شماره خبر : 10324
منتشر شده در مورخ : ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
ساعت : 18:6
راوی گفت: آقای فرماندار! عنوان کردن نواقص شهری کافی نیست

راوی گفت: آقای فرماندار! عنوان کردن نواقص شهری کافی نیست

راهنمایی و رانندگی و نیروی انتظامی به تجهیزات روز مجهز شوند
شهروندان خبر از افزایش سرقت خودرو می دهند و انتظار دارند برای مقابله با این وضع، نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی به وسائل امنیتی روز مجهز شوند. کسانی که خودروی آنها سرقت می شود، مدعی هستند که این خودرو در شهرهای مجاور دیده می شود که آزادانه تردد دارد و کسی کاری به کارش ندارد. در حالی که وقتی یک ماشین به سرقت می رود و گزارش می دهند، قاعدتاً باید هر جا دیده شد، متوقف شود چون بلافاصله به مراکز پلیس اطلاع داده می شود. 
راهنمایی و رانندگی می گوید وظیفه او برخورد با تخلفات رانندگی است در حالی که اگر به آنها گزارش سرقت خودرو داده شد، می توانند در چهار راهها، ماشین سرقتی را شناسایی کنند و اگر هم در این مورد کم و کسری دارند بهتر است از نظر تجهیزات کاری کنند که در کشف و توقف خودروهای سرقتی همپای نیروهای انتظامی و امنیتی نقش موثر داشته باشند، فی الواقع باید یک مرکز کنترل برقرار و فن آوری روز در خدمت نیروی انتظامی باشد چون خدا را خوش نمی آید یک خانواده با هزار بد بختی و وام و کم خوردن و کم پوشیدن، یک خودرو بخرند بعد یک یا چند نفر از خدا بی خبر آن را بدزدند و بدتر از آن شاهد تردد آزادانه خودروی سرقتی باشند و دستشان به جایی بند نباشد که امیدواریم مسئولان به این مهم توجه کرده و برای رفع کمبودها و کشف و ضبط خودروهای سرقتی کاری به نفع مردم و مالباخته ها بکنند.
خودرو در سطح جیب مردم عادی هم وارد کنید
خیلی وقت ها مصوبات و تصمیم گیری ها به نفع افراد و اقشار مرفه است و بقیه از این بابت خیری نمی بینند، مثل همین مصوبه واردات خودرو که اگر هم اجرا شود در سطح جیب مردم عادی نیست و فقط طرفداران ماشین های لوکس را راضی می کند، می دانیم که از سال 97 تا خرداد 1400 واردات خودرو ممنوع بوده و حالا اگر حرکت هایی برای واردات شده به این دلیل است که مهلت ممنوعیت در حال تمام شدن است. البته مصوبه در حد هشت هزار دستگاه است منتهی چرا باید فقط گرانقیمت وارد کنند و چه اشکال دارد طوری باشند که افراد عادی هم بتوانند از آنها بهره ببرند؟ 
محمدیان پس از هشت سالاز شرکت شهرکها رفت و مهدی پور مدیرعامل شد
با حکم علی رسولیان معاون وزیر صنعت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، علی مهدی پور به عنوان سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان منصوب و جانشین اخلاق محمدیان شد.  ‌
مهدی پور معاونت فنی شرکت های صنعتی خوزستان، سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی البرز و مدیریت امور قرادادهای شرکت شهرکهای صنعتی البرز را در سوابق خود دارد که برای ایشان آرزوی موفقیت داریم.اخلاق محمدیان (از اسفند سال 92) مدیریت شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان را عهده دار بود و از رکورد داران مدیران استان است و در این مدت توانست منشاء خدمات ارزنده‌ای باشد که از آن جمله است : تکمیل و توسعه زیر ساخت شهرک ها، راه اندازی 270 واحد راکد، انعقاد 745 قرارداد پروژه به مبلغ 900 میلیارد تومان، ایجاد مرکز خدمات فن آوری و کسب و کار اهواز، راه اندازی و حل و تحویل زمین شهرک  شماره 2 مسجدسلیمان به منظور ایجاد واحدهای پتروشیمی و آلومنیوم این شهرستان، افزایش میانگین قراردادها از 100 به  350 قرارداد، تجهیز آتش نشانی شهرک ها، توسعه فضای سبز شهرک ها و... 
توفیق آقای محمدیان در ادامه خدماتش را آرزومندیم.
ضمناً شنیده ها حاکی است که به آقای محمدیان پیشنهاد مدیر عاملی شهرک های صنعتی یکی از استان ها شده که وی در حال تصمیم گیری است.
آقای فرماندار! عنوان کردن نواقص شهری کافی نیست
فرماندار شهرستان اهواز، از وضعیت نامناسب پراکندگی نخاله‌ها و زباله های ساختمانی در مناطق مختلف شهر و عدم نظارت شهرداری بر عملکرد ماشینهای حمل در اهواز انتقاد کرد.
الحق که حرف درستی است و هر کس گذرش به مسیرهای مختلف شهر اهواز بیفند این وضعیت را به خوبی می بیند. سوال اینست که چطور شهردار اهواز یا مدیران مناطق شهرداری این نخالهها را نمی‌بینند یا می بینند اما از نظر آنها نقصی در شهر نیست.  ‌
این نخاله ها حاصل تخریب ساختمان های قدیم است که ممکن است انواع حشرات در آنها باشد، ضمن اینکه این همه نخاله محل مناسبی برای تولید آلودگی ها و منشاء بیماری هاست.  ‌آقای فرماندار هم بهترست به عنوان کردن موضوع اکتفا نکند و دست شهردار اهواز را بگیرد و ببرد نخاله ها را به رویت ایشان برساند و با هماهنگی یکدیگر فکری برای آنها بکنند.
خسته نباشید، تا حالا کجا بودید؟!
رئیس اداره منابع طبیعی شوشتر گفته : طبق بررسی هایی که از نقشه ها و پلاک ها انجام شده، مالکیت بخشی از اراضی ابتدای جاده شوشتر به مسجدسلیمان متعلق به منابع طبیعی است.
خسته نباشید، چقدر خواب بعضی دستگاهها سنگین است. این همه سال آقایان با وجود داشتن نقشه ها و پلاک ها، صدایشان در نیامده، حالا که زمین خواران اراضی را تصرف کرده اند یادشان آمده که باید زمین هایشان را آزاد کنند. می دانید حالا چقدر باید بدوید تا شاید بتوانید ادعایتان را ثابت کنید؟ 
ایجاد استخر برای دامها با توجه به تنش آبی، حیاتی است
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفته : ایجاد استخر و دستگاه مه پاش برای شنا و جلوگیری از تلفات دام ها در مناطق دچار تنش آبی، در دستور کار قرار دارد.
راوی به یاد دارد موضوع ایجاد استخر برای شنای دام هایی که بقایشان به آب بستگی دارد (مثل گاومیش ها ) که در خوزستان فراوان و تابستان ها که آب رودخانه ها کم می شود، حیاتشان تهدید و در معرض انقراض قرار می گیرند، از سال گذشته مطرح و در دستور کار بوده اما تا حالا اقدامی نشده و باز هم گفته اند در دستور کار قرار گرفته. 
اصولاً در استان کارها به کندی پیش می‌رود و از مدیری به مدیر دیگر به میراث می رسد و استان از این بابت زیان فراوان دیده و می بیند، مثل همین مورد.در خیلی از مناطق روستایی یا مجاور شهرها مانند اهواز، گاومیش ها با برخوردداری از شیر فراوانی که تولید می کنند و نیز گوشت آنها که در مواردی به سایر گوشت ها برتری دارد، بخشی از نیاز لبنیاتی مردم و کارخانه های صنعتی شیر و لبنیات را تامین می کنند، ضمن اینکه اقتصاد گاومیش داران به این موجود پر فایده بستگی دارد، بنابراین ضرورت پرداختن و توجه به آن کاملاً محسوس است و مسئولان جهاد کشاورزی استان نباید بیش از این در انجام چنین اموری تعلل کنند.



 

برچسب ها : فرماندار خوزستان خوزستان تنش آبی