
راوی گفت: چرا مرکز و استاندار به مسئولان سهل انگار، از گل نازکتر، نمی گویند؟!
ریزگردها، گرد و خاک، غبار یا هر اسم دیگری که روی این هوای کثیف و زیانبار می گذارند، باز هم مردم استان را کلافه و بسیاری از شهروندان را راهی بیمارستان و بقیه را خانه نشین کرد (البته آنها که کار اداری ندارند) دانش آموزان هم به علت سوء مدیریت مسئولان ناچار به تحمل هوای آلوده اند.
البته حالا خیلی از خانواده ها به مسئولان بی اعتماد شده اند و زمانی که دیدند خاک شده، تصمیم می گیرند فرزندان دانش آموزشان را به مدرسه نفرستند، هر چند با تهدید معلمان و مدارس مواجه می شوند و از آموزش فضای مجازی هم خبری نیست.
واقعاً تا کی باید در این استان که دستگاهها و ستادها قادر به تشخیص وضعیت و تصمیم گیری نیستند، مردم این همه آسیب ببینند¿ کجا هستند آنها که معتقدند خوزستان هر چه دارد (نفت و آب) ملی و متعلق به تمام مردم ایران است.
آیا کشور باید فقط در نعمت ها و امکانات سهیم باشد و به مصائب و بلایای طبیعی و غیر طبیعی که همواره روزگار مردم را سیاه می کنند و به مریضی و ضرر و زیان های مادی و معنوی کاری نداشته باشند¿
دیدیم که گزارش مربوط به گرد و خاک و گلایه های مردم از بی خبر گذاشتن شهروندان در خبرهای سراسری و بیست و سی پخش شد و انتظار این بود که رئیس جمهور یا وزیران مربوطه واکنش نشان بدهند، اما هیچ اثری نداشت و آب از آب تکان نخورد و از گل نازک تر به مسئولان استان نگفتند.
گیریم که وضعیت هوای خاکی غیر منتظره بود ( که نبود چون هواشناسی استان پیش بینی کرده بود) وقتی از یکشنبه شب هوا خراب شد و امکان نشستن مردم در فضای باز برای برگزاری شب قدر نبود چرا برای روز بعد فکری نکردند¿ این ستاد بحران اگر همچون مواقع بحرانی بداد مردم نرسد، کی می خواهد کاری بکند¿ استاندار که گفته بود دستور داده ام از بیست و چهار ساعت قبل با توجه به وضعیت هوا اطلاع رسانی و تصمیم گیری شود، حالا که دید دستورش اجرا نشد، چه کرد؟
و سرانجام نمی دانیم به مردم امید بدهیم که منبعد چنین وضعیتی تکرار نخواهد شد یا فایده ای ندارد.
آقای نماینده! هنوز نتیجه نگرفتید که مشکل ریز گردها با <اجلاس> حل نمی شود؟
یک نماینده اهواز که عضو هیات رئیسه مجلس است در باره حل معضل ریزگردهای خوزستان گفته :< باید اجلاسی در خوزستان و اهواز که مرکز این ریزگردهاست، برگزار و تبعات بی توجهی به موضوع های زیست محیطی در منطقه گوشزد شود تا از ظرفیت دیپلماسی در کنار ظرفیت های داخلی برای حل این معضل استفاده شود.>
عجیب است که آقای نماینده نمی داند کار از این حرفها گذشته و در باره ریزگردها، مطلبی نمانده که احتیاج به اجلاس باشد و تا حالا کدامیک از این <نشستند و گفتند و برخاستند> فایده ای داشته که این یکی داشته باشد.
همیشه گفته شده مسائل مربوط به ریزگردها، آنجا که جنبه داخلی دارد باید توسط مسئولین کشور و هر جا به کشور همسایه ارتباط دارد باید از طریق دیپلماسی حل شود.
ضمناً مگر ما استاندار، آن هم از نوع ویژه نداریم؟ ایشان گزارش محکمی به مرکز بدهد، خودش هم دنبال کار باشد، تا به نتیجه برسد. نماینده عالی دولت در استان که حتی در جلسات هیات دولت شرکت می کند، یعنی قرار بوده این طور باشد که اگر چنین است ایشان بدون استفاده از اجلاس می تواند مشکلات استان، به خصوص ریزگردها را در آنجا عنوان و اصرار به رفع مشکل داشته باشد.
دلمان می خواهد نقاط قوت را بیان کنیم اما کو؟!
سرپرست جدید روابط عمومی مناطق نفت خیز جنوب گفته : < استراتژی رسانه ها باید بیان نقاط قوت، در کنار نقاط ضعف باشد. وی این را هم گفته رسانه ها باید در مطرح کردن نکات منفی، اصل انصاف را رعایت کنند اما در بیان مسائل، جسارت لازم را داشته باشند.>
ضمن تبریک سمت جدید به جناب آتش بار، عرض می شود که فرمایش جنابعالی متین، اما حساب این است که رسانه ها با قحطی نقاط قوت در استان مواجه اند و بدون آنکه بخواهیم با عینک بد بینی قضاوت کنیم واقعاً کارهایی که ارزش انعکاس و تعریف باشد، ملموس نیست.
مثلاً از پرداخت بدهی های شرکت های بزرگ به شهرداری بگوئیم¿ از وضعیت محیط زیست و نحوه نظافت شهر تعریف کنیم؟ از توسعه راههای استان قلم فرسایی کنیم؟ پیشرفت پروژههای عمرانی را بزرگ جلوه بدهیم؟ زیباسازی سواحل کارون را به رخ دیگران بکشیم و ... . کار به جائی رسیده که فرماندار این کلانشهر از هر جا بازدید می کند، در مقام منتقد بر می آید مثل همین اواخر که از وجود نخاله های ساختمانی در اطراف و داخل شهر انتقاد کرد و از شهرداری خواست رفع مشکل کند. حالا جنابعالی هم که به عنوان سرپرست روابط عمومی می توانی با رسانه ها همکاری داشته باشی، اگر احیاناً به نقاط قوت در شهر و استان دست پیدا کردی با اهالی رسانه در میان بگذار، هر چند کار سختی است.
آغاز توزیع شکر < طرح رمضان> آخر ماه مبارک، دستخوش دارد!!
در حالی که چند روز بیشتر به پایان ماه رمضان باقی نمانده به گفته یک فعال صنفی < توزیع شکر (طرح رمضان) آغاز شده است> که البته هنوز به دست مردم نرسیده و اگر پیدا شود با نرخ بالای کیلویی بیست هزار تومان است. واقعاً باید به آقایان خسته نباشید گفت که این همه به موقع کالای مورد نیاز مردم را عرضه می کنند.
دبیر اتحادیه بنکداران علت گرانی شکر را حذف ارز ترجیحی برای واردات شکر و سودجویی و گرانفروشی های بعضی فعالان در این صنف دانست، ضمن اینکه شکر با شش نرخ در بازار عرضه می شود.
هر کس نداند، ما خوزستانی ها می دانیم که تولیدات داخلی شکر طوری هست که می تواند نیاز کشور را تامین کند و هر چند وقت یک بار مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی رکورد زدن تولید شکر را پز می دهد و حتی گفته بود 150 هزار تن شکر در انبارهای شرکت نگهداری می شود و موجودی شکر در انبارهای شرکت در سامانه سازمان صمت ثبت شده است.
این را هم می دانیم که واحدهای هفت گانه نیشکری در خوزستان به تنهائی حدود 40 درصد شکر کشور را تولید می کنند، البته شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی دخالتی در قیمت گذاری شکر ندارد. با چنین ظرفیتی از تولید شکر در خوزستان که به شکرستان معروف است، چرا باید مردم استان از این بابت هم در مضیقه باشند، طبق معمول، کسی هم جوابگو نیست.
برچسب ها : ریز گردها مدارس دانش آموزان
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد