
راوی گفت: خط و نشان دادستان برای مسئولانی که ترک فعل کنند
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان خواستار پی گیری شهرداری اهواز در خصوص تکمیل پل روگذر یا همان تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه شده است.
صادق چگنی جعفری گفته یکی از وظایف دادسرا، نظارت بر حقوق عامه و پی گیری مسائل شهروندان است.
دادستان عمومی و انقلاب ضمن تاکید بر احداث مسیر کندرو این محل، لزوم بررسی حفاری های غیر مجاز در منطقه گلستان و لکه گیری خیابانها یادآور شده که دادسرا با رسیدگی به مسائل و مشکلات شهروندان، نارضایتی های موجود را رصد کرده و با مسئولانی که با ترک فعل قانونی، موجب تضعیف حقوق مردم می شوند، قاطعانه برخورد خواهد کرد.
واقعاً چقدر خوب است شهر صاحب داشته باشد و مسئولانی که رسیدگی به عملکرد مدیران شهری را عهده دارند، هوای شهروندان را داشته و با کم کاریها برخورد کنند.
هر روز با عبور از کنار ابوالهولی که به نام تقاطع غیر همسطح نیمه کاره مانده و کار احداث آن لاک پشتی پیش می رود، اعصاب شهروندان این مسیر خراب می شود و کاری از دستشان ساخته نیست. حالا دیگر همه می دانند که این پروژه خیلی زمان بَر شده و مردم آرزو می کنند که کاش هرگز ساخته نمی شد چون همانطور که قبلاً هم راوی عنوان کرد، می شد با یک پل روگذر ساده که در کوتاه ترین مدت ساخته می شود، ترافیک را بهبود بدهند و چنین طرحی در صورتی می توانست اثر داشته باشد که جاده مقابل آن از لشکر آباد عبور داده می شد اما بدون در نظر گرفتن این موضوع نیازی به رمپ و یال های اضافه نبود. احداث چنین پروژه ای به بدتر شدن ترافیک مسیر فلکه ساعت منجر خواهد شد و چه بسا در آینده به این نتیجه برسند که تقاطع باید برداشته شود.
کار تا آنجا عقب است که حتی از باز کردن جاده کندرو بغل پروژه عاجز مانده اند و تخریب جنب تقاطع مزید بر مشکلات شد و در روزهای گذشته مردم به سختی دچار مشکل شدند و وقتشان حسابی تلف شد.
بهر حال از پی گیری دادستان محترم قدردانی و امید است این روال ادامه داشته باشد.
شهردار اهواز طرح های مطالعه شده شهرداران سابق را اجرا کند
حالا که بحث پروژه و شهرداری شد، بد نیست به شهردار اهواز توصیه شود در اندیشه اجرای چند کار ماندگار باشد چرا که اعلام این که هر هفته یک پروژه افتتاح می شود و انجام کارهای کوچک را پروژه بداند، افتخاری محسوب نمی شود و با چنین روندی چهره اهواز آن طور که قول داده بود، متفاوت نخواهد شد.
وقتی مدیران مناطق می بینند، شهردار به اجرای کارهای کوچک قانع است، مسلماً آنها هم جسارت و تمایل به انجام طرح های بزرگ نخواهند داشت و به کاشت چند درخت و نصب چند پرچم در پارک ها دلخوش هستند و تصور می کنند این کارها یا برنامه های روزانه متداول مثل جمع آوری نخالهها، عملکردشان را بالا می برد، در صورتی که چنین نیست.
نکته دیگر این که در آرشیو امور عمرانی شهرداری اهواز طرح های زیادی از زمان برخی شهرداران سابق، به خصوص از زمان مهندس شمسایی وجود دارد که مطالعه شده و آماده اجرا هستند. چون در گذشته شهرداری اهواز، از کارشناسان خوبی برخوردار بوده و بعضی طرح ها هم توسط مشاوران خارج از کادر شهرداری با صرف هزینه های بالایی مطالعه و موجود است.
چه اشکالی دارد که طرح های خوب شهرداران سابق را که فرصت اجرا پیدا نکردند، حالا شهردار اصفهانی پیاده کند و به نام او تمام شود و با این کار شهر تکانی بخورد.
قرار است با نانوایان گرانفروش با قانون بازدارندگی برخورد شود
در حالی که هیچگونه تصمیمی برای تغییر قیمت نان گرفته نشده، خیلی از نانوائی ها نان را گران کرده یا با کم کاری و کاهش ساعات پخت، موجب صف های طویل در جلوی نانوایی ها شدهاند.گزارش هایی هم از فروش آرد نانوایی می رسد که باید بازرسان مربوطه به آن رسیدگی کنند.
در این میان آزاد پزها قیمت نان را تا دو برابر افزایش داده اند بطوری که برخی از آنها هر قرص نان را دو هزار تومان میفروشند که اجحاف به مردم است. کار به جائی رسیده که معاون اول رئیس جمهور هم به قضیه نان ورود کرده و گفته : در موضوع نان به هیچ عنوان از تخلف و گرانی نخواهیم گذشت و به گونه ای با آنها برخورد خواهد شد که بازدارنده باشد و از اقدام خود پشیمان شوند. مخبر در خصوص مصوبه سران قوا برای افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی و افزایش چند برابری جریمه های پیش بینی شده گفته : قانون قبلی بازدارندگی لازم را برای برخورد با متخلفان نداشت.
فکری برای آرد زنان سرپرست خانوار بکنید
در ادامه بحث نان و آرد این نکته گفتنی است که تعداد زیادی از زنان سرپرست خانوار و همچنین خیلی از خانواده ها نان خانگی پخت می کردند که با گران شدن آرد، این امکان از آنها گرفته شده و به خصوص زنانی که از این طریق برای خانواده خود امرار معاش می کردند حالا بدون آرد مانده و قادر به تᅢمین هزینههای فرزندان بدون سرپرست خود نیستند که بهتر است مسئولان در این باره چاره اندیشی کرده و به نوعی سهمیه ای برای این قشر محروم و بی پناه تعیین کنند. برخی از این زنان سرپرست خانوار از موسسه های خیریه آرد دریافت می کردند که با افزایش قیمت آرد، آن هم قطع شده است.
عده ای با چه هدفی باز هم احتکار می کنند؟
با وجود این که قیمت چهار قلم کالای اساسی بالا رفته و حتی تولیدات تاریخ قبلی هم شامل این افزایش قیمت می شود، عجیب است که باز هم این همه انبار کالای احتکار شده کشف و ضبط می شود. مگر صاحبان این انبارها فکر می کنند که باز هم قیمت ها بالاتر خواهند رفت که همچنان از عرضه خودداریمیکنند.آخر این چه طمعی است که تمامی ندارد. در این موقعیت سخت، اگر سوداگرانی که سیری ندارند، به جای احتکار، به یاری ضعیفان بروند، قطعاً وجدانی آسوده خواهند داشت و برکت و دعای خیر آنها نصیبشان خواهد شد، در حالی که آه ضعیفان خانه خرابشان خواهد کرد، مگر نشینده اند که شاعر گفته :
ضعیفان را مشو از آه سرد نیمه شب غافل
که اینجا می دهد بر باد، موری مسند جم را
برچسب ها : دادستان ترك فعل خوزستان
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- راوی گفت: استاندار با مدیرانی که ظرفیت تواضع را ندارند برخورد می کند
- راوی گفت: رئیس جمهور، دست پیش را می گیرد که پس نیفتد؟/پروازهای بین المللی به فرودگاه آبادان باز می گردد