راوی گفت: بیمارستان های خوزستان سالهاست از خرید یک دستگاه عاجز هستند
مردم استان همچنان درگیر کمبود و گرانی شکر هستند
در حالی که مدتی از کمبود شکر در استان می گذرد، هنوز مسئولان نتوانسته اند این مشکل را رفع کنند و دو روز پیش معاون بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار برای تعیین قیمت و متعاقب آن توزیع شکر به صورت فله و بسته ای خبر داد و در عین حال تایید کرد که قیمت آن نسبت به گذشته افزایش یافته است.
به گفته وی شکر فله درب کارخانه، 18 هزار تومان و در بازار کیلوئی 20 هزار و 900 تومان است در حالی که قبلاً قیمت درب کارخانه 13 هزار و دویست تومان بوده و سازمان حمایت باز هم به جای حمایت از مصرف کننده، حامی تولید کننده با افزایش قیمت آن بوده است. با توجه به این که ما از نظر تولید مشکلی نداریم، جای تعجب است که چرا استاندار خوزستان و زیر مجموعه او نتوانسته، معضل نبود شکر در بازار را حل کند و چرا لااقل معاون اقتصادی خود را مأمور حل این مشکل نکرده است.
پیش از این مدیر کل هماهنگی توزیع و فروش شرکت بازرگانی دولتی ایران از کاهش 12 درصدی واردات شکر به دلیل افزایش تولید خبر داده بود، بنابراین چرا با وجود عرضه شکر داخلی، باید کمبود داشته باشیم و هر چند وقت یکبار با کاهش عرضه، قیمت آن را افزایش دهند؟
آیا کارشناسان مربوطه نمی دانند که گران کردن شکر باعث افزایش قیمت نوشابه ها و انواع شیرینی و شربت و هر آنچه که شکر در تولید آن نقش دارد، می شود؟
ناگفته پیداست که نوسانات قیمت شکر در سال جاری بیداد کرده بطوری که اعلام شده طی چند مرحله، شکر افزایش قیمت 90 درصدی داشته است و معلوم نیست اگر این روند ادامه داشته باشد، شکر تا کجا گران خواهد شد و محصولی که باید کام مردم را شیرین کند با قیمت بالای آن، تلخی برای مردم به ارمغان می آورد. اما در مجموع حرف ما اینست که خوزستان با این همه کارخانه شکری و تولید بالا، نباید وضعیتی همانند دیگر استان ها داشته باشد و از مقامات استانی خواستار تثبیت قیمت و اشباع بازار از شکر و قند هستیم.
بیمارستان های خوزستان سالهاست از خرید یک دستگاه عاجز هستند
راوی به یاد دارد، حدود ده سال پیش برای رفع مشکل مری یکی از اعضاء خانواده به بیمارستان های اهواز، و بزرگترین بیمارستان آموزشی استان یعنی بیمارستان امام مراجعه کردم که گفتند دستگاه «مانومتری» آنها خرابست. روز گذشته که در ادامه درمان به پزشک متخصص مربوطه مراجعه شد، دکتر گفت بیمار باید بوسیله مانومتری بالون زده شود اما برای این کار باید به تهران بروید چون دستگاه مانومتری که در اهواز است همچنان خراب است و با توجه به گرانی قیمت قطعات مربوطه استان از خرید آن عاجز است. مانومتری برای تشخیص مشکلات مربوط به حرکت و فشار در مری مورد استفاده قرار می گیرد و در آن هماهنگی و قدرت عضلات مری در زمان بلع اندازه گیری می شود. با توجه به این که پزشکان با خرید دستگاه های مورد نیاز با هر قیمتی، پس از خرید، با دریافت هزینه بالا، که هیچگونه کنترلی در کار نیست، می توانند پول خرید آن را جبران کنند، چرا استان، این امکان را ندارد و بیمار باید هزینه ها و مشکلات سفر به تهران را برای تست و درمان یک بیماری تحمل کند و مسلماً خیلی ها با وجود مبتلا بودن به این بیماری قادر به درمان در تهران نیستند از این رو به رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان پیشنهاد می شود موضوع را بررسی و اگر هم سازمان توان تأمین هزینه خرید این دستگاه را ندارد ( که باید داشته باشد) لااقل از طریق جلسه مشارکت پزشکان و همکاری شرکای بیمارستانهای خصوصی در این باره اقدام و کار ماندگاری از خود بجا گذارند.
باید به موقع در باره فساد در استان و مظلومیت آبادان فریاد می زدید
یکی از نمایندگان آبادان در مجلس با صدای بلند در پارلمان گفته: « چقدر فریاد بزنیم فساد در خوزستان بیداد می کند، آیا وقت آن نرسیده است که فریاد مظلومیت آبادان شنیده شود؟ به گفته وی خوزستان، آبادان و خرمشهر درگیر عبدالباقی هاست، از دستگاه قضا انتظار داریم مسببین اینکار (فاجعه ساختمان متروپل) و آنها که منجر به این کار شدند را پی گیری کند. آبادان منتظر این اقدام است.»
عرض شود تا آنجا که مردم استان، از پخش مستقیم جلسات علنی مجلس در جریان هستند، ثابت شده که نمایندگان خوزستان، از ساکت ترین نمایندگان هستند و جز در مواردی، صدایشان در نمی آید کجا به این که فریاد بزنند و اگر غیر از این بود، تا حالا چهره این استان با سالهای گذشته تغییری کرده بود.
در همین موضوع فاجعه ساختمان های متروپل، یادمان نمی آید آقایان در باره خطرات ناشی از وجود فساد در ساخت آنها و ساختمان های مشابه، حرفی زده باشند و اگر غیر از این است، اعلام کنند. یا کدام نماینده در باره این همه ناتوانی برخی دستگاهها سخنی به میان آورده است و این بهانه که گفته اند نمایندگان در انتصاب ها دخالت نکنند، مسأله را توجیه نمی کند. چطور این همه خرابی جاده ها، گرانی مایحتاج عمومی همراه با بی کیفیتی آنها، تعطیل یا نیمه کاره ماندن پروژه های عمرانی، وجود فساد در برخی شهرداری ها و کاهش آب رودخانه ها بر اثر اصرار به انتقال آب، از دید آقایان پنهان مانده و در باره آنها حرفی به میان نمی آید. اگر در گذشته برخی استانداران در برابر (به قول نماینده) عبدالباقی ها، سکوت کرده و حتی آنها را تشویق کرده اند، چرا همان موقع مظلومیت آبادان را فریاد نزدند و حالا که کار از کار گذشته، برای این فریادها، خیلی دیر است.
شهرداری ها به ویروس رانتی مبتلا شده اند
شهردار سابق تهران گفته : حادثه متروپل زنگ خطری است که به ما هشدار می دهد باید به داد نظام مدیریت شهری برسیم. به اعتقاد وی به کارگیری مجریان ذی صلاح در اجرا و کنترل پروژه هایی با این حجم ضروری است که به نظر می رسد در ساخت متروپل آبادان به این مهم توجه نشده است.
حناچی این را هم گفته : قطعاً ساختمان متروپل بر خلاف روح طرح جامع و تفصیلی مصوب شهر شکل گرفته و بعید می دانم این ساختمان مجوز کمیسیون ماده 5 شهر آبادان را گرفته باشد.
به گفته وی این حادثه نشان دهنده وجود مشکل جدی در نظام مدیریت شهری است. وی همچنین معتقد است شهرداری ها به ویروس رانتی مبتلا شده اند و این ویروس تأثیر خود را در کنترل ایمنی ساختمان نشان می دهد.
برچسب ها : بیمارستان های خوزستان گرانی شکر آبادان خوزستان
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند