شماره خبر : 10007
منتشر شده در مورخ : ۱۶ فروردین ۱۴۰۱
ساعت : 17:33
راوی گفت: سوابق مسئولان جدید دستگاه قضا در استان  ‌

راوی گفت: سوابق مسئولان جدید دستگاه قضا در استان  ‌

علی دهقان که به عنوان رئیس کل جدید دادگستری خوزستان منصوب شد، پیش از این رئیس کل دادگستری استان ایلام بوده و سوابق ایشان عبارتست از: دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهگیلویه، رئیس دادگستری شهرستان گچساران، معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان بوشهر و رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان بوشهر.
وی از قضات مبرز و متولد روستای دهنو منصور آباد شهرستان رستم در استان فارس است.
همچنین صادق جعفری چگنی دادستان جدید عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان، ریاست دادگستری شوش ریاست دادگاه عمومی بخش شاوور و دادستانی شهرستان اندیمشک را در کارنامه خود دارد. برای این دو مدیر دستگاه قضا آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم با حضور آنها، دستگاه قضائی استان از تحرک بیش از پیش و توفیق در احقاق حقوق مردم برخوردار شود.
عرضه قطعات تقلبی خودروها، بازی با جان و مال مردم است  ‌
در خبرها بود که یکی از مسئولین گفته 30 درصد لوازم یدکی خودروها در بازار تقلبی است.
واقعاً تکلیف مردم با چنین وضعیتی که به هیچ چیز نمی‌توان اطمینان داشت و تقلب و تخلف و بازی با جان مردم بیداد می کند، چیست¿ کیفیت پائین خودروهای داخلی که به آنها ارابه مرگ می گویند، کافی نیست، حالا باید با تعویض هر قطعه خودرو، این نگرانی باشد که مبادا قطعه تعویضی تقلبی است و اطمینانی وجود ندارد که آدم خانواده اش را با خودروی شخصی به جائی ببرد. بالاخره باید حساب و کتابی در کار باشد و مسئولان بفهمند عیب کار کجاست و چرا حریف این وضع نمی شوند.
حتماً تشخیص قطعه تقلبی از اصلی برای اهل فن امکان پذیر است و چرا نمی دانند این غیر اصلی ها از کجا و چطور وارد فروشگاه های لوازم یدکی می شوند.
چرا باید مردم برای تعمیر خودرو، علاوه بر بالا بودن هزینه دستمزد تعمیر کار، دغدغه جعلی بودن قطعات را هم داشته باشند چون هیچ تضمینی برای اصلی بودن قطعات وجود ندارد و علاوه بر خرابی زود هنگام خودرو، استفاده از چنین قطعاتی ممکن است به ایجاد آسیب های جبران ناپذیر برای راننده و سرنشینان خودرو منجر شود.
به گفته فروشندگان لوازم یدکی خودرو، کارگاه های زنجیره ای ساخت قطعات، به موازات کار روزمره خودپذیرای سفارش های مربوط به چاپ روکش های بسته بندی جعلی با بهترین کیفیت ممکن هستند و آدرس اینها هم مشخص است و چرا از سوی مسئولین اقدامات بازدارنده انجام نمی شود، جای سوال دارد.
مسلماً اگر یک سیستم بازرسی و نظارتی در کار باشد می‌توان با این پدیده غیر انسانی مقابله کرد.
در این میان مردم هم باید هوشیار باشند و هنگام تعمیر خودرو، دنبال قطعات اصلی (به هر قیمتی که باشند) بروند و فریب برخی تعمیر کاران را که با توجه به تبانیهایی که می‌کنند، پیشنهاد خرید قطعات با قیمت پائین تر اما تقلبی را می‌دهند، نخورند و بدانند که هر ارزان بودنی، قطعاً بی علت نیست.
در این کلانشهر چیزی که فراوان است، بر هم زدن آرامش است، چرا؟
بعد از عبور از یک نیمروز خسته کننده، با این امید که ساعتی با آرامش استراحت کنم، دراز می کشم تا در روزگاری که خواب قیلوله رویا شده، طعم خوش خواب یک ساعته بعدازظهر را تجربه کنم، اما مگر در این شهر می توان حتی از این بابت مشکل نداشته باشیم. بعد از سنگین شدن پلکها و شروع خواب، زنگ تلفن همراه به صدا درمی آید. با این گمان که حتماً در این موقع روز کسی کار ضروری دارد که تماس گرفته، با دلخوری جواب می دهم. از آن طرف یک نفر می‌گوید تلفن کردم که اطلاع بدهم از 17 فروردین فروشگاه ما تخفیف های ویژه ای دارد. با ناراحتی قطع می کنم و از خود می پرسم شماره گوشی من دست این آدم چه می کند و واقعاً چرا باید به این راحتی برای مردم مزاحمت فراهم کنند.
دوباره سر بر متکا می گذارم و بعد از چرت کوتاهی، این بار صدای زنگ در بیدارم می کند، باز هم با عصبی شدن از این خروس بی محل، می روم و گوشی آیفون را بر می دارم.
چهره ناشناسی ظاهر می شود و کارت شناسائیش را که به سینه آویزان کرده نشان می دهد و می گوید از فلان خیریه هستم و خواستم از شما برای امر خیری کمک بگیرم. آخر این وقت مناسبی برای چنین کاری است¿ می گویم خوبست به آیفون جواب ندهیم. حاج خانم که شم کارآگاهی دارد می‌گوید بعضی ها زنگ آیفون را فشار می دهند و اگر جواب داده نشود فکر می کنند کسی خانه نیست و فکر دزدی به سرشان می زند! تازه همه اینها به یک طرف، ضایعاتی را چه کنم که درست همزمان با تعطیلی ادارات تا غروب، با بلندگوی آزار دهنده اش، آرامش را از ساکنان محله می گیرد این بلندگوها طوری هستند که صدایشان حتی از درب های ضد سرقت و پنجره های <تک> عبور می کند و معلوم نیست با کدام مجوز این همه مردم آزاری می کنند.
خلاصه نمی دانیم در این شهر از چه بنالیم، فریاد رسی هم نیست.  ‌یادش بخیر کولرهای پنجره ای گازی چون صدای بلندی داشت لااقل مانع از شنیدن صداهای گوشخراش می‌شدند و مثل اینکه یکی از راههای حفظ آرامش، داشتن یک کولر از این نوع است.!
بانک مرکزی بهانه به بانکها برای ندادن وام ازدواج ندهد
در حالی که بانک مرکزی در تاریخ دهم فروردین اعلام کرد بخشنامه اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را با وثایقی سهل تر به شبکه بانکی ابلاغ کرده و با دریافت سفته یا یک ضامن معتبر این تسهیلات پرداخت خواهد شد بانک‌ها میگویند فعلاً بخشنامه جدید ابلاغ نشده و مبلغ وام همان 70 میلیون تومان است.
مبلغ وام ازدواج براساس قانون بودجه امسال به 120 میلیون تومان با دوره باز پرداخت 10 ساله افزایش یافته و این وام برای زوج های زیر 15 سال 150 میلیون تومان است.
ضمناً بانکها مدعی هستند سایت ثبت نام وام ازدواج از سوی بانک مرکزی هنوز باز نشده است.
معلوم کنید پرتقال فروش و عوامل سر کار گذاشتن مردم را !

 

برچسب ها : دستگاه قضا لوازم یدكی خودروها وام ازدواج