شماره خبر : 11449
منتشر شده در مورخ : ۲۴ خرداد ۱۴۰۱
ساعت : 19:31
راوی گفت: با تعطیل کردن ادارات و بانکها  به علت مصرف بالای برق، تکلیف مراجعین چه می شود؟

راوی گفت: با تعطیل کردن ادارات و بانکها  به علت مصرف بالای برق، تکلیف مراجعین چه می شود؟

 پزشکان متخصص نباید هر طور بخواهند با مردم رفتار کنند
گرفتاری های مردم روز به روز بیشتر می شود و نمی دانند از دست کی بنالند چون هر کس که کاری دستش هست، هر طور بخواهد، رفتار می کند و نظارت ها فعلاً در سر زدن بازرسان به نانوائی ها و بعضی فروشگاه ها خلاصه می شود، در حالی که سایر مسائل هم نیاز به رسیدگی دارد.
از جمله مطب ها دیدنی شده اند چون در اذیت کردن و خالی کردن جیب مراجعین مسابقه گذاشته اند ( بالا غیرتاً معدود پزشکانی که رعایت حال مردم را می کنند؛ نرنجند، چون روی سخن با آنها نیست و قدردان آنها هستیم.) اول از همه نوبت دهی بسیار نامرتب و بی نظم است و غالباً به تمام بیماران می گویند درب مطب ساعت چهار باز می شود و آنها که نوبت گرفته اند، از ساعت 3 می روند آنجا و تا شب معطل می شوند، در حالی که باید با توجه به زمان گرفتن نوبت برای بیماران ساعت تقریبی در نظر بگیرند نه اینکه همه با هم بیایند. مسلماً وقتی ازدحام بشود، بی نظمی بوجود می آید و اینجاست که منشی عصبی می شود و بد رفتاری می کند و ای کاش برای اینها کلاس آموزشی می گذاشتند و مکلف به دادن نظم و احترام مراجعین می کردند.
و اما پزشک، بیماری که مشکل گوارشی دارد به متخصص مراجعه می کند. اعلام می شود مدارک را بیاورید. مثلاً آندوسکوپی که توسط پزشک متخصص دیگری انجام شده ارائه می شود. می گویند دکتر این را قبول ندارد، باید خودش انجام بدهد. این یعنی بالای یک میلیون تومان که یک بار اندوسکوپی شده هیچ، باید دوباره همین مبلغ یا بیشتر به پزشک دوم داده شود تا راضی به ویزیت شود. واقعاً چرا باید این طور باشد؟ تازه فقط اندوسکوپی نیست و هر پزشک انواع عکس و آزمایش را می نویسد که هزینه آنها هم سر به فلک می کشد و غالباً  مورد قبول بیمه نیستند یا چون دکتر با بیمه ها قرارداد ندارد، بیمار باید نقداً بپردازد، تا بعد شاید مقداری از آن از طریق بیمه تکمیلی پرداخت شود، یا نشود. داروها هم که بیشترشان اصلاً بیمه نیستند. ملاحظه می شود که واقعاً مردم گرفتارند و چرا این وضعیت نباید تحت نظارت باشد و حساب و کتابی در کار نباشد. چرا؟ 
با تعطیل کردن ادارات و بانکها  به علت مصرف بالای برق، تکلیف مراجعین چه می شود؟ 
در خبرها بود که بنا به اعلام مدیر عامل شرکت توزیع برق خوزستان، برق 13 اداره و چند شعبه بانک به علت رعایت نکردن الگوی مصرف برق، قطع شده است. سوال این است که با قطع برق این ادارات و بانکها، مسلماً دستگاههای آنها و کولرهایشان خاموش می شوند و کارکنان هم بیکار می مانند، در این میان تکلیف ارباب رجوع چه می شود و آیا درست است که در به در دنبال جایگزین آنها بگردنند و چه ازدحامی در سایر ادارات و بانکها خواهد شد.
بنابراین باید چاره ای برای نجات مردم از این وضع بیاندیشند. شنیدیم که برای جبران تعطیلی نانوایی هایی که تخلف می کنند و به دستور تعزیرات پلمپ می شوند، نانوایی های سیار راه اندازی خواهد شد (که امیدواریم چنین بشود) و باید دید برای جبران تعطیلی ادارات چه خواهند کرد.
کیست این مردم مظلوم را یاری کند؟ 
به گفته یک تعمیر کار لوازم سرمایشی اهواز، کپسول گاز کولر، از 2 میلیون و 300 هزار تومان ناگهان 5 میلیون تومان شد. چرا نظارتی بر این جور وسایل که خیلی هم مورد نیاز مردم در این گرمای طاقت فرساست، نیست و کیست این مردم را که چوب گرانی و ناقابل شدن ارزش پول را می خورند، یاری کند؟
داشتن همسر و فرزند، باعث صلاحیت بالاتر در کسب کرسی استادی دانشگاه است  ‌
هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی، در دویست و نود و دومین جلسه مورخه 19/2/1401 با توجه به ابلاغیه مورخه 19/8/1400 رئیس جمهور مصوب نمود :
<در بررسی صلاحیت عمومی متقاضیان عضویت هیات علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، در ازاء تاهل 5 امتیاز و در صورت داشتن هر فرزند 3 امتیاز به امتیازات صلاحیت عمومی متقاضی افزوده می شود و در صورت تساوی امتیازات، طبق فرم بررسی صلاحیت عمومی، اولویت با فرد متاهل است.> چه به چه ؟!
خانواده ها این مجموعه تلویزیونی را نگاه نکنند
این شب ها مجموعه ای به نام <حکم رشد> از شبکه سه رسانه ملی پخش می شود که به خانواد ها اکیداً توصیه می شود، به خاطر خشونت و بدآموزی‌ها و ترویج لات بازی، از تماشای آن خصوصاً با حضور بچه ها، خودداری کنند.
معلوم نیست این مجموعه ها چطور مجوز پخش می گیرند و قصد رسانه ملی از زنده نگهداشتن این ادبیات موهن و رفتارهای ناهنجار چیست.
 

برچسب ها : برق مصرف بالای برق پزشكان متخصص جذب اعضای هیات علمی دانشگاه ها