راوی گفت: چطور فکر می کنید حساب و کتابی در کار نیست و بیراهه می روید؟
مردم به آمارهای غیر ملموس می خندند!
نماینده شیراز در مجلس گفته : آئین نامه داخلی مجلس باید تغییر کند و افراد براساس تخصص وارد کمیسیونها شوند. علیرضا پاک فطرت در توجیه این پیشنهاد دلیل آورده که پنجاه درصد نمایندگان در کمیسیون های مجلس تخصصی ندارند و سَرِ جای خود نیستند. وی این را هم گفته : «مردم کوچه و بازار، به راحتی خودشان متوجه افزایش هفتگی تورم و بالا رفتن نرخ بیکاری هستند.»
وی ضمن انتقاد از آمارهایی که برخی مسئولان می دهند و در جامعه ملموس نیست معتقد است : « وقتی آمارها به دور از واقعیت باشد، نه تنها خروجی حاصل نمی شود، بلکه مردم، از دانشجو و کارمند و کاسب و خانه دار و ... به آمارها می خندند.»
عرض شود که این جملات را مردم عادی نمی گویند، بلکه اظهارنظر یکی از اهالی قانون گذار است است که بر ضعف انتخاب اعضای کمیسیون های مجلس انگشت گذاشته و معلوم می شود تنها در انتصابات به تخصص ها توجه نمی شود و در خانه ملت هم وضع از این قرار است.
کمیسیون های مجلس از این نظر مهم اند که طرح ها و لوایح ابتدا در کمیسیون های مربوطه مورد بررسی کارشناسی قرار می گیرند و در هنگام طرح در صحن علنی مجلس، نظر نهایی کمیسیون ها پرسیده و اعلام می شود. اظهارنظرهای اعضای کمیسیون ها را می توانید از طریق پخش زنده جلسات مجلس که از شبکه فرهنگ رادیو پخش می شود، شنونده باشید.
قحطی و گرانی شکر در شکرستان ایران، چه معنی دارد؟
این روزها یکبار دیگر قیمت شکر گران شده، آنهم به زحمت پیدا میشود و فروشندگانی که همواره تابلوی «شکر دولتی موجود است» را روی شیشه مغازه خود می نوشتند، می گویند شکر نداریم. اگر هم جائی احیاناً پیدا شود، خیلی بیشتر از قیمتی که دولت تعیین کرده می فروشند.
حالا اگر خیلی از اقلام در استان گران شود، با توجه به اینکه وارداتی (داخلی) هستند، چندان تعجبی ندارد، اما شگفتی اینجاست که در سرزمین شکرستان که مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی مدعی شکستن رکورد تولید شکر در خوزستان است این کمبود وجود داشته باشد.
به گفته وی خوزستان به تنهائی 40 درصد نیاز کشور به شکر را تولید می کند. می دانیم که نیاز کشور به شکر حدود 2, 2 میلیون تن است که از این میزان 1, 4 میلیون تن در واحدهای نیشکری و چغندری کشور تولید می شود و حدود 35 درصد تولیدات کشاورزی خوزستان، یعنی هفت میلیون تن به تولید نیشکر در واحدهای هفت گانه وابسته به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اختصاص دارد.
به گفته وی در افق 1410 حدود 68 درصد شکر مورد نیاز کشور در خوزستان تولید خواهد شد و براساس برنامه چشم انداز 1404 حدود 70 درصد تولید شکر مورد نیاز کشور از تولید 2 محصول راهبردی نیشکر و چغندر قند، تأمین خواهد شد.
مسئولان باید جوابگو باشند که با چنین رشد تولید، چرا باید مردم استان مشکل شکر داشته باشند. در این مورد باید معلوم شود که 1 – کمبود شکر در خوزستان شکرخیز چه معنی دارد؟ 2- چرا به موضوع گرانفروشی شکر پرداخته نمی شود. مگر فروشندگان از کجا شکر تهیه می کنند که می گویند فروش به نرخ دولتی مقرون به صرفه نیست؟
شرط ایجاد هر صنعت انرژی بر را، تأمین برق از خود قرار دهید
گزارش های صنعت برق، رشد مصرف صنایع را عامل اصلی افزایش اوج بار سال 1401 در روزهای اخیر عنوان کرده است.
براساس این گزارش ها، تأمین انرژی صنایع و روشن شدن دستگاه های سرمایشی مشترکان خانگی به خصوص در جنوب کشور، دلیل اصلی رشد مصرف برق، تلقی می شود. با این وجود بررسی سهم استان های صنعتی در اوج بار، بیانگر آن است که تأمین تقاضای برق صنایع، دلیل اصلی افزایش پیک مصرف برق است.
البته پیشتر دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان و صادر کنندگان فولاد، از عملکرد صنعت برق به دلیل رشد انرژی ارسالی تشکر کرده بود، اما این نگرانی هم وجود دارد که با توجه به کاهش بارندگی و کم شدن حجم آب پشت سدها، تابستان امسال مشکل کمبود انرژی پیش بیاید.
در این مورد بحث اینست که به موازات توسعه صنایع، لازم است برق هم توسعه یابد و شرط ایجاد هر صنعت انرژی بر، مکلف شدن آن صنعت به تأمین برق خود باشد.
انتصاب سرپرست جمعیت هلال احمر استان
با حکم دکتر پیر حسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر کشور، وحید شعبانی به عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر استان خوزستان، منصوب شد. پیش از این آقای علی خدادادی از سال 92 عهده دار این سمت بود.
سوابق سرپرست جدید جمعیت هلال احمر، آن طور که در رزومه او دیده می شود عبارتست از : فرمانده حوزه بسیج دانشگاه شهید چمران، مسئول طرح های ولایت استانی و کشوری دانشگاه های استان و کشور، کارشناس و مشاور در حوزه اداره کل سیاسی استانداری خوزستان، معاون دانشجوئی و جوانان هلال احمر اهواز، مسئول هلال احمر مسجدسلیمان، کارشناس در مرکز پژوهش های مجلس (که به قرار اطلاع در انتصاب تأثیرگذار بوده) و معاون هماهنگ کننده ستاد گام دوم انقلاب کشور.
چطور فکر می کنید حساب و کتابی در کار نیست و بیراهه می روید؟
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز، از بازداشت تعدادی از کارکنان ادارات دولتی به اتهام رشوه خبر داده است. به گفته صادق جعفری چگنی، متهمین که از کارکنان و مدیران اداره راه و شهرسازی اهواز بوده اند، اقدام به جعل اسناد دولتی و با استفاده از آنها واگذاری زمین های دولتی به اشخاص فاقد صلاحیت کرده اند که موضوع به یکی از شعب بازرسی ارجاع و به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت و پس از احراز جرائم ارتکابی، ضمن باز گرداندن املاک دولتی به بیت المال برای هشت نفر از کارکنان اداره یاد شده و برخی دلال ها و سودجویان در خواست تعلیق کارمندان دولت از سمت های تحت تصدی صادر شد.
عجیب است که اینها می دانند چه سرانجامی در انتظارشان است و این طور بیراهه می روند. لااقل به حرف حافظ گوش می دادید که فرموده :
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای
فرشته ات به دو دست دعا نگهدارد، چه خیال کردید؟
برچسب ها : کمبود شکر در خوزستان شکر خوزستان