شماره خبر : 11593
منتشر شده در مورخ : ۲۹ خرداد ۱۴۰۱
ساعت : 18:57
راوی گفت: 1300 مدرسه ناایمن استان به علت  تخصیص ندادن اعتباربه مدارس شهری تخریب یا بازسازی نشده اند

راوی گفت: 1300 مدرسه ناایمن استان به علت  تخصیص ندادن اعتباربه مدارس شهری تخریب یا بازسازی نشده اند

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان گفته : در استان پنج هزار و هفتصد مدرسه وجود دارد که حدود یک هزار و سیصد مدرسه، ناایمن هستند. تا آنجا که بیاد داریم این مطلب توسط مسئولان قبلی هم عنوان شده اما تاکنون برای ایمن سازی این گونه مدارس اقدام مᅣثری نشده یا اگر شده اطلاع رسانی نکرده اند، در حالی که به گفته مدیر کل نوسازی مدارس بخشی از این مدارس به گونه ای هستند که باید تخریب و بخشی بازسازی شوند تا در برابر زلزله مقاوم و حادثه ناگواری رخ ندهد که البته تا حالا به خیر گذشته و هیچ مدرسه ای ریزش نداشته است، اما مواردی بوده که دستور تخلیه مدارس داده شده است.  ‌
مدیر کل آموزش و پرورش هم گفته : از آنجا که بیشترین اعتبارات مربوط به ساخت، ایمن سازی و یا نوسازی مدارس به حاشیه شهرها اختصاص دارد، مشکل این مدارس هنوز حل نشده است.  ‌
حمیدی نژاد این را هم گفته که در آبادان، 30 مدرسه وجود دارد که نیاز به ایمن سازی دارد.
رئیس سازمان آتش نشانی اهواز هم هشدار داده که هیچ یک از مدارس قدیمی استان، سیستم اعلام حریق ندارد.
البته سالهاست در باره برچیدن مدارس سنگی هم وعده هایی داده می شود که تا حالا عملی نشده و همین دو روز پیش استاندار خوزستان در این باره قول هایی داد که امیدواریم اجرائی شود.
علت دارد که بعضی پزشکان، کار پزشکی نمی کنند
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفته :200 هزار پزشک عمومی داریم که کار پزشکی نمی کنند، در حالی که 18 هزار پزشک در شبکه نظام ارجاع و پزشک خانواده های بهداشت کمبود داریم.>
عرض شود ما که در جامعه شاهد هستیم مردم برای پزشکان واقعی که در کارشان مهارت دارند مدتها در نوبت می مانند بنابراین پزشکانی که کار پزشکی نمی کنند چند دسته اند : یکی آنها که اصلاً استعداد این رشته را نداشته اند و با استفاده از سهمیه یا عوامل دیگر به اصطلاح پزشک شده اند.
همین اواخر یکی از پزشکان تعرف می کرد که دوست داشته خیاط شود اما پدر و مادرش با اصرار او را وادار کردند پزشکی بخواند و هیچ وقت به این رشته علاقمند نشد، چون از دیدن خون در اتاق عمل حالش به هم می‌خورد.  ‌برخی از پزشکان هم ترجیح می دهند بیکار بمانند یا از طریق غیر پزشکی امرار معاش کنند اما به مناطق محروم یا حتی زادگاه خود نروند و خدمت نکنند.
درصدی هم که با سفارش و رانت جای دیگر افراد مستعد و لایق را گرفته اند که برای پایان دادن به این وضع بهتر است هر کسی را در شمار دانشجویان پزشکی قرار ندهند و استعدادیابی کنند تا این طور نباشد که یک علاقمند به انبوه سازی، سر از دانشگاههای علوم پزشکی درآورد یا اگر به هر طریق مدرکی به دست آورد، به کار اصلی خود نپردازد.
گرد و غبار، خطر آلودگی <رادیولوژیکی> ندارد!
مدیر کل زمین شناسی و اکتشافات معدنی منطقه جنوب باختری مرکز اهواز گفته: < آلودگی عناصر سنگین در برخی کانون های گرد و غبار خوزستان مشاهده شده اما خطر آلودگی رادیولوژیکی ساکنان اطراف این کانون ها را تهدید نمی کند.>
خدا رو شکر که اگر این ادعا درست باشد لااقل خطر رادیولوژیکی ( که بهتر است برای مردم چگونگی آن تشریح شود) ما اهالی برخوردار از گرد و خاک کافی را تهدید نمی کند، اما در عوض به اعتقاد کارشناسان، هزار و یک عوارض گرد و خاک، مردم استان را بیچاره کرده، از جمله این که به گفته رئیس گروه سلامت و هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت، آلودگی هوای ناشی از گرد و غبار، تفاوتی با آلودگی هوای ناشی از تردد خودروها در فصل سرد سال ندارد، ضمن اینکه در آلودگی هوا ناشی از گرد و خاک، خطر  بروز بیماری های تنفسی و افزایش علائم آن و بروز بیماری های قلبی، افزایش مراجعه به مراکز درمانی به دلیل خس خس سینه و سرفه شدید علائم آسم و ... وجود دارد.
حالا عوارض آلودگی صنایع مستقر در استان هم که به اینها اضافه شود، به خصوص برای ساکنان همجوار آنها بماند. کسی هم که به فکر چاره نیست، دود آتش زدن بخش عراقی تالاب هم جای خود دارد.
یک جویشگر و پژوهشگر علمی سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان شد
طی حکمی از طرف وزیر علوم و آموزش عالی، دکتر جمال فیاضی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان منصوب شد.
وی که دانشیار دانشکده علوم دامی و صنایع غذائی گروه دامی است، مسئولیت های متعدد و خطیری در ارتباط با تخصص و تجارب خود داشته ضمن این که دارای ده ها مقاله پژوهشی است که از آن جمله: تجزیه و تحلیل ساختار جمعیت گاومیش ایران، برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولید شیر و چربی شیرگاومیش های خوزستان، بررسی فاصله ژنتیکی زیر جمعیت های گاومیش خوزستان، بررسی روابط فایلوژنی جمعیت های دو گونه مهم باربوس ماهیان استان خوزستان، بررسی تغییرات همخونی در جمعیت گاومیش های خوزستان طی 30 سال گذشته، بررسی روند همخونی در گاوهای نجدی خوزستان، بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت شتر خوزستان با استفاده از نشانگرهای ریز ماهواره ای. پیش از این، دکتر عباس عبدشاهی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان بود.
دوران میهمانداری استاندارد خوزستان به سر آمد
مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، علی داودی را به عنوان مدیر کل استاندارد خوزستان منصوب کرد.  ‌
در حکم صادره از داودی خواسته شده نسبت به عدالت محوری، انقلابی گری، مردم داری، پاک دستی، فساد ستیزی و قانونمداری اهتمام کند. پیش از این رضا قیسی پور به مدت یک سال مدیر کل استاندارد و مامور از استانداری خوزستان بود. داودی قبلاً معاون اداره کل استاندارد خوزستان بود و با توجه به اینکه وی از بدنه استاندارد است، انتظار می رود شاهد حسن انجام کار به دور از هر تبعیض و استثناء و اغماض در امر خطیر استاندارد و استاندارد سازی باشیم.
 

برچسب ها : مدرسه ناایمن مدارس شهری پزشك عمومی شیرگاومیش های خوزستان