راوی گفت: معلوم نیست حریف جمع آوری میدان های غیر رسمی دام و فروش مرغ زنده شوید
مهاجرت پزشکان هزینه از جیب مردم به نفع کشورهای دیگر است
رئیس سازمان نظام پزشکی اهواز، از صادر شدن 200 تا 300 گواهی « گوداستندینگ» برای کادر درمان اهواز در یک سال اخیر خبر داده است.
علی جواهر فروش زاده این را هم گفته که مسأله مهاجرت، بحث گسترده و چند بُعدی است که باید از ابعاد مختلف بررسی شود و نیازمند آمار دقیقی است.
برای مخاطبانی که مایلند بدانند گوداستند چیست عرض می شود که این مدرک یکی از مدارکی است که توسط نظام پزشکی به افراد خواهان مهاجرت داده می شود. در معنا مدرکی است که باید محصلین و شاغلین رشته پرستاری و پزشکی به هنگام مهاجرت به سازمان نظام پزشکی کشور مقصد ارائه کنند و متضمن گواهی حسن انجام کار افرادی است که عضو سازمان نظام پزشکی هستند. هدف از صدور این گواهی آنست که شاغلین رشته های پرستاری و پزشکی اثبات کنند در طول دوره خدمت در کشور خود، هیچ گونه سوء پیشینه ای نداشته اند. در ضمن از روی این مدرک می توان به رشته و مقطع تحصیلی افراد، پی برد. البته افرادی که می خواهند از کشور مهاجرت کرده و ویزای کاری در کشوری دیگر را دریافت کنند، باید دارای یک سری ویژگی ها و شرایط باشند تا بتوانند گواهی استندینگ را دریافت کنند.
نگاهی به مهاجرت پزشکان نشان می دهد که یک چهارم پزشکان به اروپا و امریکا مهاجرت کرد ه اند. در بُعد اقتصادی، تا چند سال پیش، هزینه تربیت یک پزشک عمومی حدود 700 میلیون تومان بود که اکنون بسیار بیشتر است که به این ترتیب معلوم می شود چقدر از جیب مردم برای پزشکانی که به دیگر کشورها مهاجرت می کنند، هزینه می شود.
در خصوص علت مهاجرت پزشکان، مباحثی مثل میزان درآمد ناکافی با توجه به افزایش هزینه ها و تورم بالا، نبود امکانات و تجهیزات پزشکی کافی و درآمد بسیار خوب در خارج از کشور، فراهم بودن تضمین کافی برای تأمین آینده خانواده و داشتن یک زندگی با ثبات ( به اعتقاد کارشناس ها) عنوان می شود. بهر حال بنظر می رسد طرح برنامه مناسبی برای جلوگیری از مهاجرت پزشکان بیش از پیش ضرورت دارد تا در آینده دچار کمبود پزشک نشویم و نخبگان پزشکی را به راحتی از دست ندهیم.
معلوم نیست حریف جمع آوری میدان های غیر رسمی دام و فروش مرغ زنده شوید
معاون اقتصادی استاندار خوزستان در ستاد تنظیم بازار استان ضمن انتقاد از وجود میادین غیر رسمی فروش دام در اهواز، بر ضرورت ایجاد میدان دام طبق موازین و استاندارد لازم تاکید کرده است.
انتقاد به جائی است اما در اینجا این سوال پیش می آید که با توجه به غیر قانونی بودن این میادین، چرا عزمی یا قدرتی برای جمع آوری آنها نیست و از این محل های فروش دام و حتی کشتار دام در محل یعنی در معابر عمومی فراوان وجود دارد و هیچ سازمان نظارتی بهداشتی و یا مأموران اجرائیات شهرداری کاری به کارشان ندارند؟ تازه فقط میدان دام غیر رسمی نیست و فروش و کشتن و کندن پوست مرغ زنده با وجود ممنوع بودن آن نه بطور پراکنده، بلکه بصورت تجمیع و گسترده در بعضی بازارهای معروف اهواز فعال است. حتی دیده می شود که این مرغ های زنده توسط کامیون های آرم دار بین فروشندگان توزیع می شود و اگر ستاد تنظیم بازار در این مورد نقش و وظیفه ای دارد، چرا به آن عمل نمی کند! البته فروش مواد پروتئینی مثل ماهی و کله و پاچه و دل و جگر مرغ و انواع پرنده هم به وفور در مراکزی که بازار است حتی در محل چهار راه سلمان فارسی و بیشتر از آن در بازارچه ها رواج دارد. آیا آقایان منتظرند بیماری هایی از طریق این فروشندگی های غیر رسمی بین شهروندان شایع شود، بعد دست به کار شوند؟
بازار، به جای تنظیم، آتش به اختیار است
هر روز که می گذرد، گرانی بیشتر از پیش به مردم فشار می آورد و عرصه بر شهروندان تنگ تر می شود و هر چه سفره ها کوچک تر و مردم قناعت بیشتری می کنند، فایده ای ندارد. از جمله ماههاست سیب زمینی کیلویی 18 هزار تومان است و کسی به داد مردم نمی رسد و طبق روالی که هست و هر گرانی تدریجاً عادی و رسمیت پیدا می کند، این قیمت ثابت ماند، حالا نوبت به بقیه تره بارها رسیده و خیار هر کیلو بیست هزار تومان وپیاز 18 هزار تومان و بقیه اقلام به همین ترتیب گران تر شده اند و اصلاً نظارتی بر بازار نیست و بهتر است مسئولان و اعضای ستاد تنظیم بازار بگویند که چه نقشی در تنظیم بازار دارند چون فروشندگان آتش به اختیارند و اگر هم اعتراضی بشود، قسم می خورند که گرانی از میدان است و وقتی گران بخرند، ناچارند گران بفروشند. نرخنامه ای هم در کار نیست و اختیار دست فروشندگان است، حتی دستفروش ها هم که نه کرایه مغازه دارند، نه مالیات و سایر هزینه ها، قیمت هایشان همانند سوپر میوه ها هستند. در سایر موارد هم نظارت ضعیف است و مثل آزاد پزها که معلوم نیست این همه آرد را از کجا تهیه می کنند و نرخشان به اختیار خودشان است و گرنه چه معنی دارد که یک قرص نان به قیمت دو هزار تومان به مردم فروخته شود و چرا این نانواها نرخنامه ندارند؟
اطلاع رسانی نمایشگاه هفته دولت ضعیف بود
نمایشگاه هفته دولت در اهواز، پس از یک روز تمدید به کار خود پایان داد. از نکات گفتنی در این مورد این که اطلاع رسانی مناسبی در خصوص برگزاری نمایشگاه انجام نشده بود و اکثریت شهروندان از برپایی آن بی خبر بودند. از نقاط مثبت نمایشگاه حضور تعدادی از مدیران در آن با برگزاری میز خدمت بود که طی آن مراجعین بدون واسطه با مسئولین، مشکلات و مسائل خود را مطرح کردند، آن طور که مشاهده شد، فعال ترین و شلوغترین غرفه ها متعلق به مواد غذایی بود که البته معمولاً در همه نمایشگاه ها چنین است. در آخرین شب، مقداری نظم و آرامش مورد نظر مطلوب نبود و برخی غرفه داران پیش از تعطیل شدن نمایشگاه، شروع به برچیدن وسایل و تخلیه می کردند که این کار با سر و صدا همراه بود و حتی جلسات نشست خبری را تحت الشعاع قرارداد که بهتر است در نمایشگاه های بعدی رعایت شود. افراد متفرقه هم جلوی درب ورودی بودند که موجب نگرانی صاحبان خودروها بود.
برچسب ها : دام و فروش مرغ زنده بازار مهاجرت پزشکان
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند