شماره خبر : 53530
منتشر شده در مورخ : شنبه 27 دی 1404
ساعت : 14:26
اطلاعیه سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درخصوص شناسایی و دستگیری لیدر‌ها و عوامل تروریستی آشوب‌های اخیر

اطلاعیه سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درخصوص شناسایی و دستگیری لیدر‌ها و عوامل تروریستی آشوب‌های اخیر

 

سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان درخصوص شناسایی و دستگیری لیدر‌ها و عوامل تروریستی آشوب‌های اخیر در استان اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان ضمن تبریک مبعث پیامبر اکرم (ص) به همه مسلمانان جهان اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر نمود:

بسم الله الرحمن الرحیم

با رصد دقیق و اقدام به موقع اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) و معاونت سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان، لیدر‌ها و عوامل تروریستی آشوب‌های چندروز اخیر استان شناسایی و دستگیر شدند.

جرائم این آشوبگران شامل؛ ریختن خون انسان‌های بیگناه، تخریب اماکن مقدس مانند امامزاده محمد ابن موسی الکاظم (ع) (سبزقبا)، حسینیه‌ها و مساجد در شهر‌های استان، تخریب اموال عمومی و شخصی مردم، اخلال در نظم عمومی و ایجاد رعب و ووحشت در بین مردم بوده است.

به گزارش معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان ماموریت‌های محوله از سوی سرویس‌های بیگانه به این خرابکاران شامل؛ کشته سازی، آتش سوزی، تخریب زیرساخت‌های حیاتی مانند: آب و برق، گاز، تلفن، خطوط انتقال نفت، ایجاد شکاف قومیتی، حمله به اماکن نظامی و انتظامی و ترور افراد شاخص و نخبه بوده است و در هنگام دستگیری انواع سلاح‌های سرد و گرم و ابزار‌ها جهت کشته سازی مردم بیگناه از آنها کشف و ضبط گردید.

در پایان ضمن تشکر از اعتماد و همکاری گسترده مردم شریف و شهیدپرور خوزستان به سربازان جان بر کف امام زمان (عج) در معاونت اطلاعات سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان برای شناسایی و دستگیری این عناصر خودفروخته و مزدور، از مردم خواسته می‌شود هرگونه تحرکات مشکوک را به شماره تلفن ۱۱۴ ستاد خبری بسیج اطلاع دهند؛ و این سربازان آماده جان فشانی برای خنثی سازی توطئه‌های دشمنان و حفظ آرامش و امنیت مردم و جامعه هستند.

معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان

برچسب ها : سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان خوزستان اطلاعیه سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان