راوی گفت: مردم تا کی باید در انتظار اجرای حکم پرونده 36 هزار کولر توقیفی از طرف سازمان تملیکی باشند؟
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان در خصوص تعیین تکلیف 36 هزار کولر گازی توقیفی گفته : رأی قطعی در این مورد صادر شده و سازمان اموال تملیکی باید پاسخگو باشد چون رأی صادره به سازمان اموال تملیکی تسلیم شده و سازمان تعزیرات حکومتی منتظر اجرای حکم از طرف این سازمان است. بیرانوند این را هم گفته که در بحث فروش این کولرها اموال تملیکی متولی است. این وضعیت و سرنوشت کولرهای توقیفی در حالی است که دو سال از توقیف کولرها و یک سال از صدور حکم پرونده آن گذشته و این کولرها که با توجه به هوای خوزستان تعیین تکلیف و توزیع آنها بین مردم فوق العاده اثر گذار است، همچنان در سازمان اموال تملیکی خاک می خورند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان مردادماه گذشته گفته بود : من در این روند توقف پرونده 36 هزار کولر، اجحاف یا امر خلاف قانون و ضابطه ای را ندیدم و حکم صادره باید هر چه زودتر اجرا شود.
می دانیم که خرداد سال 97 خبر کشف 36 هزار کولر قاچاق در خوزستان با تلاش عوامل نیروی انتظامی استان در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شد و کشف این محموله از آن جهت برای مردم خوزستان خوشحال کننده بود که ورود این حجم از کولرگازی به بازار می توانست تأثیر بسزائی در قیمت غیر واقعی خرید و فروش کولر بگذارد. اگر حساسیتی که مسئولان مربوطه در خصوص جلوگیری از تضیع حق شرکت درج شده در پرونده دارند، نسبت به مردم داشتند، شاید تا حالا مشکل حل شده بود اما واقعاً جای تعجب است که وقتی مدیر کل تعزیرات حکومتی استان صراحتاً اعلام کرده که طبق روند پرونده اجحاف یا امر خلاف قانون و ضابطه ای را ندیده و حکم باید اجرا شود، چرا در اجرای این حکم تعلل می شود؟
توصیه به زائرین برای استفاده از خودروی شخصی بر چه مبنائی ؟!
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی خبر داد که 17 هزار وسیله حمل و نقل برای جابجایی زائران اربعین پیش بینی شده است. با این حال یکی از مسئولان ستاد اربعین درخواست عجیبی از زائران کرده چون از آنها خواست با وسایل نقلیه شخصی به مرزها بروند که با توجه به وضعیت تردد و ترافیک این روزها و مشکلات جاده ای، مسلماً رفتن زائران با خودروهای شخصی شاید خیلی به صلاح نباشد و اگر ناوگان اتوبوس رانی و از طریق پروازها و امکانات ریلی، آمادگی هست، چه اصراری به توصیه زائران به حرکت با خودروهای شخصی است؟ این همه تلفات و زیان های ناشی از حوادث جاده ای کافی نیست که حالا هموطنان به استفاده از وسیله عمومی شخصی (غالباً غیر استاندارد) و جاده های نامناسب توصیه شوند.
یک بانک از زائرین کارمزد فروش ارز می گیرد!
اعلام شده زائرینی که در سامانه «سماح» نام نویسی کرده اند می توانند به تدریج به یکی از صرافی های عضو متشکل ارز ایران یا شعب منتخب بانک های عامل مراجعه کنند و ارز مورد نیاز خود را تا سقف مبلغ یک صد دلار یا یک صد و پنجاه هزار دینار عراقی با نرخ مندرج در نماد توافقی خریداری نمایند و اکثر بانک ها در این مورد خوب عمل می کنند اما مشاهده شده برخی بانک ها حتی از زائرین اربعین هم در صدد سودآوری یا خلاف قرار توافقی که شده برآمده اند که معلوم نیست چرا راضی به این اقدام شده اند. قضیه از این قرار است که یکی از زائرین در تماس با راوی گفت : وقتی به شعبه یک بانک معروف و قدیمی مراجعه کرده و درخواست خرید یکصد دلار نموده به او گفته اند 99 دلار به او داده می شود و یک دلار بعنوان کارمزد کسر خواهد شد. یعنی معادل 30 هزار تومان کارمزد خواهند گرفت. این زائر گفت قبول نکردم و بعد به بانک صادرات که مقابل آن بانک بود رفتم و آنها صد دلار را به من فروختند بدون آن که وجهی یا دلاری بابت کارمزد کم کنند و وقتی موضوع کسر کردن یک دلار توسط بانک دیگر را برایشان تعریف کردم، خیلی تعجب کردند.
واقعاً در حالی که همه برای خدمت به زائرین اربعین از یکدیگر سبقت می گیرند، شایسته نیست یک بانک چنین معامله ای را با هموطنان خود بکند و انتظار اینست که موضوع از طریق دستگاه یا نهاد نظارتی پی گیری شود.
نقطه حادثه خیز جاده کمربندی شوشتر، نیمه کاره، رها شده
در حالیکه چند روز بیشتر از حادثه رانندگی جاده کمربندی شوشتر نمی گذرد که بر اثر آن چندین خانواده داغدار شدند، حادثه دیگری در همان نقطه روی داده که طی آن دو جوان جان خود را از دست دادند. همانطور که از وضعیت جاده و این نقطه حادثه خیز پیداست، سالهاست کار اصلاح و رفع خطر از این محل شروع شده و معلوم نیست چرا نیمه کاره رها شده است.
این طور که فرماندار شوشتر گفته این نقطه حادثه خیز از سال 92 در دست تعمیر و مرمت است و تا حالا تمام نشده که در این مورد باید اداره کل راه و شهرسازی پاسخگو باشد.
مسئولان شهرستان و مدیران استانی به خصوص در استانداری هم باید پی گیر باشند و علت توقف کار را جویا شوند و اگر کوتاهی شده مقصرین ( چه حال و چه گذشته ) مآخذه و با آنها برخورد شود.
آقای معاون! اگر می توانید دست به مدیران غیر جهادی بزنید، بسم ا...
معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به عمل جهادی در مجموعه های استان گفته : « مُدل ارزیابی مدیران استانی در خوزستان طبق کار جهادی است و مدیری که نتواند براساس مدل و روحیه جهادی در خوزستان فعالیت کند، قطعاً جایگاهی در استان ندارد.»
توجه آقای سیفی را به درد دل قبلی استاندار محترم جلب می کنم که گفته بود نمایندگان مانع از تغییر مدیران استان می شوند. حالا اگر شما توان این کار را دارید، بسم ا...
برچسب ها : سازمان تملیکی حادثه رانندگی جاده کمربندی شوشتر
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند