راوی گفت: شهردار اهواز بازارچه های غیر بهداشتی را در بازدیدهایش قرار دهد
تحقق بخشی از اجرای عدالت مالیاتی، اگر قدر آن را بدانند
در خبرها بود که با پی گیری وزارت امور اقتصادی و داراییدر راستای تاکید رئیس جمهور برعدالت مالیاتی و منطقه ای برای اولین بار بیش 6 هزار میلیارد تومان از عوارض آلایندگی شرکت های نفتی خوزستان به حساب شهرداری ها و دهیاریهای استان واریز شد، یعنی بیش از کل عوارض پرداخت شده 10 سال گذشته.
در سالهای گذشته بارها اعلام شده که اگر این عوارض به شهرداری های استان پرداخت شود، در شهرها (بخصوص اهواز) تحولی بزرگ انجام خواهد شد و اکنون این امکان فراهم شده است اما مدیریت این مبلغ خیلی مهم است که در جای خود مصرف شود و فرصت خوبی است برای تکمیل پروژه های عمرانی که به حال خود رها شده اند.
براساس مصوبه مجلس، عوارض و جریمه های آلایندگی پس از واریز به حساب تمرکز وجوه اداره کل مالیاتی استان برای هر شهرستان به نسبت جمعیت بین شهرداری ها و دهیاری ها و فرمانداری های همان شهرستان توزیع می شود.
به گفته مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان، مبلغ کل 6 هزار میلیارد تومان، طی دو مرحله واریز شده است که مرحله اول 700 میلیارد تومان و مرحله دوم 5300 میلیارد تومان عوارض آلایندگی بین شهرداری ها و دهیاری های استان بابت مطالبات قانونی وایز شد.
عوارض آلایندگی شرکت های نفتی نباید صرف پرداخت دیون و هزینههای جاری شود
در خصوص نحوه خرج کردن این مبلغ تاکیدهایی شده تا صرفا به منظور ایجاد تغییرات و تحول در شهرها هزینه شود.
از جمله شهردار اسبق اهواز در این خصوص عنوان کرده: رقم پرداخت شده به شهرداری های اهواز، نباید صرف پرداخت دیون یا هزینه های جاری مانند حقوق و دستمزد شده و صرفا در حوزه زیرساختها و عمران مانند تکمیل پروژهایی مثل قطار شهری، تقویت و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، توسعه فضای سبز، ایجاد شبکه آب خام، دفع آبهای سطحی، بهسازی پایانه های مسافربری، ایجاد بازارچه ها توسعه تجهیزات هوشمند و دوربین های کنترل ترافیک، بهبود توسعه شبکه معابر، ایجاد تاسیسات لازم در حوزه پسماند و .... هزینه شود، ضمن اینکه تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت است.
البته با توجه به اینکه این مبلغ خارج از برنامه ریزی قبلی شهرداری ها در بودجه مصوب آنهاست، لازم است ستاد ویژهای در استان تشکیل و برنحوه تخصیص آن نظارت و در قالب یک برنامه ویژه توسعه ای، مدیریت شود.
در راهپیمایی اربعین، نباید فقط به آمارزائرین توجه داشت
مشکلاتی که برای زائران کربلا پیش آمده، نشان می دهد که باید برنامه ریز ها حساب شده و غیر احساسی انجام می شد.
در این مورد باید هوای گرم و میزان ظرفیت پذیرش، امکانات مختلف، بخصوص ایاب و ذهاب در آن سوی مرزها ترافیک جاده ای و خیلی مسائل دیگر به درستی در نظر گرفته می شد و صرفا به آمار بالای زائران اکتفا نمی کردند.
در هفته های گذشته شاهد بودیم که انواع تشویق ها برای رفتن مردم به کربلا از سوی مسئولان مربوطه عنوان می شد و کمترین اشاره ای به مشکلاتی که ممکن بود بر اثر ازدحام بوجود آید، نشد. البته میدانیم که معضل اصلی زمانی خودنمایی کرد که همکاری لازم در آن سوی مرز مشاهده نشد بخصوص در بحث تامین وسیله نقلیه عمومی که باعث شد زائران هم در هوای گرم معطل شوند هم رانندگان با دریافت کرایه های بالا به آنان اجحاف کنند که امیدواریم این وضعیت باعث شود که ضمن تلاش برای رفع مشکلات فعلی، در برنامه های آینده بیش از پیش واقعیت و میزان امکانات مد نظر مسئولان باشد.
سرپرست جدید تاکسیرانی اهواز منصوب شد
استاندار خوزستان به پیشنهاد شهردار اهواز، طی حکمی امیر صفی خ انی را به عنوان سرپرست سازمان تاکسیرانی اهواز، منصوب کرد. پیش از این آیت حمیدی، این سمت را داشت.
خانواده های کم بضاعت را برای
ثبت نام فرزندانشان در مدارس یاری کنیم
در سال تحصیلی 140111402 شهریه مدارس غیر انتفاعی در هر استان دارای مبلغ حداقل و حداکثر است. شهریه ثابت این مدارس حداقل 4 میلیون و حداکثر 35 میلیون تومان است که براساس برنامه ها و فعالیت های آموزش و پرورشی مدارس و ساختار فضا و تجهیزات و نیروی انسانی مشخص می شودکه البته والدین برای اطلاع دقیق از میزان شهریه می توانند به سامانه مشارکتها مراجعه نمایند.
ضمنا اعلام شده خانوادههایی که بیشتر از نرخ مصوب، شهریه پرداخت کرده اند میتوانند با ورود به سامانه شکایت خود را ثبت کنند. البته مدارس غیر دولتی با عنوان کردن برگزاری کلاس های جبرانی و داشتن آزمایشگاه و تجهیزات مربوطه مبالغی دریافت میکنند که باید دید تا چه حد واقعی و احجاف به حساب نمیآید.
در خصوص شهریه های مدارس دولتی هم لازم است اداره کل آموزش و پرورش اطلاع رسانی کند تا والدین تکلیف خود را بدانند. اما حقیقت این است که خانواده های زیادی داریم که توان پرداخت شهریه حتی به مدارس دولتی را هم ندارند. آنها برای تهیه لباس مدرسه فرزند یا فرزندانشان هم مشکل دارند که طبق معمول جز به خیرین برای کمک به آنها امید و انتظاری از جای دیگر نیست. موسسه های خیریه هم کمک می کنند.
شهردار اهواز بازارچه های غیر بهداشتی را در بازدیدهایش قرار دهد
چند تن ازمخاطبان این ستون عنوان کرده اند: حالا که شهردار اهواز و تیمش زحمت کشیده و از مرز چذابه بازدید کرده اند، به ایشان پیشنهاد می شود بازارچه های اهواز مثل کیان و صدف و ... را در برنامه بازدید خود قرار دهند تا متوجه شوند این بازارچه ها به زباله دانی تبدیل شده و بسیار غیر بهداشتی هستند و اگر تشخیص دادند رسیدگی به آنها هم از وظایف شهرداری است فکری برای آنها بکنند.
برچسب ها : شهردار اهواز بازارچه های غیر بهداشتی شهرداری اهواز
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند