸ عضو هیأت دولت در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: این رویداد نشان‌دهنده ارتقای جایگاه آموزش و پرورش در نظام تصمیم‌گیری کشور است و حمایت‌های راهبردی دولت سبب شده بسیاری از مشکلات نظام تعلیم و تربیت برطرف شود.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در نشست شورای معاونان این وزارتخانه که به صورت برخط با  مدیران کل استان‌ها برگزار شد، با اشاره به حضور گسترده اعضای هیأت دولت در آیین آغاز سال تحصیلی جدید، این اتفاق را کم‌نظیر و تاریخی توصیف کرد.

وی افزود: برای نخستین بار در تاریخ آموزش و پرورش، ۱۸ نفر از اعضای هیأت دولت در مراسم آغاز سال تحصیلی حضور یافتند که این امر نشان‌دهنده توجه ویژه دولت به نظام تعلیم و تربیت و ارتقای جایگاه آموزش و پرورش در ساختار کلان کشور است.

وزیر آموزش و پرورش با قدردانی از تلاش همه همکاران برای آماده‌سازی سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: اتاق وضعیت برای بازگشایی مهرجاری از اول مهر ماه سال گذشته به صورت مستمر و پیوسته تشکیل شد تا روند بازگشایی مدارس با کمترین مشکل انجام شود و خوشبختانه این هدف محقق شد.

کاظمی در ادامه با گرامیداشت  یاد و نام شهدای دفاع مقدس، تأکید کرد: روحیه ایثار و فداکاری رمز پیروزی ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی بود و امروز نیز باید با همان روحیه راه شهدا را ادامه دهیم.

وی  با اشاره به حمایت‌های دولت چهاردهم از آموزش و پرورش، گفت:  سال گذشته را  بدون بدهی به پایان رساندیم و بخش زیادی از پاداش فرهنگیان پیش از شهریور پرداخت شد و امیدواریم مابقی پاداش بازنشستگان را نیز به زودی پرداخت کنیم.  همچنین حق‌الزحمه امتحانات پرداخت  و ۲.۸ همت به عنوان  سرانه مدارس، پیش از آغاز سال تحصیلی به استان‌ها اختصاص یافت. 

وزیر آموزش و پرورش افزود: حمایت‌های کلان رئیس‌جمهور و هیئت دولت، بسیاری از مشکلات مالی را برطرف کرده و فضای جدیدی برای تحول در نظام تعلیم و تربیت فراهم آورده است. همچنین مصوبه اخیر دولت، شرکت‌های دولتی را موظف کرده است که اولویت تخصیص اعتبارات خود را به نهضت مدرسه‌سازی در مناطق محروم اختصاص دهند.

کاظمی با بیان این که ۱۵۹ میلیون جلد از مجموع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب درسی چاپ‌ و به دست دانش‌آموزان رسیده است، خاطرنشان کرد: تنها بخش اندکی از کتاب‌ها به‌دلیل ثبت‌نام‌نکردن برخی دانش‌آموزان رشته های خاص هنوز توزیع نشده که این خود نشان‌دهنده عملکرد مطلوب در حوزه توزیع منابع آموزشی است.

وی درباره برخی حواشی ایجادشده در فضای مجازی درباره کتاب های درسی و مدارس ، تصریح کرد: قطعاً با هر مدرسه یا مهدکودکی که برخلاف اصول اسلامی و تربیتی نظام آموزشی فعالیت کند، برخورد قانونی خواهیم کرد. تاکنون سه مدرسه به‌دلیل تخلفات و عدم رعایت قوانین حاکم بر مدارس، حکم انحلال گرفته اند.

وزیر آموزش و پرورش بر لزوم تزریق روحیه امید به جامعه تأکید کرد و گفت: هرچند وزارتخانه‌ای با گستردگی 

آموزش و پرورش خالی از مشکل نیست، اما  تمام تلاش ما این است که مسائل را به حداقل برسانیم و با برنامه ریزی هدفمند، کیفیت آموزشی را ارتقا دهیم. 

مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، کاظمی در پایان با رونمایی از پوستر «جشن غنچه‌ها»، اظهار کرد: این رویداد بزرگ روز شنبه ۱۲ مهرماه به‌صورت همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد و هدف آن تبیین اهمیت دوران کودکی در شکل‌گیری شخصیت و پرورش استعدادهای نسل آینده است.

انتهای پیام

برچسب ها : وزارت آموزش و پرورش پاداش پایان خدمت فرهنگیان جشن غنچه‌ها