راوی گفت: برای پیشگیری از خسارات سیل توصیه یا نوشدارو بعد از مرگ سهراب جواب نمی دهد
از سپردن برخی امور کشور به شیرزنان ایران زمین پشیمان نخواهید شد
در خبرها بود که برای اولین بار در کشور، یک بانو رئیس بندر شد و وقتی یک بانو (راحله پورمحمد) 24 سال سابقه کار در سازمان بنادر دارد و دارای اشراف کامل به فرایندهای بندری است، چه کسی بهتر از او¿ این خانم که سکان اداره بندر و دریانوردی <دَیر> را به دست گرفت در آئین معارفه درایت خود را نشان داده و گفته : < اصل کار این مدیریت، پیاده سازی ساز و کار سازمانی، همراه با مجموعه های بیرون سازمانی است و امید است بتوانم در این مسیر سر بلند بیرون بیایم.> بندر دیر، در تفاهنمانه ایران و قطر جایگاه مهمی دارد و نشان از ظرفیت و اهمیت این بندر در استان بوشهر است. ساحل بندر دَیر یکی از زیباترین مکان های ساحل و دریاست و سه اسکله اصلی معروف آن صادر کننده و تامین کننده ماهی و میگو به داخل و خارج کشور و به عنوان بزرگترین بندر صیادی ایران شهرت دارد.
سپردن برخی مدیریت ها به بانوان، قطعاً در پیشرفت امور کشور و رشد شهرها و استانها می تواند نقش بسزایی داشته باشد که این موقعیت تاکنون مغفول مانده، هر چند در خیلی از سازمانها بانوانی در مناصب مختلف داریم که تخصص و تجربه بالایی دارند اما در سایه اند، مثل وزارتخانه های نیرو، مخابرات، بهداشت و درمان و حتی قاضی و ... شک نکنید که بانوان مستحق قرار گرفتن در جایگاههای خطیر مدیریتی هستند زیرا در دست پاکی و توفیق در اجرای وظایف محوله، می توانند عملکرد قابل قبولی داشته باشند. در زمینه اقتصاد هم، زنان کشور حرف دارند و همان طور که خانواده را با کمترین درآمد به خوبی مدیریت می کنند، قادر خواهند بود با داشتن مدارک مربوطه تخصصی در بهتر شدن اقتصاد کشور موفق عمل کنند.
و حرف آخر این که مقامات بالای کشور بروند سوابق بانوان موفق را مطالعه کنند تا دریابند در میان آنها چه نخبه ها و قهرمانانی داشته ایم، اگر از تاریخ بخواهیم مثال بزنیم گرد آفرینها را داریم و چنانچه از نزدیک ترین زمان ها مثال بیاوریم، شیرزنان زمان جنگ تحمیلی را داشته ایم که پشت جبهه ها را به خوبی مدیریت کردند. همانها که ساک فرزندان کم سن و سال خود را بستند و از زیر قرآن عبور دادند و راهی جبهه ها کردند و وقتی خبر شهادت جگر گوشه هایشان را به آنها می دادند، سجده شکر به جای می آوردند. به دختران این شیرزنان اعتماد کنید و مطمئن باشید از سپردن امور به آنها پشیمان نخواهید شد.
مسئولین استان در اطلاع رسانی از رئیس کل دادگستری پیروی کنند
اولین بار، یک مقام قضائی در استان در خصوص مسائلی که برای مردم ابهام داشته، به جای آن که بگوید چه خواهیم کرد، اعلام نمود که در این موارد چه اقداماتی انجام شده و فعل آینده بکار نبرد. در این اطلاع رسانی رئیس کل دادگستری خبر داد که ذرت های آلوده تعیین تکلیف شده اند و بخش زیادی از آنها عودت داده شده و بقیه که 9 هزار تن بوده، هفته گذشته مرجوع شد.
آقای دهقانی همچنین از واگذاری 6 هزار دستگاه کولرگازی به کمیته امداد برای توزیع بین افراد کم بضاعت خبر داد و انتظار این است که کمیته امداد هم از توزیع فوری آنها قبل از پایان تابستان خبر دهد.
دهقانی موارد دیگری از اقدامات و کاهش پرونده های گمرک و کالاهای مانده در انبار اموال تملیکی را برشمرد که امیدواریم این گونه اطلاع رسانی از جانب رئیس کل دادگستری و سایر مقامات و مسئولین را شاهد باشیم.
برای پیشگیری از خسارات سیل توصیه یا نوشدارو بعد از مرگ سهراب جواب نمی دهد
در حالی که هنوز خسارات و زیان های ناشی از سیل های گذشته در خوزستان و چند استان دیگر جبران نشده، شاهد وقوع سیل در استان هایی از کشور هستیم که در برخی استان ها تلفات انسانی و خسارات بالا داشته اند و همان طور که در سیلهای خوزستان مقصرینی وجود داشت که مشخص نشد چه برخوردی با آنها شد تا عبرت سایر مسئولان در جای جای کشور شود، به احتمال زیاد باز هم در سیل های اخیر غفلت هایی شده که بررسی خواهد شد و امیدواریم این بار موضوع اطلاع رسانی شود. به یاد داریم در سیل قبلی استان فارس، چه کوتاهیهایی شده بود که در جریان آنها قرار گرفتیم. آنچه باید در چنین حوادثی مد نظر قرار گیرد، این است که برنامه های پیشگیری از آسیب رساندن و خسارت وارد شدن به مردم نباید ضعیف و کم رنگ باشد. مثلاً اعلام می شود با توجه به پیش بینی وقوع سیل، مردم از حضور در حوالی رودخانه ها خودداری کنند و به جای قاطع عمل کردن، به مردم توصیه می شود که چه کنند و چه نکنند و می دانیم که این جور اقدام های نیم بند مانع از پیش آمدن حوادث ناگوار نمی شود و چه بسا لازم است در مواردی اهالی برخی نقاط که احتمال خطر بیشتر است به محل امن انتقال یابند تا در کاهش آسیب رسانی و تحمل هزینه های سنگین، هم به مردم و هم به دولت موثر واقع شود. منظور این که با توجه به وضعیت جوی و احتمال وقوع باز هم سیل های دیگر، ضروری است اطلاع رسانی درست ( نه آبکی) در مورد مخاطرات سیل بشود، مردم هم در نقاط سیل گیر، منتظر نمانند تا کار از کار بگذرد چون سیلاب امان نمی دهد. واقعاً شرمندگی ندارد که دیدیم برخی از مردم عادی با پرت کردن سنگ و کارهایی از جنس <ریز علی> از مسئولان و خصوصاً مدیران بحران استان ها جلوتر باشند؟
انتصابهای جدید در استانداری خوزستان
در احکامی جداگانه یک فرماندار، 4 بخشدار و 6 معاون فرماندار در خوزستان منصوب شدند.
در احکامی جداگانه ایاد مطوری به سمت فرماندار شهرستان هویزه، امید جوکار، عباس امینی فر، علیرضا شرفی، سید صالح نیکدار بینش، حمید جهانبین به ترتیب به سمت سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستانهای هندیجان، شادگان، دشت آزادگان، امیدیه، مسجد سلیمان منصوب شدند.لازم به ذکر است طی احکامی حسین رحیمی به سمت بخشدار شیهون دزفول، عارف مزرعه به سمت سرپرست بخشداری بستان دشت آزادگان، ابراهیم ساکی به سمت بخشدار اسماعیلیه اهواز، سید مسعود حاصلی مفرد به سمت سرپرست بخشداری جایزان شهرستان امیدیه منصوب شدند.حجتا... قیصری نیز به سمت معاونت فرمانداری شهرستان دزپارت منصوب شد.
برچسب ها : برای پیشگیری از خسارات سیل سیل استانداری خوزستان
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند