راوی گفت: در کلانشهر استان نفت خیز خوزستان اتوبوسرانی به علت نداشتن سوخت آخر هر ماه تعطیل می شود!
بعضی اتفاق ها که در این به اصطلاح کلانشهر رخ می دهد، در وهله اول باور کردنی نیست اما متاسفانه حقیقت دارد. مثلاً کی باورش می شود، در مرکز استان نفت خیز خوزستان که ظرفیت تولید نفت خام میدان اهواز معادل 800 هزار بشکه در روز است و بزرگترین میدان نفتی ایران به شمار می رود و سومین میدان نفتی جهان محسوب می شود که به طور میانگین، حدود 37 میلیارد بشکه از آن قابل برداشت و تحت مدیریت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است، اتوبوس های شهری اهواز، به علت نداشتن سوخت، در گرمترین روز که گرما از 50 درجه هم بالاتر رفت، تعطیل بوده و شهروندان در ایستگاه ها سرگردان و با توجه به گرانی کرایه تاکسی و مسافرکش های شخصی، نمی دانستند چگونه و با چه وسیله ای جابه جا شوند.
بله، درست است، اتوبوس های شهری اهواز با کمبود سوخت مواجه اند و این به یک روز و یک ماه خلاصه نمی شود و هر ماه اتوبوس ها چند روز آخر ماه، سوخت ندارند با کلی واسطه و خواهش، چند هزار لیتری بنزین از فرآورده های نفتی دریافت می کنند که گاهی هم مثل همین روز دوشنبه دستشان به جائی بند نمی شود و اتوبوسرانی تعطیل می شود.
گمان نمی رود که استانداری و فرمانداری اهواز، از این قضیه بی اطلاع باشند اما چرا توان حل مشکل را ندارند، خیلی عجیب است. به هر حال باید این مشکل و کمبود رفع شود چرا که قرار است بیشتر از 150 دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی اهواز اضافه شود و اگر قرار باشد این وضع ادامه داشته باشد، نمی توان از این افزایش اتوبوس به نفع مردم بهره برد.
با بستن پل فولاد تریلی ها در شهر تاخت و تاز می کنند
همان طور که پیش از این عنوان شد، بسته شدن پل فولاد وضعیت ترافیک اهواز را از آنچه بود، خیلی بدتر کرد اما حالا مشکل بزرگتری که به خاطر این وضع پیش آمده، این است که تریلرها به جای تردد از مسیرهای تعیین شده، آزادانه در جاده گلستان تاخت و تاز کرده و رعایت سرعت مجاز را هم نمی کنند و حتی با بوق های ممتد، رانندگان خودروها را عصبی کرده و باعث تصادف می شوند.
این طور که مسئولان شهرداری اهواز به راوی گفتند، موضوع به راهنمایی و رانندگی اهواز منعکس و درخواست شده از تردد تریلرها در جاده گلستان و عبور از پل پنجم جلوگیری نمایند که تا حالا اقدامی نشده است.
در این مورد بهتر است، فرمانداری اهواز و معاونت عمرانی استانداری هم به موضوع ورود کرده و در شورای ترافیک استان، تصمیم های لازم گرفته شود.
تعادلی بین آسفالت مناطق حاشیه ای و شهری باشد
در حالی که شهرداری اهواز و سازمان عمران آن، همواره فعال بودن کارخانه آسفالت و مرمت جاده ها و نقاطی را که آسفالت نیاز دارند، عنوان می کنند. اما حقیقتاً اثر آن چنانی از آسفالت در شهر و مرمت حفاری ها، دیده نمی شود. این طور که گزارش شده همین روزها بیش از 12 هزار مترمربع آسفالت در دو بلوار حاشیه شهر مصرف شده که از این بابت جای خوشحالی است اما شایسته نیست فقط این بار تمام توجه به حاشیه شهر و نقاط اطراف باشد و از آسفالت نقاط مرکزی شهری غافل شوند.
بنابراین انتظار شهروندان این است که امام جمعه محترم اهواز، همان طور که شفاعت حاشیه نشینان را می کند، هوای شهری ها را هم داشته باشد. منظور این است که تعادلی بین آسفالت مناطق شهری و حاشیه ای در نظر بگیرند.
مشکل حق آبه کشاورزان خوزستان و کشت برنج در اصفهان را به تصویر بکشید
وضعیت کارون و مشکل حق آبه کشاورزان حاشیه این رودخانه اسفناک است و کشاورزان خوزستانی از کشت تابستانه محروم شده اند، این در حالی است که در منطقه ای از غرب اصفهان با میانگین بارش 150 میلی متر در سال و وسعتی بالای 10 هزار هکتار، برنج کاری می شود که مستند آن در دست است. با این حال هموطنان اصفهانی ادعا می کنند آب را برای شرب می خواهند و اگر چنین است چطور به خود اجازه می دهند این حجم وسیع را به زیر کشت برنج با آن همه آب بری، ببرند.
باور کنید در نگاه اول فکر می کنید این منطقه در شمال کشور واقع است در حالی که منطقه ای از اصفهان است. جا دارد شبکه استانی این تبعیض و بی عدالتی را که موجب شده به کشاورزان خوزستان خسارت وارد شود، به تصویر کشد و از حق آبه آنها دفاع کند و بپرسد چه نهادی مسئول رسیدگی به این وضع و جبران خسارات کشاورزان خوزستانی است چرا که آب کشاورزی اصفهان از سرچشمه های کارون به آنجا برده می شود.
وقتی دولت مجوز گرانی می دهد، از استانداران چه کاری ساخته است
وزیر کشور با اشاره به تاکید رئیس جمهور برای کنترل قیمت ها و تامین اقلام اساسی مورد نیاز مردم، از استانداران خواسته با اتخاذ تدابیر مناسب و نظارت میدانی، برای مدیریت بازار، قیمت ها را کنترل کنند.
فعلاً که با مجوزهای دولت برای افزایش قیمت ها، کنترل بازار نه تنها کار سختی نیست، بلکه کار بازاری ها آسان شد و نیاز به تخلف آن چنانی ندارند، ضمناً در حال حاضر و با وضعیتی که پیش آمده، قیمت ها به روز شده، یعنی اگر امروز جنسی را نخریدی، فردا گرانتر باید بخری. فی الواقع ریش و قیچی دست فروشندگان است چون فاکتور خرید را نشان نمی دهند و معلوم نیست آیا مجوز افزایش 25 یا 15 درصد رعایت شده یا نه، مگر این که نرخنامه معتبر (نه دلبخواه) در مغازه ها نصب و قیمت ها هر روز بررسی شود که از این خبرها نیست و گمان نمی رود استانداران بتواند فرمایشات وزیر کشور را جامه عمل بپوشانند.
برچسب ها : استان نفت خیز خوزستان اتوبوسرانی كلانشهر اهواز
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند