شماره خبر : 10872
منتشر شده در مورخ : ۲ خرداد ۱۴۰۱
ساعت : 19:54
راوی گفت: کدام بازار کنترل می شود تا مردم از آنجا خرید کنند؟

راوی گفت: کدام بازار کنترل می شود تا مردم از آنجا خرید کنند؟

سهم دستگاههای استان در ایجاد اشتغال را اطلاع رسانی کنید
استاندار خوزستان در جلسه کار گروه اشتغال و سرمایه گذاری خوزستان از به تصویب رساندن 14 برنامه برای ایجاد 60 هزار شغل در سال 1401 در استان خبر داده و گفته تقسیم کار بین دستگاهها انجام و مشخص شده که هر دستگاه چه سهمی در اشتغال دارد. ضمناً مقرر شده دستگاه های اجرایی برنامه های اشتغال خود را ظرف یک ماه آینده آماده کنند.
عرض شود که اگر به جای استاندار بودم، دستور می دادم صورتجلسات این کار گروه را از سال گذشته و حتی سال های قبل بررسی می کردند تا معلوم شود عملکرد آن از چه قرار بوده. به خصوص آنجا که وعده ایجاد شغل داده شده است چرا که اگر قرار بود تمام وعده های گذشته برای ایجاد اشتغال عملی شود، حالا بیکاری در استان نداشتیم.
و اما اکنون که سهم هر دستگاه در اشتغال مشخص شده، لطفاً این سهم بندی اطلاع رسانی شود تا با رسانه ای شدن آن، دستگاهها احساس تکلیف کرده و به اقدامی که متعهد شده اند عمل کنند و اگر در انجام این مهم کوتاهی کردند بازخواست شوند.
همین طور در بخش تشویق و دعوت از سرمایه گذاران برای ایجاد اشتغال باید عملکرد سازمان برنامه و بودجه و معاونت های استانداری که با موضوع مرتبط هستند، مشخص و اعلام شود.
یک نماینده اهواز کاندیدای هیأت رئیسه مجلس است
شمارش معکوس برای انتخابات هیأت رئیسه مجلس که همه ساله، همزمان با روز بازگشایی مجلس (هفتم خرداد) برگزار می شود، شروع شده اما قرار است این انتخابات برای اجلاسیه سوم، روز چهارم خرداد برگزار شود.
از بین 18 نماینده خوزستان، مجتبی یوسفی از نمایندگان اهواز، کاندیدا شده که البته هم اکنون هم عضو هیأت رئیسه است. با وجود حرف و حدیث هایی که در باره قالیباف مطرح است اما شواهد نشان می دهد که وی در این دوره هم رئیس مجلس خواهد بود. هیأت رئیسه مجلس دارای 12 پست است که شامل رئیس، 2 نائب رئیس، 6 دبیر و 3 کارپرداز یا ناظر است که با رأی گیری و توسط نمایندگان انتخاب می شوند.
کدام بازار کنترل می شود تا مردم از آنجا خرید کنند؟
گفته بودند غیر از چهار قلم، هیچ محصول دیگری گران نخواهد شد، اما حالا شاهد هستیم که مایحتاج ضروری مردم بدون مجوز و با مجوز هر روز گران می شود و مسئولان هم به روی مبارکشان نمی آورند. 
به این ترتیب مشاهده می شود که سازمان حمایت از مصرف کننده به جای آنکه حامی مصرف کنندگان باشد، هوای تولید کنندگان را دارد. البته تا دلت بخواهد تولیدات و محصولات از هر قبیل، دلبخواه گران می شود و آب از آب تکان نمی خورد. کما اینکه اخیراً  قیمت بستنی هم بالا رفت که لابد دلیلش را افزایش قیمت شیر عنوان می کنند. در بحث میوه هم که فروشندگان آتش به اختیارند و به راحتی زردآلود را کیلویی 60 هزار تومان و هلو و دیگر میوه های فصل هم در همین حدود است و ای کاش حالا که با این قیمت عرضه می کنند، لااقل میوه درجه یک به استان وارد می کردند. حتی در گزارشی که از برداشت میوه در استان گیلان، تلویزیون پخش کرد، باغدار وقتی استان هایی را که میوه های مرغوب به آنجا ارسال می شود، اعلام کرد، اسمی از خوزستان برده نشد. 
همچنین روز گذشته شهروندان برای تهیه شکر به هر فروشنده مراجعه می کردند می گفتند نداریم، این در حالی است که مسئولان کمبود آن را تکذیب می کنند. در مجموع با وجود تبلیغات زیاد پیرامون نظارت و بازدید از بازار، اما همه چیز گران است. در فروشگاههای زنجیره ای هم یک نوع روغن دیده می شود و غالباً مثل همین روزها، روغن پخت و پز وجود ندارد اما روغن جامد که مصرف آن زیانبار است بیشتر موجود است. تخم مرغ هم هر مغازه با یک قیمت است، با این اوصاف بی زحمت بگویند کدام بازار تحت کنترل است تا مردم به آنجا مراجعه و خرید کنند.
مدیران شهری این کلانشهر باید جواب پس بدهند
راوی در شماره گذشته با اشاره به تمیز کردن جدول های فرسوده به وسیله کارگر آن هم با استفاده از پارچه و آب نوشت که از این بابت به جای شهردار منطقه خجالت کشیده، حالا با موضوعی که یک شهروند با دیدن یک سرویس بهداشتی کثیف و متعفن و غیر قابل استفاده آن هم جائی مثل جاده ساحلی و در جوار یک شرکت مهم استانی، به جای شهردار مرکزی که نظارتی بر عملکرد شهرداران مناطق ندارد، عرق  شرم بر پیشانیم نشست.
معلوم نیست چرا شهردار انجام این کارها و نظارت ها را لااقل از معاون خدمات شهری خود نمی خواهد. در چنین اوضاع و احوالی، اگر قرار باشد دستور رئیس جمهور مبنی بر برکناری مدیرانی که ترک فعل می کنند و از انجام وظایفشان طفره می روند اجرا شود، باید بسیاری از مدیران شهری این کلانشهر علاوه بر کنار گذاشتن، جواب پس بدهند. آخر چطور ممکن است
سرویس های بهداشتی یک کلانشهر متولی نداشته باشند. آیا بهتر نیست به جای مانور دادن روی اینکه هر هفته یک پروژه به بهره برداری می رسد، به وضع موجود شهر رسیدگی شود؟ پروژه ها پیش کش آقایان.
فولاد خوزستان به خصوص سازی جان تازه ای می دهد؟
شرکت فولاد خوزستان در نخستین رویداد بین المللی خصوصی سازی در اقتصاد ایران حضور یافته است.
با توجه به این که مردم ایران تا حالا از خصوصی سازی خیری ندیده اند، امیدواریم این رویداد منجر به اتفاق های خوبی در این زمینه شود و چه بهتر فولاد خوزستان افتخاری برای کشور و به خصوص این استان برخوردار از صنایع و ظرفیت های بزرگ کسب کند.

برچسب ها : فولاد خوزستان رئیس جمهور خصوصی سازی