شماره خبر : 13382
منتشر شده در مورخ : ۶ شهریور ۱۴۰۱
ساعت : 23:27
راوی گفت: دادستان و رئیس کل دادگستری از حقوق عمومی مردم اهواز دفاع کنند

راوی گفت: دادستان و رئیس کل دادگستری از حقوق عمومی مردم اهواز دفاع کنند

دادستان و رئیس کل دادگستری از حقوق عمومی مردم اهواز دفاع کنند
رئیس کل دادگستری خوزستان از اعلام ضرب الاجل برای تعیین تکلیف بالغ بر پنج هزار تن کالاهای موجود در این انبارها به ویژه کالاهای متروکه خبر داد. در بازدید ایشان از انبارهای متروکه مشخص شده که حجم بالایی از کالاها به مدت 10 سال در این انبارها مانده است. مسلماً این جور دستورها که در پی بازدیدها صادر می شود، به کارها شتاب داده و از کوتاهی مسئولان پرده بر می دارد.
کاش مسئولان دستگاه قضا و دیگر مسئولان که می توانند در مقابل هر کم کاری حکم صادر کنند. از پروژه های عمرانی شهر مثل تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه و پروژه همواره تعطیل قطار شهری دیدن می کردند و برای تسریع کار، ضرب الاجل در نظر می گرفتند.
در ماده یک قانون جدید آئین دادرسی کیفری در بررسی وظایف و اختیارات دادستان آمده است : « دادستان دفاع از حقوق عمومی را بر عهده دارد. » چقدر خوب خواهد شد آقای دادستان عمومی از حقوق عمومی مردم شهر دفاع جانانه بکنند.

مدیر توانمند خوزستان، مدیر کل حفاظت محیط زیست اصفهان شد
با حکم سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، دکتر احمدرضا لاهیجان زاده به عنوان مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست استان اصفهان منصوب شد.
وی که مدیر کل سابق سازمان حفاظت محیط زیست خوزستان است، پیش از این معاونت محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست کشور بود. اصفهانی ها با توجه به سابقه لاهیجان زاده که سالها مدیر کل محیط زیست اصفهان بوده و از عملکردش رضایت داشته اند، زرنگی کرده و او را شکار کرده اند. اگر در بحث محیط زیست، تالاب ها و سایر بخش های محیط زیست 2 مدیرآگاه و صاحب مقالات ارزنده تخصصی داشته باشیم، حتماً لاهیجان زاده یکی از آنهاست.
این انتصاب را به هم استانی متعهد و توانمند و مردم اصفهان شادباش می گوئیم.

یکی پیدا شود و فکری برای دسته گل تقسیمات کشوری در باره محدوده دو طرف پل فولاد کند
واقعاً اهواز آن وقت که فرماندار داشت، چه بود و حالا که ندارد چه شده؟ اصلاً مگر قرار است فقط فرماندار به امور شهر برسد و اگر این طور بود، چه لزومی به داشتن معاون بود؟ قضیه از این قرار است که بعد از آن همه معطلی برای تأمین اعتبار و انتخاب پیمانکار که منجر به شروع تعمیرات پل فولاد شد، چند روزی  عملیات تعطیل شد با این بهانه که موضوع ترک تشریفات در سپردن کار به پیمانکار رعایت نشده و علت تأخیر در حل مشکل هم نداشتن فرماندار عنوان شد در حالی که اگر آقایان به قانون شهرداری واقف باشند باید بدانند اگر از تاریخ ابلاغ مصوبات شورای شهر به فرمانداری دو هفته گذشت و جواب داده نشد، می توانند کار را ادامه دهند و به قرار اطلاع حالا این اتفاق افتاده و کار تعمیرات پس از یک توقف در حال اجراست که باید سرعت بیشتری به آن بدهند.
مورد دیگری که در خصوص پل ششم و خیابان همجوار آن ( جنت ) وجود دارد این است که سمت شرق پل و زمین های آن جزو محدوده اهواز است و سمت غرب آن به محدوده شهرستان کارون مربوط می شود و خط مرزی اهواز و کارون همین خیابان جنت است که تعیین تکلیف آن از وظایف تقسیمات کشوری است که این دسته گل را به آب داده! حالا اهالی سمت راست خیابان با سمت چپ بین دو شهرستان گرفتارند و تکلیف خود را نمی دانند. نحوه دادن خدمات به این دو سمت مشکل دار است. مثلاً نصف خیابان را پاکبان شهرداری اهواز و نصف دیگر را پاکبان شهرداری کارون باید تمیز کنند و همین طور سایر خدمات. در این مورد بهتر است تقسیمات کشوری استانداری به موضوع ورود کند.

بعد از آن همه حرف و حدیث، گزارش واقعی از کشتارگاه دام تهیه کنید
در این استان، تا اتفاقی رخ ندهد یا بازدیدی توسط یک مقام قضائی انجام نشود، پرده از برخی کم کاری ها و نواقص سازمان ها و واحدهایی که با سلامت مردم ارتباط دارند، برداشته نمی شود و برای رفع نواقص، کاری از پیش نمی رود. مثل همین قضیه کشتارگاه سنتی دام که بعد از بازدید دادستان عمومی و انقلاب، این همه مشکلاتی که داشت، بر ملا شد.
بعد گفتند کشتارگاه مشکل داشته و پلمپ شده و متعاقباً اعلام شد که یک بخش آن تعطیل و کشتارگاه صنعتی هم تعطیل است و کلی حرف و حدیث دیگر و و حالا هم که مدیر عامل کشتارگاه صنعتی دام اهواز روایت دیگری از ماجرا نقل کرده. از جمله این که ساختمان بخش کله پاک کنی سنتی مربوط به 30 سال قبل و جزو کشتارگاه صنعتی نبوده و به دلیل برخی مشکلات بهداشتی تعطیل است و خط تولید تمام خودکار صنعتی جایگزین این بخش شده و به زودی افتتاح می شود.
حالا باید دید با توجه به تعطیل شدن بخش کله پاک کنی، در حال حاضر کله پاچه های فعلی کجا تمیز می شوند؟ کریمی خاطر مردم را جمع کرده که پس از نظارت کامل، گواهی سلامت برای ورود دام به کشتارگاه صادر می شود و اگر بحثی به میان می آید از جانب افراد سودجو و منفعت طلب به خاطر سخت گیری هاست. 
به گفته وی قرار است بزودی دستگاه های تمام خودکار بخش کله پاک کنی از استان سمنان برسد و در کشتارگاه نصب شود.
به این ترتیب سوالی که پیش می آید این است که چطور تا حالا کسی حرفی از ساختمان بخشی از کشتارگاه که 30 سال قدمت دارد و غیر بهداشتی بوده نزده و معلوم نیست اگر گزارش تلویزیونی از آنجا تهیه نمی شد و دادستان پی گیر آن نبود، چند سال دیگر این وضعیت غیر بهداشتی، ادامه داشت. بهر حال لازم است بعد از مسایل و مشکلات کشتارگاه دام در اهواز که مطرح شد. گزارش جامع و درستی ( نه پنهانی و غیر معمول) از وضعیت کشتار دام تهیه شود و سرانجام معلوم کنند کشتارگاه صنعتی دام فعال است یا سنتی ؟

برچسب ها : بهداشت کشتارگاه صنعتی اهواز اهواز دادستان اهواز