
راوی گفت: دستگاهها و ستادهای نظارتی بی خیال گرانی ها شده اند
پیش از این وقتی کالائی گران می شد، دولت و دستگاهها و سازمان نها و ستادهای نظارتی توجیهی داشتند یا خود را مخالف افزایش قیمت ها وانمود می کردند و برای گرانفروشان و متخلفان خط و نشان می کشیدند اما حالا معلوم نیست چه خبر شده چون با وجود این که هر روز قیمت ها نه مقداری بلکه چند برابر بالا می روند، همه سکوت کرده اند یا بدتر از آن خودشان بر گرانی ها صحه می گذارند. بارزترین نمونه پنج برابر شدن قیمت آرد بود که باعث احتکار و گرانی روزافزون تولیدات و فرآورده های آردی مثل ماکارونی شد.
سایر اقلام و کالاها هم مرتب افزایش قیمت دارند تا جائی که مثلاً رب گوجه به حدود چهل هزار تومان رسیده، خیلی از کالاها هم که منتظرند با قیمت جدید عرضه شوند، همچنان به بازار تزریق نشده و در انبارها دپو و کسی کاری به کار مسببان ندارد. بعضی کالاها هم مثل شوینده ها بدون اینکه توجیه قانع کننده ای داشته باشند در حال صعود قیمت هستند در حالی مواد آنها از پتروشیمی هاست. روغن هم همچنان یا نیست یا اگر پیدا شود گران است و آقایان مدعی هستند بعضی گرانیها به مسایل اوکران بستگی دارد!
چون بیشترین دانه های روغنی آنجا تولید می شود. در چنین وضعیتی سازمان های عریض و طویل صمت و ستاد تنظیم بازار و انجمن های مربوطه و بقیه چرا با مردم ارتباط برقرار نمی کنند و دلایل این آشفته بازار را روشن نمی کنند¿ اگر دیگر کاره ای نیستند و در تنظیم بازار نقشی ندارند، انحلال آنها را اعلام کنند تا چشم مردم بریده شود و همه بدانند بازار آتش به اختیار است و نظارتی در کار نیست.
رئیس کل اسبق بانک مرکزی گفته : از نظر علم اقتصاد، قیمت ها تحت تاثیر کشش تقاضا و عرضه است و نماد تعادل بازار است. همتی این را هم گفته که رفع دغدغه رئیس جمهور در باره بازار و قیمت ها در گرو تدابیر درست اقتصادی، رفع موانع کسب و کار و در راس آنها تحریم است.
چه وقت می توان پایان کرونا را جشن گرفت؟
در جدید ترین رنگ بندی اعلام شده کرونا، در خوزستان، تنها یک شهر در وضعیت قرمز قرار گرفته (آغاجاری) و هیچ شهر دیگری از استان، وضعیت قرمز ندارد.
نکته ای که در چنین وضعیتی باید در نظر داشت، اینست که رنگ ها در برابر بیماری کرونا خیلی اهمیت ندارند و تعیین رنگ برای اعلام وضعیت کرونا در هر شهر به رفتار مردم بستگی دارد.
یعنی اگر اهالی هر شهر نکات لازم را رعایت کنند، مطمئناً به سمت وضعیت سفید و سبز پیش خواهند رفت که در آن حالت، شاید بتوان پایان کرونا را جشن گرفت.
در فرمول وزارت بهداشت، براساس میزان جمعیت و تعداد بیمار و جمعیت بیماری که تست کرونایشان مثبت می شود، رنگ شهرها اعلام می شود و برای هر رنگ اقداماتی باید انجام شود. در آخرین طرح، شاخص تعداد بستری ها به این ترتیب بوده که بستری های چهار نفر در 100 هزار نفر، زرد، شش نفر در 100 هزارنفر نارنجی و 10 نفر در 100 هزار نفر، شهرهای قرمزرا تعیین می کنند.
معاون وزارت بهداشت معتقد است تغییر رنگ و کاهش بیماری و مرگ و میر، نتیجه همکاری مردم است و اگر این همکاری کم شود، قطعاً وضعیت بیماری برگشته و رنگ شهرها باز هم تغییر می کند و محدودیت ها برمی گردد، بنابراین لازم است مردم همچنان رعایت کنند.
در خودروسازی، ما کجائیم و دیگران کجا هستند؟
یک شرکت خودروسازی الکتریکی (لوسید) اعلام کرده قراردادی را با دولت عربستان سعودی برای خرید 100 هزار دستگاه خودروی خود طی 10 سال امضا کرده است و امکان خرید 5000 خودروی اضافی هم در بازه زمانی ده ساله وجود دارد.
به این ترتیب در حالی که کشورها دنبال خرید خودروهای برقی هستند، چه توجیهی دارد که ما همچنان خودروی با 15 لیتر مصرف در 100 کیلومتر تولید، کنیم ؟
مسئولانی می خواهیم که با کشاورز گریه کنند و به آنها نان بدهند
فرماندار اهواز گفته مسئولانی می خواهیم که هم با کشاورز گریه کنند و هم به آنها نان بدهند و به فکر معیشت آنها باشند. البته فلاحی این را هم گفته که مسئول بی تفاوت در استان نداریم و آنها به دنبال رفع مشکلات کشاورزان هستند.
وی که در باره تنش آبی سخن می گفته از کشاورزان خواست اگر قبول ندارند که سدها در شرایط خطرناکی هستند، می توانند از نزدیک شاهد وضعیت بحرانی آنها باشند.
به گفته فلاحی کشاورزان استان از کشت محروم و ممنوع نشده اند اما باید با مدیریت کشت انجام دهند.
می دانیم که در حال حاضر در حوضه آبریز کارون و دز، محدودیت کشت شلتوک وجود دارد و سازمان جهاد کشاورزی باید کشت جایگزین شلتوک را تعیین کند تا کشاورزان دچار ضرر و زیان نشوند.
محدودیت کشت در مواردی مثل هندوانه که آب بر است موجب شده که این وضع به نفع برخی کشورهای همسایه تمام شود و واردات هندوانه داشته باشیم که در نتیجه قیمت آن گران شود و می بینیم که در وضعیت فعلی روز به روز بیشتر مصرف کننده می شویم و تولید در هر زمینه لطمه می خورد و علاج تمام این مشکلات پرهیز از سوء مدیریت به خصوص در بحث آب است بطوری که برای مقابله با مسایل، باید با کشاورزان هم اندیشی و تبادل نظر کرد نه اینکه فقط دنبال ایجاد محدودیت در کشت باشند.
مشکل کمبود روغن خوراکی در استان حل می شود؟
معاون بازرگانی جهاد کشاورزی خوزستان قول داده قبل از عید فطر، مشکل کمبود روغن در استان حل شود و مردم بطری های روغن را در قفسه های فروشگاهها مشاهده کنند.
به گفته وی عمده روغن خوراکی از خارج استان تامین می شود. به گفته وی قیمت روغن براساس قیمت درج شده روی بطری است و تغییر جدیدی نداشته.کریمی این را هم گفت که تاکنون موردی از احتکار روغن گزارش نشده است.
باید دید اینکه انبارهای احتکار شده کشف نشده، از زرنگی احتکار کنندگان است یا احیاناً ضعف بازرسی.
عیدتان مبارک، طاعاتتان قبول
برچسب ها : دستگاهها و ستادهای نظارتی گرانی جهاد كشاورزی خوزستان عید فطر
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد