راوی گفت: تخصیص ردیف بودجه 1600 میلیاردی در بودجه 1401 جهت پروژههای عمرانی حوزه انتخابیه اهواز
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در تشریح جذب اعتبارات و اختصاص ردیف جداگانه در بودجه 1401 برای برخی از پروژه های عمرانی حوزه انتخابیه، گفت: برای اولین بار 1600میلیارد ریال برای احداث جایگزین بیمارستانهای آموزشی رازی،گلستان و اطفال اهواز، احداث بیمارستان های حمیدیه و باوی، احداث سالن 4500 نفری اهواز، ایجاد تاسیسات فاضلاب ملاثانی، شیبان، حمیدیه و کوت عبدا... و پروژههای محوطه سازی دانشگاه شهید چمران اهواز اختصاص یافت.
مجتبی یوسفی گفته: در آخرین جلسات کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، درخواست ایجاد ردیف های بودجه برای پروژه های عمرانی حوزه انتخابیه داشتم که ریاست کمیسیون با بخشی از آن موافقت و 1610میلیارد ریال برای پروژه ها اختصاص پیدا کرد.
وی به تشریح جزییات این بودجه پرداخت و افزود: 300میلیارد ریال برای احداث بیمارستان های جایگزین آموزشی رازی، گلستان و اطفال اهواز اختصاص یافت.
یوسفی ادامه داد: برای احداث بیمارستان های حمیدیه و باوی، دستور تخصیص اعتبار 150 میلیارد ریالی صادر و محل ردیف بودجه آن مشخص شد.
یوسفی همچنین از اختصاص 200میلیارد ریال برای احداث سالن 4500نفری اهواز خبرداد و گفت: برای ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر اهواز، ویس، ملاثانی، شیبان، حمیدیه و کوت عبدا... نیز، 720میلیارد ریال اعتبار تصویب شد.وی با بیان اینکه 80میلیارد ریال جهت تامین فضاهای آموزشی و کمک آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز در نظر گرفته شد، از تخصیص اعتباری بالغ بر 160میلیارد ریال برای تعمیر و تجهیز محوطه سازی این دانشگاه خبرداد.
عضو کمیسیون عمران در پایان تاکید کرد: حضور در جلسات کمیسیون تلفیق یک مزیت است و می توان با استفاده از ظرفیت این کمیسیون برای ایجاد ردیف های مختلف در بودجه جهت اختصاص به پروژه های حوزه انتخابیه تاثیرگذار بود و ماحصل این حضور، تخصیص 1610میلیارد ریال برای پروژه هایی که هیچ ردیف بودجه نداشتند، برای اولین بار بود.جای امیدواریست.
زمینهای شهرداری اهواز اگر بدردبخور بودند چرا بانکها آنها را قبول نکردند¿
شهردار اهواز در نشست با معتمدین محلات منطقه 2 شهرداری گفته:<یکی ازسرمایه های اهواز و شهرداری ، زمینهای زیادی است که وجود دارد و می توانیم با معرفی ظرفیتهای موجود و جذب سرمایه گذار، نسبت به توسعه شهری اقدام کنیم.>
خدمت آقای شهردار عرض می شود که اگر سابقه احداث تقاطع غیر همسطح فلکه دانشگاه را مطالعه کرده (که قاعدتا باید دیده باشد) متوجه شده که قرار بوده به جای پول، زمین به پیمانکار واگذار شود اما در همه شهر زمین نداشتند و رفتند از زمین های شهرستان کارون دادند اما کارونی ها زیر بار نرفتند چون این زمین ها در محدوده آن شهرستان بودند و به همین دلیل آن موقع ادامه عملیات متوقف شد و باقی قضایا که در جریان هستند. همین طور زمانی که برای احداث مترو، شهرداری را فاقد ارزش دانست و کار خوابید. حالا باید دید نظر شهردار اهواز کدام زمین هاست که می خواهد در اختیار سرمایه گذاران بگذارد، آنهم مثلا محدوده منطقه 2 که پیدا کردن زمین خالی متعلق به شهرداری مشکل است.
کوتاهی سازمان صمت و استانداری
برای زیر آب رفتن 300تن برنج نباید نادیده گرفته شود
ناظر گمرکات سیستان و بلوچستان گفته: حدود 45 هزار تن کالا در محوطه گمرک وجود داشته که 99 درصد آن برنج است و به نظر می رسد از مجموع برنجهایی که در محوطه باز قرار داشته اند حدود 300 تن آسیب دیده باشند، این در حالی است که گمرک زاهدان از سال گذشته بارها طی مکاتباتی با سازمان صمت استان و استانداری خواسته بود تا از ثبت سفارش برنج به مقصد گمرک زاهدان به دلیل پرشدن ظرفیت انبارها جلوگیری کنند اما توجهی نشده بود و بخشی از برنجهای موجود در گمرک زاهدان، ثبت سفارش نداشته و حالا برای ترخیص با مشکل مواجه شده اند. در واقع این همه ضرر و زیان، آنهم درباره یکی از حیاتی ترین ماده غذایی مردم را چه کسی یا کسانی پاسخگو هستند، حالا بقیه کالاها که آسیب دیده اند، بماند. چرا باید سازمان صمت یک استان و همینطور استانداری محل، توجهی به مکاتبات نکند و بی رویه برنج به گمرک زاهدان بفرستد که به دلیل نبودن انبار، در فضای باز نگهداری شود و حالا لااقل 300 تن برنج براثر نفوذ آب از بین بروند. آیا کوتاهی در برابر بی توجهی به هشددارها از طرف برخی مسئولان باید بی جواب بماند¿
فقط وزیر ورزش نیست که به خوزستان کم توجه است
یک نماینده اهواز، فهرستی از وعده های عمل نشده درباره اعتباراتی که برای توسعه ورزش در خوزستان در نظر گرفته شده عنوان کرده و گفته در سفری که وزیر ورزش در نوروز 1401 به همراه معاون فرهنگی خود به اهواز داشت (که البته متوجه هدفش از این سفرنشدیم به سختی و با اجبار او را به مجموعه ورزشی 16 هکتاری اهواز بردم و جای سوال است که چرا وی هنوز سفری برای رسیدگی به مشکلات اهواز به این شهر نداشته در حالی که به خیلی از استانها سفر داشته است.
البته این که وزیر ورزش به خوزستان سفر نکرده جای سوال است اما بهتر است آقای یوسفی ببیند وعده های رئیس جمهور و وزیرانی که به این استان سفر کرده اند، در چه وضعی است و چند درصد آن ها تحقق یافته¿ اصولا در این سفرها به برخی مشکلات و پروژه های نیمه کاره توجهی نشد و حتی در بازدیدهایشان قرار نگرفت.
بدتر از آن اینکه در انتصابات، مدیران توانمندی بیخوزستان نفرستادند و در نیتجه خوزستان با تمام ظرفیت ها و قابلیت هایش، همچنان درجا می زند.
حضور مسئولان در آیین های معنوی ثواب شخصی دارد و تبلیغات نیست
بعضی شهرداران حضور در مراسم روضه خوانی یا ملاقات با نماینده یک نهاد را جزو عملکردشان به حساب می آورند و روابط عمومی هایشان به عنوان خبر منتشر می کنند، در حالیکه شرکت در آیین های مذهبی یک اقدام شخصی و ثوابش به خود شرکت کننده می رسد و دید و بازدیدها هم که معلوم است با چه نیتی انجام می شود. آقایان بهتر است به کارهای اساسی و وظایفشان بپردازند و در اوقات غیر کاری هم بدون تبلیغات امور معنوی را داشته باشند.
برچسب ها : بودجه 1401 پروژههای عمرانی حوزه انتخابیه اهواز اهواز
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند