
توزیع کالاهای اساسی بدون وقفه در حال انجام است
وزیر جهاد کشاورزی گفت: عرضه و توزیع مویرگی گوشت قرمز، برنج، شکر در سطح خرده و عمده فروشیها بهصورت حداکثری و بدون وقفه در حال انجام است و در تامین کالاهای اساسی هیچ مشکلی وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «سید جواد ساداتی نژاد» روز گذشته در جلسه قرارگاه امنیت غذایی، با بیان اینکه هیچگونه کمبودی در تامین اقلام مصرفی موردنیاز مردم وجود ندارد، افزود: عرضه و توزیع مویرگی گوشت قرمز، برنج، شکر در سطح خرده و عمده فروشیها بهصورت حداکثری و بدون وقفه در حال انجام است و در تامین کالاهای اساسی هیچ مشکلی وجود ندارد.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: با تدابیر اندیشیده شده میزان ذخایر و عرضه کالاهای اساسی در بهترین شرایط ممکن قرار دارد و این موضوع زمینهساز آرامش هرچه بیشتر بازار در آینده و به دنبال آن آرامش خاطر شهروندان است.
وی یادآور شد: وزارت جهاد کشاورزی بهعنوان محور اصلی امنیت غذایی کشور باید تامین، تولید و توزیع اقلام مصرفی سبد غذایی خانوار را بهصورت روزانه رصد و تقویت کند.
ساداتی نژاد تصریح کرد: عرضه و توزیع مویرگی گوشت قرمز، برنج، شکر در سطح خرده و عمده فروشیها بهصورت حداکثری و بدون وقفه در حال انجام است.
برچسب ها : کالاهای اساسی وزیر جهاد کشاورزی ساداتی نژاد
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- توئیت صفحه رهبر انقلاب در مورد ضربه محکم ایران به رژیم صهیونیستی
- هشدار قاطع رهبری به واشنگتن و تلآویو در صدر توجه رسانههای انگلیسیزبان
- در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضائیه؛ رهبر انقلاب: ملت با جهتگیریهای گوناگون سیاسی و وزن متفاوت مذهبی پای ایران ایستاد
- لاوروف: آژانس هیچ مدرکی درباره وجود اهداف نظامی در برنامه هستهای ایران ارائه نکرده است
- با پیگیری استاندار خوزستان نشست کارگروه ملی مقابله با آلودگی هوای خوزستان برگزار شد
- آغاز خدماترسانی پلیسراه خوزستان به زائران اربعین از ابتدای ماه صفر
- برداشت خارک نوبرانه خرمشهر آغاز شد
- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان: راهاندازی ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل در خوزستان/ بازرسی از نانواییها با جدیت ادامه دارد
- راوی گفت: اگر مقام قضایی می تواند هرزمان که اراده کند کالاهای انباری را تعیین تکلیف کند، چرا می گذارید فاسد شوند؟
- راوی گفت: مسائل خوزستان با نامه نگاری حل نمی شود
- راوی گفت: بی اعتمادی، دلیل نگه داری 70 میلیارد دلار سرمایه مردم در خانه ها است
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند