راوی گفت: برای سارقین متناسب با جرمشان، مجازات سنگین در نظر بگیرید تا عبرت آمیز باشد
آقای وزیر، نرخ باروری با موعظه بالا نمی رود، چطور نمی دانید؟
وزیر بهداشت گفته: حوزویان در ایام ماه رمضان به اقصی نقاط کشور برای تبلیغ مراجعه می کنند و این ماه فرصت خوبی برای تبلیغ روحانیون در زمینه موضوع بحران جمعیت و ضرورت افزایش نرخ باروری است.
هر وقت این وزیران ما حرفی می زنند، خود را لو می دهند و معلوم می شود که اصلاً در باغ نیستند و از حال و روز مردم خبر ندارند.
مثل همین وزیر بهداشت که خیال می کند مشکل بی میلی جوانان و متاهلین اینست که کسی برای این کار موعظه نمی کند. شاید این تصور به آن جهت است که خانواده های آقایان کم و کسری ندارند، ضمن اینکه معلوم نیست خودشان به این مسایل معتقدند.
واقعاً چرا باید آقای وزیر نداند که ابتدا جوانان باید امکان ازدواج داشته باشند، بعد به فرزند آوری فکر کنند. در قضیه ازدواج هم هیچ جوانی تا خیالش از بابت کار، مسکن و تامین معیشت خانواده اش راحت نشود، به فکر ازدواج نمی افتد. آنها هم که متاهل هستند دو دسته اند. یکی آنها که اعتقادی به فرزندآوری ندارند و فوقش به یکی یا دو تا فرزند فکر می کنند، دسته دوم هم خانواده های با بضاعت پائین که دوست دارند بچه بیشتری داشته باشند اما وقتی می بینند پول خرید شیر خشک و پوشک و سایر هزینه ها را ندارند از انجام این کار خودداری می کنند. آنها هم که بی گدار به آب زده اند و صاحب چند فرزند شده اند در حالی که درآمدی ندارند جز متوسل شدن به خیریه ها چاره ای ندارند.
بهر حال بهتر است وزیر بهداشت قبل از هر اظهارنظر و پیشنهادی، جوانب کار را بسنجد و بعد پیشنهاد بدهد و گر نه همان بهتر که سنگین باشد و حرفی که خریدار ندارد بر زبان نیارد به قول شاعر :
چو حفظ آبرو خواهی، خموشی پیشه خود کن
که می دارد صدف پاس گهر از بستن لب ها
بهتر است به جای تکرار غفلت های گذشته زیست محیطی، پتروشیمی های موجود را توسعه دهید
اصرار برای احداث پتروشیمی میانکاله که مجوز محیط زیستی آن صادر نشده و دخالت افراد غیر مسئول علیرغم نداشتن تخصص، در امری که باید صد درصد کارشناسی عمل شود، این روزها خبرساز شده است.
مهمترین ابهام و مشکل احداث این پتروشیمی از نظر سازمان حفاظت محیط زیست، بررسی میزان و اثرات ناشی از خروجی های آلاینده گازی و پساب صنعتی حاصل از فرآیند براساس اسناد فنی طرح (ارزیابی اثرات زیست محیطی ) است.
به اعتقاد کارشناسان آلایندگی های این پتروشیمی در صورت احداث موجب آلودگی آب دریا و آسیب رساندن به آبزیان به خاطر کاهش سطح اکسیژن در آب و بسیاری عواقب جبران ناپذیر خواهد شد. حتی استفاده از آبزیان که در دریا وجود دارند علاوه بر اثرات زیست محیطی، بر روی زاد و ولدها هم اثر گذار خواهد بود.
آنچه مسلم است، کسی با اجرای طرحهای اقتصادی و اشتغال زا مخالف نیست اما هر اقدامی باید با بررسی شرایط کامل و دقیق پروژه همراه باشد تا غفلت و اشتباهی که در احداث سد گتوند رخ داد و موجب اتلاف زمین های کشاورزی، در به دری کشاورزان و از بین رفتن بخش عظیمی از فضای جنگلی و مواهب خدادادی شد و وجود کوه نمک باعث شوری آب منطقه شد، تکرار نشود و اگر حساسیتی هست برای اینست که مبادا نیت، نعمت باشد و به نقمت تبدیل شود.
ضمناً شاید بهتر باشد که به جای اجرای این قبیل پروژه ها، پتروشیمیهای موجود توسعه یابند.
برای سارقین متناسب با جرمشان، مجازات سنگین در نظر بگیرید تا عبرت آمیز باشد
در خبرها بود که دیوان عالی کشور حکم اعدام جوانی را که به یک زن تعرض کرده بود، تایید کرد.
مردم انتظار دارند وقتی برای جوانی که چنین جرمی را مرتکب شده مجازات سنگین اعدام را تعیین می کنند، به سارقانی که مسلحانه به خانه های مردم حمله کرده و اقدام مجرمانه مرتکب میشوند، مجازاتهای در همین حد در نظر بگیرند.
مثل همین اتفاقی که چند روز پیش در یک ویلای باغات شوشتر رخ داد و چند سارق با حمله به یک خانواده کودکی را گروگان گرفته و چاقو زیر گلوی او گذاشتند و به این وسیله جواهرات و اشیاء قیمتی را سرقت کردند و کودک هم تشنج کرد و معلوم نیست دیگر بتواند به راحتی زندگی کند. یا سارقینی که با حمله به راننده، او را ضرب و جرح و خودروی وی را سرقت می کنند، مانند حادثه ای که همین روزها برای راننده اسنپ خودروی تیبا در محل شاوور رخ داد.
انتظار اینست نیروی انتظامی با عوامل و افرادی که جان و مال مردم را به خطر می اندازند برخورد قاطع کند و دستگاه قضایی هم چنان برخوردی با این عوامل داشته باشد که عبرت دیگران را موجب شود.
از کی رنگ آمیزی جداول فرسوده
از چشم اندازهای زیبای شهر است؟
سرپرست جدید شهرداری منطقه چهار اهواز در ابتدای کار، از رنگ آمیزی جداول منطقه، به عنوان اقدامی در راستای ایجاد چهره ای متناسب با فرهنگ شهر نشینی و چشم اندازهای زیبا و متنوع با هدف بهره مندی شهروندان از فضاهای شهری و زیبا سازی مکان های عمومی که در جذابیت چهره شهر، نقش بسزایی دارد نام برده است.
آخر از کی رنگ زدن جداول درب و داغون و فرسوده که قاعدتاً باید قبل از سال نو و آمدن میهمانان انجام می شد، چشم انداز زیبا به حساب میآید¿ آیا انجام این کار اصلاً ارزش خبری دارد؟
آقای شهردار منطقه بهتر است خبر از ساماندهی خودروهایی که خیابان کارگر را اشغال کرده اند، یا تغییر وضع سطل های کثیف زباله در محله ها و روکش آسفالت نقاطی که شیارها و حفاری های فراوان دارند و ترمیم اطراف میدان دانشگاه و احداث بازارچه و ... خلاصه کارهایی که به انتشار خبرشان بیارزد بدهد. در آن صورت، مردم منطقه هم حق شناسی خواهند کرد.
شهردار اهواز سری به خیابانهای فرعی سلمان فارسی بزند تا متفاوت بودن را ببیند
حالا که صحبت از وضعیت شهر و شهرداری شد، ازشهردار اهواز که قول داده بود اهواز متفاوت شود دعوت می کنم، سری به خیابانهای فرعی سلمان فارسی مثل خسروی و حافظ (موسوی) بزند و اگر از بوی تعفن ناشی از فاضلاب پخش شده در سطح خیابان و سطل های روی هم ریخته زباله حالش به هم خورد، کاری بکند.
برچسب ها : جرم سارق شهردار اهواز خوزستان