راوی گفت: خودروی سر هم بندی شده چینی را به چند برابر قیمت به ما می فروشند
پنل های خورشیدی باعث خودکفایی در تولید برق و درآمدزایی برای خانوادهها است
با توجه به کمبود برق مورد نیاز، به خصوص در سالهایی که بارندگی اندک باشد، استفاده از پنل ها و نیروگاه های خورشیدی میتواند بهترین راهکار برای جبران این کمبود باشد، ضمن اینکه گام موثری در زمینه اشتغالزایی و کسب درآمد برای خانواده ها خواهد بود.
به گفته مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، 500 طرح اشتغالزایی در قالب احداث نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک با پنل خورشید، با هدف تامین درآمد پایدار برای مددجویان کمیته امداد امام و تولید انرژی در خوزستان هدف گذاری شده و تاکنون نصب بیش از 300 پنل تایید شده است.
استفاده از پنل های خورشیدی، خودکفایی در تولید برق را هم به دنبال دارد. برق تولیدی این نیروگاه ها به صورت تضمینی به مدت بیست سال خریداری می شود و از محل درآمد نیروگاههای خانگی، افرادی که اقدام به این کار با هدایت شرکت مربوطه کنند مثل مددجویان کمیته امداد و سایر متقاضیان به درآمد زایی می رسند. بانک های عامل هم طبق ابلاغ دولت، تسهیلات یک میلیارد ریالی به هر مددجو اختصاص می دهند. نیروگاه خورشیدی بر پشت بام های منازل احداث می شود و بازدهی این نیروگاه ها در خوزستان به دلیل آفتابگیر بودن، در بیشتر روزهای سال، بالاتر از دیگر مناطق کشور است و در نتیجه درآمد بیشتری برای احداث کننده دارد.
سامانه های پنل خورشیدی می توانند انرژی خورشید را دریافت و آن را به الکتریسیته تبدیل کنند که برای مصارف تجاری و مسکونی قابل استفاده باشد و با باتری هم جواب می دهند.
استفاده از پنل های خورشیدی در خوزستان بیشتر در نقاط صعب العبور روستایی مورد استفاده قرار می گیرد و بد نیست بدانیم که خوزستان دارای یک میلیون و 12 هزار و 440 مشترک برق است که از این تعداد 33 درصد مشترکان روستایی هستند. استفاده از انرژی های تجدید پذیر مانند انرژی خورشید، باد و غیره علاوه بر کاهش هزینه های سوخت های فسیلی برای نجات زمین و جلوگیری از گرم شدن بیشتر آن، کمک بزرگی است. خورشید با یک ساعت تابش، انرژی مورد نیاز کل جمعیت جهان برای یک سال را تامین می کند اما متاسفانه همچنان از سوخت های فسیلی و انرژی های تجدید ناپذیر استفاده می شود.
بعضی معلمان اشتیاقی به حضور در کلاس یا تدرس با کیفیت ندارند
بعد از دو سال که به خاطر کرونا، آموزش ها مجازی بوده، حالا که مدارس باز شده و آموزش حضوری شده، این طور که خانوادهها از وضعیت درس دادن آموزگاران خبر می دهند، گویا بازگشایی مدارس به مذاق خیلی از آنها خوش نیامده و انتظار این بوده که آموزش همچنان مجازی باشد تا معلمان حضوری در مدارس نداشته باشند.
پدر یک دانش آموز که فرزندش در یکی از مدارس تیزهوشان است گله می کرد که بعضی معلمان این مدرسه بی نظم هستند.
مثلاً معلم ریاضی تا حالا سر کلاس نیامده، معلم فیزیک هم وقت کلاس را با تصحیح اوراق امتحانی دانش آموزان سپری می کند، در حالی که باید از این فرصت برای تمام کردن کتاب ها یا مرور آنچه خوانده شده استفاده شود.
بهر حال بهتر است بازدید از مدارس و نحوه تدریس، در دستور کار بازرسان آموزش و پرورش اعم از استان و نواحی قرار گیرد. وقتی معلمی در کلاس خوب تدریس نکند یا اصلاً حاضر نباشد به مدرسه برود، دانش آموز ناچار می شود به کلاس خصوصی آن معلم برود و باید به این وضع رسیدگی شود.
خودروی سر هم بندی شده چینی را به چند برابر قیمت به ما می فروشند
جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس گفته : شرکت های داخلی خودروساز، محصولات چینی مونتاژ شده در داخل را به 3 تا 4 برابر قیمت آن محصول در عراق و پاکستان، می فروشند.
وی سوال کرده چرا خودرویی که کشور ما وارد می کند و اینجا آن را با کارگر روزی 100 هزار تومان و هزینه های پائین و مونتاژ، یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان به مردم می فروشند، اما همین خود را در پاکستان 400 میلیون و در عراق 350 میلیون تومان میفروشند؟
جواب روشن است چون پشتشان به کوه اوحد است و کسی زورش به آنها نمی رسد و دیدید چطور جلوی واردات خودروی خارجی را هم گرفتند تا همچنان بی رقیب باقی بمانند و ارابه های مرگ را به جای خودروی با کیفیت به هر قیمت که اراده کنند بفروشند، چطور شما از این قضیه سر در نمی آورید؟
حالا که کار بلد نیستی، حرف هم نزن!
در برنامه بیست و سی خبرنگار از فروشنده ای پرسید: بعد از آنکه معاون وزیر دستور داد <همین امشب> قیمت ها باید به وضع سابق برگردد، چه اتفاقی افتاد. فروشنده جواب داد همه چیز گرانتر شد مثلاً شکر هر کیلو 15 هزارتومان بود، 27 هزار تومان شد (خودمان 26 هزار تومان خرید می کنیم)، خامه 6500 تومان بود، 7500 تومان شد.
ظاهراً آقای معاون هم حرفش را حاشا می کند.
واقعاً جای اینها در کابینه است یا .... ! کسی نیست به این نابلدان بگوید حالا که از کاری که به تو و امثال تو سپرده اند سر در نمی آوری، لااقل حرف نزن وضع را از این که هست بدتر نکن.
چرا مالکان خودرو را به خطای نکرده جریمه می کنید؟
اینجانب (راوی) بعدازظهر دوشنبه برای گرفتن نوبت دکتر از جاده گلستان وارد فلکه ساعت و بعد از عبور از پل چهارم (نادری) از ابتدای خیابان سلمان فارسی به خیابان خسروی وارد و در یکی از فرعی ها( خیابان جهانیان، نبش کتانباف) در جایی که توقف ممنوع نبود، خودرو را پارک کردم و پیاده به خیابان سلمان فارسی روبه روی پارکینگ کارون رفتم و پس از گرفتن نوبت، برگشتم و بعد از همان مسیر از طریق جاده ساحلی به گلستان برگشتم، اما هنوز به خانه نرسیده بودم که پیامک آمد با این مضمون : به علت نبستن کمربند ایمنی در خیابان 24 متری (آزادگان ) 15 هزار تومان جریمه شدید حال آنکه اصلاً من 24 متری نرفته بودم.
به نظرتان بروم اعتراض کنم یا مثل من فکر می کنید معلوم نیست وقت گذاشتن و پی گیری موضوع بیشتر از 15 هزار تومان برایم هزینه خواهد داشت ولی لااقل می شود آقایان متوجه اشتباهشان بشوند و از این پیام های نادرست و اعصاب خراب کن برای مردم نفرستند.
برچسب ها : خودرو خودرو چینی پنل های خورشیدی