شماره خبر : 11723
منتشر شده در مورخ : ۳ تیر ۱۴۰۱
ساعت : 20:1
راوی گفت: استاندار و نمایندگان خوزستان مثل مسئولان اصفهانی به داد کشاورزان برسند

راوی گفت: استاندار و نمایندگان خوزستان مثل مسئولان اصفهانی به داد کشاورزان برسند

واقعاً از بعضی تبعیض ها بین استان ها بد طوری دل آدم به درد می آید و هیچ کس هم نیست به این وضعیت رسیدگی کند و معلوم نیست چرا نمایندگان ما هم در مجلس چشم خود را بر روی این تبعیض ها می بندند و صدایشان در نمیآید. از جمله توجه به کشاورزان استانی دیگر و بی تفاوتی به کشاورزان خوزستان حالا دیگر به عینه مشهود است. 
به عنوان نمونه در دی ماه سال گذشته دولت مصوب کرد که مبلغ هزار میلیارد تومان به کشاورزان اصفهانی که بر اثر کم آبی زیان دیده اند پرداخت شود که مجلس بعد از گذشت 6 ماه متوجه قضیه شده و اعلام کرده قابل پرداخت نیست، اما چه بسا در این مدت این مصوبه دولت اجرا شده باشد. منبع تامین اعتبار این مصوبه هم از محل عوارض صنایع آلوده تعیین شده بود. در مقابل اینجا به بهانه کم آبی، اجازه کشت به کشاورزان نمی دهند و به فکر پرداخت خسارت به کسانی که تمام درآمدشان از کشاورزی است نیستند.
ضمناً همانطور که پیش از این عنوان شد، در اصفهان اجازه کشت برنج غرغابی به راحتی می دهند و مستندات و عکس های آن موجود است.  ‌
متحیرم که استاندار و دیگر مسئولان یک استان چقدر به فکر مردم محل خدمتشان هستند، ولی در خوزستان، کشاورزان مستاصل راه به جائی ندارند و کسی به دادشان نمی رسد. شواهد نشان می دهد که در آستانه فصل تابستان آب رودخانه های خوزستان در اکثر نقاط کم شده بطوری که علاوه بر مانع کشت، آبزیان هم به مخاطره افتاده اند کما این که در بخش شعیبیه، آب آن قدر کم شده که ماهی ها در لجن تاب می خورند تا تلف نشوند. یا در بخش رودخانه بعد از کوت عبدا... مامور گذاشته اند که کشاورزان پمپ هایشان را روشن نکنند در حالی که بخش اعظمی از آب آنجا، به دریا ریخته می شود. آن وقت هموطنان اصفهانی آب شیرین را که قول داده بودند فقط برای شرب از آن استفاده کنند، برای کشت غرغابی برنج استفاده می کنند. کاش استاندار و نمایندگان ما هم با مشاهده این مستندات و تبعیض ها کمی به خود می آمدند و از منافع مردم استان دفاع می کردند.
ایجاد شعبه هایی از مراکز فنی و حرفه ای در مناطق مرحوم اهواز ضرورت دارد
نقش آموزش های ترکیبی و مهارتی هنرستان های فنی و حرفه ای در کار آفرینی بر کسی پوشیده نیست و هنرستان ها می توانند در پرورش کارآفرین و ایجاد اشتغال پویا و تعیین کننده باشند، زیر افراد پس از کسب مهارت دانش فنی، قادر خواهند بود فرصت های شغلی مناسبی را به دست آورند و در نهایت فرصت شغلی ایجاد کنند.  ‌
آموزش های هنرستانی می تواند از طریق دانش افزائی، باعث افزایش فرصت های بازار شده و سطح تقاضای کارآفرینی را ارتقاء بخشد. با این مقدمه قصد این است که اهمیت هنرستان فنی و حرفه ای استان و ضرورت کمک دستگاهها به توسعه و بهبهود وضع فعلی آن تاکید شود.
حقیقت این است که استان خوزستان، با وجود تلاش مدیران سابق و فعلی هنرستان فنی و حرفه ای، اما اگر امکانات مورد نیاز بیش از پیش فراهم شود، می توان بهره برداری به مراتب بهتری از این آموزش ها برد. مهمترین مشکل، فقدان دسترسی آسان به هنرستان فنی و حرفه ای است چرا که با توجه به گستردگی شهرستان اهواز، نیاز به ایجاد شعبه هایی از آن در چند نقطه شهرستان ضرورت دارد. فکرش را بکنید فرزندان خانواده های نیازمند که درآمدی ندارند، بخواهند به هنرستان فنی حرفه ای بروند تا مهارتی یاد بگیرند و جذب بازار کار شوند. برای این کار باید مثلاً از پردیس ( که اکثراً خانواده های بی بضاعت هستند) روزانه مبلغ صد هزار تومان کرایه رفت و برگشت بپردازند که به هیچ وجه بضاعت آن را ندارند و ایجاد شعبه هایی از هنرستان فنی و حرفه ای در چند نقطه شهر می تواند این مشکل را حل کند. اما راه حل کوتاه مدت این است که شرکت های مسیر، برای تردد هنرآموزان مساعدت کنند و وسیله ای بدین منظور در نظر بگیرند.  ‌
همچنین اگر این شرکت ها محل هایی برای آموزش در نقاط محروم در اختیار هنرستان فنی و حرفه ای قرار دهند، تجهیزات لازم برای آموزش متقاضیان تامین و مستقر خواهد شد. تا آنجا که راوی اطلاع دارد سالها قبل زمینی در یکی از نقاط محروم اهواز برای احداث مرکز دوم فنی و حرفه ای در نظر گرفته شد و حتی محصور شد، اما اعتباری برای ساخت آن تخصیص داده نشد و تا امروز در این مورد از مرکز قدمی برنداشتند، بنابراین از استاندار و معاون عمرانی وی که حتماً علاقمند به کاهش نرخ بیکاری هستند، انتظار می رود در این مورد همت کنند که قطعاً باقیات صالحات در پی خواهد داشت.
مسئولان پیگیر جدی پایان مهلت مالک ساختمان نا ایمن اهواز باشند  ‌
قضیه نا ایمن بودن ساختمان واقع در سیصد دستگاه اهواز، همچنان موجب دغدغه و نگرانی ساکنان آن و بستگان آنهاست و بی صبرانه در انتظار اقدامات قاطع مسئولان هستند، بخصوص بعد از فاجعه متروپل آبادان این نگرانی بیشتر شده و امیدواریم قبل از وقوع اتفاق ناگواری، فکری برای کاهش اضطراب ساکنان بشود. می دانیم که این ساختمان متعلق به تعاونی کارکنان بیمارستان ابوذر است و سال 87 ساخته شده اما بسیار ناقص است به طوری که مجوز بهره برداری از آن صادر نشده و باید دید چگونه ساختمانی که به صورت غیرقانونی مورد استفاده قرار گرفته مسکونی شده است. اینطور که معاون عمرانی استانداری گفته مالک موظف شده به تعداد افراد، منازلی کرایه و رهن کند و یک مشاور ذیصلاح وضعیت پایداری ساختمان را بررسی و مهلت یک هفته ای برای انجام این کار در نظر گرفته شده که تا حالا تمام شده و انتظار این است در باره نتیجه این ضرب الاجل و ساماندهی وضعیت ساکنان این ساختمان ناایمن اطلاع رسانی شود. 
تفاوت ساختمان مورد بحث با متروپل این است که حالا فقط شهرداری اهواز و سازمان نظام مهندسی در جریان ماجرا نیستند و تمام مقامات اجرایی و قضایی استان از موضوع اطلاع کامل دارند و قاعدتا باید قبل از اتفاق مرگبار دیگری، در این باره چاره اندیشی شود. حتی اگر ساختمان فرو نریزد، هرلحظه ممکن است کسی از ساکنان در چاه آسانسور سقوط کند و جان افراد در خطر است.  ‌
 

برچسب ها : استاندار خوزستان مسئولان اصفهانی كشاورزان مراكز فنی و حرفه ای مناطق مرحوم اهواز