شماره خبر : 13200
منتشر شده در مورخ : ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
ساعت : 10:24
معاون بهداشت علوم پزشکی اهواز خبر داد: وضعیت پایدار موج کرونا در خوزستان / آمادگی بهداشت برای پذیرش موارد مشکوک به آبله میمونی

معاون بهداشت علوم پزشکی اهواز خبر داد: وضعیت پایدار موج کرونا در خوزستان / آمادگی بهداشت برای پذیرش موارد مشکوک به آبله میمونی

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به روند شیوع کرونا در استان خوزستان گفت: روند بیماری مقداری افت و خیز دارد اما در مجموع وضعیت ثابت و پایدار است و در صورت تدوام این روند، کم کم از موج بیماری خارج خواهیم شد.

دکتر سید محمد علوی در خصوص آخرین وضعیت بیماری کووید – ۱۹ در خوزستان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲ هزار و ۶۷۵ نفر به مراکز بهداشتی مراجعه کرده‌اند و از این تعداد، ۲۲۰ بیمار قطعی شناسایی شده‌اند که نسبت به روز قبل ۷۵ نفر بیشتر بوده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در این مدت ۲۹ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خوزستان بستری شده‌اند که تعداد موارد بستری نسبت به روز قبل از آن چهار نفر بیشتر شده است.

علوی گفت: روند بیماری مقداری افت و خیز دارد اما در مجموع وضعیت ثابت و پایدار است و در صورت تدوام این روند، کم کم از موج بیماری خارج خواهیم شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تفاوت آبله مرغان و آبله میمونی نیز گفت: در آبله میمونی علائم اولیه تب، درد عضلانی، سر درد و بزرگ شدن غدد لنفاوی است که این ویژگی در آبله مرغان دیده نمی‌شود و در مرحله دوم که چند روز بعد از مرحله نخست رخ می‌دهد، بثورات یا ضایعات پوستی ظاهر می‌شوند.

وی افزود: در آبله مرغان ضایعات پوستی در تنه و شکم ظاهر می‌شود اما در آبله میمونی ضایعات در صورت، دهان، دست‌ها، پاها، کف دست‌ها، کف پاها و ناحیه تناسلی بروز پیدا می‌کند.

علوی گفت: آبله مرغان شدت واگیری فوق‌العاده بالایی دارد در حالی که آبله میمونی بیماری شایعی نیست و ابتلا به آن کم است.

وی تصریح کرد: البته در روزهای اخیر در ۹۲ کشور مواردی از شدت ابتلا به آبله میمونی گزارش شده است و حواس‌مان جمع و بیماری تحت رصد است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، با اشاره به ارائه آموزش‌های لازم به پزشکان و کارشناسان بهداشت در خصوص تشخیص مبتلایان به بیماری آبله میمونی، افزود: به تمام مراکز منتخب اعلام کرده‌ایم آماده پذیرش بیماران مشکوک باشند. کارشناسان بهداشت از بیمارانی که به صورت سرپایی مراجعه می‌کنند، در مرکز منتخب نمونه‌گیری می‌کنند اما از بیماران بستری، در بیمارستان نمونه گرفته می‌شود.

 

برچسب ها : کروناویروس همه_باهم_علیه_کرونا کرونا در ایران