شماره خبر : 13729
منتشر شده در مورخ : ۱۹ شهریور ۱۴۰۱
ساعت : 12:6
راوی گفت: مبادا اجرای قانون قابل گذشت بودن سرقت های زیر 20 میلیون تومان موجب جسارت سارقان شود!

راوی گفت: مبادا اجرای قانون قابل گذشت بودن سرقت های زیر 20 میلیون تومان موجب جسارت سارقان شود!


تصویب قانون مربوط به سرقت های زیر 20 میلیون تومان، نگرانی هایی از بابت اینکه این نوع سرقت قابل گذشت است بوجود آورد که رئیس قوه قضائیه در این باره توضیح داده: برخلاف شایعه رواج یافته مبنی بر عدم پیگیری سرقت های زیر 20 میلیون تومان ، هر نوع سرقتی توسط دستگاه قضائی مورد پیگیری قرار می گیرد و سرقت های زیر 20 میلیون تومان تحت شرایط خاص، در زمره جرائم قابل گذشت خواهد بود و این ادعا که سرقت های زیر 20 میلیون تومان قابل پیگیری نیست درست نمی باشد.
یک وکیل دادگستری و حقوق دادن گفته به موجب قانون جدید، پس از رضایت شاکی جنبه عمومی این قبیل جرائم (جرائم خُرد) ساقط شده و مجرم بخشیده می شود زیرا بموجب قانو سرقت های زیر 20 میلیون تومان، دیگر جنبه عمومی ندارد؛ اما عضو کمیسیون قضائی مجلس با بیان اینکه مجلس باید در قالب طرح دو فوریتی و برای جلوگیری از گستاخی ساقان نسبت به تشدید مجازات سرقت های زیر 20 میلیون تومان اقدام کند، گفته: افزایش سرقت های خُرد، زمینه سرقت های کلان را فراهم می کند، در حالیکه در قانون کاهش مجازات حبس تعزیری، جرم سرقت کمتر از 20 میلیون توان، از جرائم قابل اغماض و گذشت است به گونه ای که اگر ارزش مالی کمتر از 20 میلیون تومان باشد، مجرم به هر طریقی رضایت شاکی را جلب کرده و آزاد می شود که وجود ایرادات قانونی در مورد این نوع سرقت ها، موجب گستاخی سارقان شده اما متأسفانه به این موضوع توجهی نشده است.
یک وکیل دادگستری دیگر گفته: سرقت ساده به سرقتی گفته می شود که از کیفیات مشهوده، مانند تعداد سارقین حین ارتکاب، مانند دو نفر یا بیشتر، یا سرقت در شب، یا سرقت مقرون به آزار و غیره نباشد و سرقت ساده قلمداد شده و مشمول قانون می شود و رضایت شاکی (مشروط به اینکه سارق سابقه کیفری نداشته باشد) می تواد موجب خاتمه یافتن پرونده کیفری بشود.
به هر حال مردم انتظار دارند قانون جدید به گونه ای اجرا شود که به قول عضو کمیسیون قضائی مجلس موجب گستاخی سارقان نشود.
2- در مورد توزیع کولرهای توقیف شده، عدد و رقم بدهید
استاندار خوزستان در حاشیه افتتاح انبار تملیکی اهواز با اشاره به تعداد 36 هزار کولرهای قاچاق که از سال 97 در انبار سازمان تملیکی استان مانده اند گفته: با دستور رئیس جمهور و عنایت وزیر اقتصاد بخشی از کولرها در اختیار مدارس، بیمارستان ها و مراکز عمومی و عام المنفعه قرار می گیرد.
اینجور اطلاع رسانی، اصلاً بدرد مردم نمی خورد. اولاً چرا تکلیف بخشی از کولرها تعیین شده و بقیه چه می شوند؟ ثانیاً بهتر است با عدد و رقم اعلام شود که چند دستگاه کولر به کجاها داده شده که قابل رؤیت و بررسی باشند تا مبادا سر از جای دیگری در آورند.
3- مراکز غیر مجاز زیبائی و سرونوشت پس از پلمپ آنها را اطلاع رسانی کنید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خبر دلاده که 60 مرکز غیر مجاز زیبائی از ابتدای امسال تا کنون پلمپ شده اند. به گفته حبیب حی بر، این مراکز به صورت غیر مجاز در امور پزشکی و درمانی مداخله داشتند.
دست شما درد نکند، اما بی زحمت اعلام شود که مراکز پلمپ شده برای همیشه تعطیل شده اند یا امکان فعالیت دوباره آنها وجود دارد و آیا بخری از آنها فک پلمپ شده اند یا خیر؟ و اگر ممکن است این مراکز را معرفی کنند تا مردم بدانند که به آنها نباید مراجعه کنند و بخاطر هزینه کمتر به نسبت مراکز مجاز، خودشان را در معرض آسیب های فراوان قرار ندهند.
بخاطر داریم که سال گذشته یک دختر نخبه 19 ساله اهوازی بر اثر جراحی زیبائی در یکی از مراکز غیر مجاز زیبائی به کما رفت، نمونه های دیگری هم از این اتفاق ها داشته ایم. طبق قانون، مراکز غیر مجاز زیبائی باید توسط اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز شناسایی و با آنها برخورد و به مراجع قضائی معرفی شوند.
4- نظارت بر آلودگی های صنایع در فصل پائیز باید بیشتر شود.
کارشناس اداره کل سازمان حفاظت محیط زیست خوزستان با اشاره به تداوم آلودگی هوای استان هشدار داده باید آفلاینده هی زمینه ای در خوزستان به حد پائین تری برسد و مدیریت و نظارت بر صنایع افزایش یابد.
حالا باید دید با توجه به اینکه اداره کل حفاظت از محیط زیست، مسئولیت نظارت و اقدام برای کاهش آلودگی های صنایع را بر عهده دارد، روی سخن کارشناس محترم با کدام دستگاه است؟ ایشان ضمناً عنوان کرده که در فصل پائیز وارونگی هوا رخ می دهد و فصل آلرژی زایی است و اگر عوامل آلرژی زا، تشدید شود، این امر زنگ خطری است که باید به آن توجه داشت. آلودگی های صنعتی که مورد تاکید این کارشناس است و موجب آلودگی هوا می شود، موجب بروز دی اکسید نیتروژن ، دی اکسید گوگرد و مونوکسید کربن که از آلودگی های ناشی از صنایع است و موجب ایجاد سوزش چشم ، گلو و مشکلات تنفسی می شود و می توانند زمینه بروز بیماری های مزمن را فراهم کنند، البته استفاه از محصولات سمی یکی دیگر از عوامل اصلی آلودگی هواست که ناشی از استفاده از اسپی های تمیز کننده و مواد شوینده است که موجب آلودگی فضای داخل ساختمان می شود.
5- برای آمدن مردم از تهران به اهواز هیچ وسیله ای نیست.
این روزها کمبود یا بهتر است بگوئیم نبود وسیله برای آمدن مردم از تهران به اهواز و بالعکس بصورت یک معضل بزرگ درآمده و این امر موجب شده که برای رفت و آمد به استان، از هر وسیله ای استفاده شود که خطرات خاص خود را دارد. حتی بخری اچار می شوند مثلاً از تهران به اصفهان بروند (چون آنجا وسیله هست) بعد از اصفهان یا یکی از شهرهای آنجا به خوزستان بیایند که وقت و هزینه بالائی را به مردم تحمیل می کند. انتظار بالایی نیست که مردم توقع داشته باشند مسئولان استان در کنار پرداختن به مسائل جنبی، به فکر تأمین وسیله مسافرت آنها از هواپیما گرفته تا قطار و اتوبوس باشند چون در حال حاضر، پیدا کردن بلیط هر کدام از این وسیله ها، حکم کیمیا را دارد.

 

برچسب ها : سرقت اداره کل سازمان حفاظت محیط زیست خوزستان محیط زیست