
راوی گفت: با تزریق تولیدات و کالاهای کشف شده بازار را اشباع کنید
به جای واردات دانه های روغنی می توانیم خودکفا وصادر کننده باشیم
از وقتی در مملکت، مسئولان آسان ترین راه را بهترین کار برای رفع کمبودها و حل مشکلات انتخاب کردند، در همه مراحل مسائل ما نه تنها کمتر و بهتر نشد، بلکه روز به روز وضع بدتر هم شد.
از جمله آقایان به این نتیجه رسیدند که واردات، یگانه راه رفع کمبودها و تامین مایحتاج عمومی است در حالی که این روش بدترین راه حل بود و ناگفته پیداست تنها برنده این طرح مافیاهایی هستند که در لباس وارد کننده، سودهای نجومی از پرتو واردات، به قیمت وابستگی به کشورهای دیگر و دور شدن از خودکفایی کشور، به جیب زدند و می زنند و این همه ضربه زدن به کشور و مردم بر اثر ناتوانی یا عمد بر اجرای سیاست های غلط، از سوی تیم های اقتصادی است. چرا در حالی که صادر کننده روغن و شکر بودیم، حالا اگر در واردات آنها تاخیر شود، مردم در مضیقه قرار می گیرند؟ آیا درست است که ما معطل واردات دانه های روغنی باشیم آن هم به دلیل وضعیت اوکران که این دانه ها از عمده ترین صادرات آنها بوده؟ چرا خودمان نباید جایگزین اوکران شویم. آیا کاشت دانه های روغنی برای ما مقدور نیست؟ اما باید اول دانه روغنی تولید کنیم، بعد کارخانه تولید روغن داشته باشیم، آیا این نقص بزرگ جز بر اثر ضعف برنامه ریزی در حوزه کشاورزی است ؟ ما اگر تولیدمان در محصولات کشاورزی مثل دانه های روغنی بالا باشد، حتی می توانیم علاوه بر تامین خودمان، صادر کننده باشیم، کما اینکه در همین استان هم در بحث کاشت دانه های روغنی و تولید آن ( مثل کلزا) حرف برای گفتن داریم و اگر در این مورد دلسوزی و کار شود می توانیم تا مرز خودکفایی دانه های روغنی پیش برویم.
به گفته کارشناس ارشد زراعت، کلزا را می توان به صورت دیم در مناطق گرم و سرد کشت کرد. به گفته وی اهمیت این موضوع از آنجا ناشی می شود که در مناطق خشک و غیر خشک، آب برای آبیاری به اندازه کافی وجود ندارد و کشت این گیاه زراعی (کلزا ) به صورت دیم با عملکرد قابل قبول، می تواند یک مزیت نسبی برای آن محسوب شود.
با تزریق تولیدات و کالاهای کشف شده بازار را اشباع کنید
هر وقت بحث گرانفروشی مطرح و تخلفها به اوج می رسد همزمان خبرهایی از کشف اجناس و کالاهای احتکاری به گوش می رسد، مثل همین روزها که با کمبود برخی مایحتاج عمومی موجبی برای میدان داری افراد و شرکت ها به منظور بهره برداری از وضعیتی که پیش آمد فراهم شده است.
همین دو روز پیش خبری منتشر شد مبنی بر این که 670 تن ماکارونی احتکار شده در یکی از شرکت های تولید کننده این ماده غذایی توقیف شده است که رقم بالایی است و تزریق آن و موارد دیگر کشف و ضبط از این دست می تواند بازار را از تولیداتی که به خاطر گران شدن، ملتهب کرده، اشباع کند. اما این کشفیات در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می گیرد و زمانی تعیین تکلیف می شود که مردم مشکلات کمبودها را تحمل کرده اند، در حالی که اگر مثل بعضی وقت ها که برای طی مراحل قانونی این اموال ضربتی اقدام می شود، در این مورد عمل شود، خیلی از مشکلات حل می شود.
طبق ماده 2 قانون تاسیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی <کلیه اموال و حقوق مالی که تحت تعقیب یا سرپرستی و یا مدیریت دولتی درآمده و یا به هر نحو به تصرف دولت در می آید طبق این قانون در اختیار سازمان قرار می گیرد تا در جمع آوری و نگهداری و اداره آن اقدام نماید و فروش این قبیل اموال، منوط به حکم قضائی یا قانون است.> بنابراین قطعاً بهتر است به جای انبار کردن این کالاهای توقیفی دولت تنها به درآمدی که از نگهداری آنها به دست می آورد فکر نکند و با حکم قضائی همانند چندی پیش که اقدام به تعیین تکلیف و تخلیه کالاهای رسوب شده اموال تملیکی شد در خصوص توزیع اموال احتکار شده غذایی یا کالای خانه حرکت جدی و فوری انجام دهد.
البته مواردی هم بوده که کالایی توقیف شده و با وجود نیاز شدید استان به آن و دستور رئیس کل وقت دادگستری خوزستان به نتیجه نرسیده و همچنان بلاتکلیف مانده اند مثل ماجرای 39 هزار کولر گازی که از حیاتی ترین کالاهای مورد نیاز مردم خوزستان با توجه به هوای گرم و خاکی استان است اما همچنان در انبارها خاک می خوردند.
چرا استاندار در انتصاب ها قاطعیت نشان نمی دهد؟
نماینده مردم دشت آزادگان گفته : مجمع نمایندگان خوزستان هیچ نقشی در تغییر مدیران کل و مدیران اجرایی نداشته است و تا این لحظه تمام پیشنهادات مجمع نمایندگان استان مورد قبول دولت قرار نگرفته است و مجمع به این نتیجه رسید که در مسایل اجرایی ورود نکند. ساعدی معتقد است باید دوره سهم خواهی در خوزستان تمام شود.
وی این را هم گفته : بنده از عملکرد استاندار راضی نیستم چرا که قاطعیت نشان نمی دهند و افراد را برای تصدی ها معرفی نمیکند.
تغییر چهار شهردار در هشت ماه صدای امام جمعه خرمشهر را درآورد
امام جمعه خرمشهر گفته : این شورا در هشت ماه خدمت خود، چهار شهردار عوض کرده و این نشان دهنده بی تدبیری در مدیریت شهری است. وی این را هم گفته که برای شورای شهر خرمشهر باید مرثیه سرائی کرد.
واقعاً بعضی شوراها را چه میشود؟ تغییر شهردار در فاصلههای کم پس از انتصاب با هیچ توجیهی قابل قبول کارشناسان امور شهری نیست چون معتقدند باید مدتها بگذرد تا کسی که به عنوان شهردار انتخاب شده، به وضع شهر، بودجه و وضعیت و ارتباطات شورا با شهردار آشنا شود و باید دید استدلال شورا برای استمرار چنین روشی چیست؟
نکته دیگر این که قاعدتاً باید استانداری با وجود مدیریت امور شهری و شوراها، نظارتی بر کار انتخاب شهرداران داشته باشد، حالا نماینده شهر و فرمانداری هم که باید در این مورد نقش خود را ایفا کنند، جای خود دارد.
یک شورا باید بداند ملاک انتخاب شهردار چیست و قبل از انتخاب تشخیص بدهد که انتخاب اعضا درست است یا نه و اگر اشکالی در انتخاب وجود دارد، همان ابتدا اقدام نکند تا بعد این طور ضایع نشود چرا که با چنین سابقه ای، هم شورا در کشور انگشت نما می شود، هم شهرداری کارآمد نخواهند داشت و با چنین حال و روز شورا، فرد مناسبی حاضر به گرفتن سکان شهر نمی شود، آن هم برای شهری مثل خرمشهر که تشنه عمران و آبادانی است و هنوز پس از گذشت سالهای متمادی، زخم های جنگ، بر پیکرش نمایان است
برچسب ها : تولیدات محصولات كشاورزی دانه روغنی
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد