شماره خبر : 10527
منتشر شده در مورخ : ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
ساعت : 7:43
راوی گفت: نگذارید روستائیان به جای خودکفا شدن، به شهرها مهاجرت کنند

راوی گفت: نگذارید روستائیان به جای خودکفا شدن، به شهرها مهاجرت کنند

حق مردم را از آنها که مدعی هستید خزانه خالی را تحویل دولت فعلی دادند پس بگیرید
وقتی صحبت از معضلات اقتصادی و ناکامی های تیم اقتصادی در ارائه برنامه هایی که بتواند راهگشا باشد، به میان می آید، تمام علت و علل این وضع را ناشی از عملکرد دولت سابق و هدر دادن پول مملکت می دانند، از جمله همین اواخر گفته شد رئیس جمهور سابق هشت میلیارد دلار ارز ترجیحی مصوب سال 1400 را مصرف کرده بود و پولی برای واردات کالاهای اساسی با ارز 4200 تومانی برای دولت فعلی وجود نداشت.  ‌
همچنین عنوان می شود که دولت سابق خزانه  خالی را تحویل دولت فعلی داده است. اگر واقعاً چنین بوده و این موارد مستند است، چرا به این مسایل رسیدگی نمی شود و پول های به فنا رفته را از مسببان آن پس نمی گیرند؟ آقایان که در کشور هستند و جائی نرفته اند (البته تا آنجا که ما خبر داریم) ببینند این هشت میلیارد دلار ارز ترجیحی و میلیاردها پول دیگر که در جای خود مصرف نشده توسط چه کسانی به یغما رفته چون با توجه به اینکه حالا دیگر مصونیت ندارند، باید پاسخگو باشند و به ملت حساب پس بدهند.
نگذارید روستائیان به جای خودکفا شدن، به شهرها مهاجرت کنند
 به اعتقاد کارشناسان و خبرگان اقتصادی، اقتصاد روستایی از اصلی ترین بخش های اقتصادی هر کشور است و این بخش شامل تمام فعالیت های روستائیان است که منجر به امرار معاش روستائیان می شود.
امروزه بیشتر افراد ساکن روستاها با مشکلاتی مثل نوسانات بازار و مشکلات فروش و مسائل مربوط به بخش کشاورزی روبه رو هستند زیرا آسیب دیدن روستائیان، از بین رفتن اقتصاد کشاورزی، امری اجتناب ناپذیر است و بی توجهی به روستائیان سبب بیکاری آنها و مهاجرتشان به شهرها می شود.
کشور هند یکی از کشورهای بر پایه کشاورزی است که اکثر جمعیت روستائی آن به کشاورزی اتکا دارند و در طول سال ها روستاهای هند دارای نظام خود کار و اقتصادی بوده اند و در چهل سال گذشته ترمیم و توسعه روستایی از اصلی ترین بخش برنامه ریزی برای اقتصاد هند بوده است.
در کشور ما عواملی موجب شده که روستائیان به جای آن که مثل گذشته تولید کننده باشند، به شهر می آیند و حتی مرغ و تخم مرغ را از شهر تهیه کرده و با خود به روستا می برند، گاهی هم مشاهده می شود مرغ و خروس و هر آنچه که به عنوان سرمایه در روستا دارند به شهر آورده و می فروشند و به این ترتیب از تولید کننده به مصرف کننده تبدیل شدهاند، حال آن که قبلاً تمام مایحتاج خود را از طر یق تولید یا کشت مواد و محصول مورد نیاز در محل، تتمین می کردند.  ‌
بنابراین برای بهبود اقتصاد باید نگاه به روستا و روستائیان از حالت فعلی تغییر و با فرهنگ سازی و رشد اجتماعی، از مهاجرتهای بی رویه جلوگیری شود و مهمترین عامل بازدارنده جلوگیری از بیکار شدن روستائیان و متیوس شدن آنها از تولید محصول در روستاست. یادمان باشد با هر مهاجرت روستائیان، هم روستا خالی می شود، هم مشکلات شهری بیشتر خواهد شد.
نمایندگان خوزستان به فکر راهیابی به هیتت رئیسه باشند
تا انتخابات مجدد هتت رئیسه مجلس زمان زیادی نداریم و بعضی ها عقیده دارند حرف و حدیث هایی که در باره حاشیه های رئیس فعلی مجلس شدید شده با این انتخابات گره خورده و رقبا می خواهند زمینه را برای پیروزی خود فراهم کنند، اما، ما کاری به این حرف ها نداریم و مقصود راوی از طرح این موضوع آنست که 18 نماینده خوزستان بیکار ننشینند و تلاش کند تا در هیات رئیسه راه یابند.
در دوره قبل دیدیم که یکی از نمایندگان اهواز (یوسفی) توانست وارد هیات رئیسه شود و اگر آقایان بجنبند و ارتباطاتشان را قوی کنند می توانند باز هم در این مورد توفیق پیدا کنند و با راه یابی به هیات رئیسه دستشان برای کمک به استان مقداری باز شود، البته عضو شدن در کمیسیون ها هم به نفع استان است که دستیابی به آن هم بستگی به فعالیت نمایندگان استان دارد.
 
 

برچسب ها : دولت كشاورزی انتخابات