
علیزاده خبر داد: طرح مجلس برای دائمی شدن واریز سود شرکت های بورسی از طریق سامانه سجام
یک عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس گفت که دائمی شدن واریز سود شرکت های بورسی از طریق سامانه سجام در طرح اصلاح موادی از قانون بازار سرمایه دنبال می شود.
محسن علیزاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به قانون بودجه ۱۴۰۱ در الزام واریز سود شرکت های بورسی از طریق سامانه سجام گفت: طبق قانون بودجه ۱۴۰۱ شرکتهای بورسی موظف به واریز سود از طریق سجام شده اند که با این قانون پرداخت سود رسوبی توسط شرکت سپرده گذاری و تمام سود متعلق به سهامدارن به تدریج واریز می شود.
وی ادامه داد: این قانون در سال جاری لازم الاجراست اما برای سال های بعد باید تبدیل به حکم دائمی شود که در قالب طرح اصلاح موادی از قانون بازار سرمایه دنبال می شود.
علیزاده توضیح داد: باید همه آن چه متعلق به مردم در شرکتهای بورسی است، از جمله سود سهام و سود رسوبی از طریق سامانه سجام واریز شود. این موضوع در طرح اصلاح موادی از قانون بازار سرمایه آورده شده تا به قانون دائمی تبدیل شود.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به عملکرد عشقی رییس سازمان بورس گفت: از ابتدای شروع به کار هیات مدیره سازمان بورس رویکردهای خوبی از هیات مدیره همچون شفافیت موجود در صورت های مالی و پیگیری های خوب درباره تصویب مواد مورد نیاز برای حمایت از بازار در لایحه بودجه دیده شده است. این رویکرد حمایتی در دولت و هیات مدیره جدید و بین همه نمایندگان وجود دارد.
وی در جمع بندی با بیان اینکه رییس سازمان بورس عملکرد قابل قبولی داشته است ، گفت: رشد منطقی و آرام بازار سرمایه نشان دهنده این عمکرد است که امیدواریم ادامه داشته تا پایان سال شاهد رشد مطلوب بازار باشیم.
برچسب ها : شورای عالی بورس سامانه سجام قانون بازار سرمايه محسن علیزاده
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- توئیت صفحه رهبر انقلاب در مورد ضربه محکم ایران به رژیم صهیونیستی
- هشدار قاطع رهبری به واشنگتن و تلآویو در صدر توجه رسانههای انگلیسیزبان
- در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه؛ رهبر انقلاب: ملت با جهتگیریهای گوناگون سیاسی و وزن متفاوت مذهبی پای ایران ایستاد
- لاوروف: آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است
- با پیگیری استاندار خوزستان نشست کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوای خوزستان برگزار شد
- آغاز خدماترسانی پلیسراه خوزستان به زائران اربعین از ابتدای ماه صفر
- برداشت خارک نوبرانه خرمشهر آغاز شد
- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان: راهاندازی ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل در خوزستان/ بازرسی از نانواییها با جدیت ادامه دارد
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند