شماره خبر : 13801
منتشر شده در مورخ : ۲۱ شهریور ۱۴۰۱
ساعت : 17:6
راوی گفت:گفتید مردم مرغ و گوشت نخورند، حالا می گوئید برنج هم نخورند؟!

راوی گفت:گفتید مردم مرغ و گوشت نخورند، حالا می گوئید برنج هم نخورند؟!

مشکلات زائرین امسال مستند سازی شود تا سال بعد تکرار نشوند
معاون هنری و سینمائی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفته : امسال برای اولین بار حدود 20 نفر از مستندسازان کشور و این اداره کل و انجمن سینمای جوان استان، رویداد معنوی اربعین حسینی از مرز ایران تا کربلای معلا را مستند سازی می کنند.
پیشنهاد می شود در کنار مستندسازی مواردی که در دستور کار هنرمندان قرار دارد، صحنه هایی از وضعیت زائران در پی دعوت ها و تشویق هایی که برای رفتن مردم به مرزها دادند اما بعد امکانات ما و مسائل آن سوی مرز پاسخگوی استقبال زائران نبود، ثبت کنند تا سال بعد هنگام تدارک پیاده روی اربعین، مسئولین با مشاهده آن ها ترتیبی بدهند که مسائل امسال تکرار نشود. مهمترین نکته ای که باید مورد توجه مسئولین راهپیمایی باشد، این است که مدت ها قبل از این ایام، همزمان با ایجاد زیر ساخت ها، با پیش بینی تعداد زائرین، به فکر مسائل جنبی این راهپیمایی بوده و مواردی مانند توافق با کشور همسایه بر سر تᅢمین وسائل نقلیه عمومی برای حمل زائرین از مرز تا کربلا یا موضوع حضور اتباع خارجی در مرزها و تᅢمین دستگاه های سرمایشی و غیره را مد نظر قرار داده و هرگونه تصمیم گیری یا مواجه با چنین مسائلی را به زمان راه پیمائی موکول نکنند. شاید بهتر باشد با توجه به گرمای این فصل که در سال های آینده نیز آن را خواهیم داشت، برای حضور در این همایش بزرگ، حد نصاب جمعیتی برای هر استان در نظر گرفته شود ( مثل کاری که برای حج می شود.) باید کاری کنیم که انگیزه مردم برای این سفر معنوی، همچنان معنوی باقی بماند نه این که برای دریافت وام بدون ضامن یا هزینه کمتر سفر و نظایر آن باشد.  ‌
ضمناً محدودیت هایی هم باید در نظر گرفته شود مانند جلوگیری از همراه داشتن نوزاد یا بچه هایی که در کالسکه میان جمعیت دیده می شوند چون آنها تاب گرما و ساعت ها ماندن در پشت مرزها را ندارند. بهر حال آرزو می کنیم زائران امسال به سلامتی برگردنند. اما ضرورت برنامه ریزی دقیق برای سال‌های بعد در اولویت کار مسئولان باشد.
بهتر بود مشکل موزه هنرهای معاصر اهواز با وزیر ارشاد در میان گذاشته می شد
سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به اهواز، فرصت خوبی بود تا مشکل موزه هنرهای معاصر این شهر با ایشان در میان گذاشته شود و همانند خانه هنرمندان اهواز که قرار شده یا دستور وزیر ارشاد نیازهای تجهیزاتی آن مرتفع و حداکثر تا دهه فجر آماده استفاده شود، برای حل مشکل این موزه هم راهی پیدا کنند، چرا که می دانیم با قراردادی که بین پیمانکار و ارشاد موجود است، حل گره کار در استان شدنی نیست و گرنه تا حالا گشایشی در کار شده بود.
گفتید مردم مرغ و گوشت نخورند، حالا می گوئید برنج هم نخورند؟!
یکی از دولتمردان پیشنهاد کرده با توجه به گرانی برنج، مردم ذائقه غذائی خود را تغییر  دهند و به جای برنج مواد غذایی دیگری را جایگزین آن کنند.
واقعاً راهکار از این بهتر پیدا می شود¿ آیا این توصیه، همان پاک کردن صورت مساله نیست¿ البته این رویه در گذشته هم بوده و یادمان نرفته که رئیس جمهور وقت، برای مقابله با گرانی گوشت، به مردم توصیه کرد به جای مرغ، از آبزیان استفاده کنند که بیشتر شبیه به یک لطیفه بود و چقدر مردم آن را به سخره گرفتند.اما این که به مردم بگویند به دنبال حذف مرغ و گوشت قرمز و سایر مواد غذایی، برنج را هم که بعد از نان، قوت غالب آنهاست نخورند، خیلی نوبر است.
واقعاً قرار است سفره مردم تا چه حد کوچک شود و چرا هر جا توان حل یک معضل اقتصادی را ندارند، دنبال حذف یک ماده غذایی هستند¿ کاش می دانستیم چنین راهکارهای مشعشعی از مغز کدام عضو تیم اقتصادی کشور تراوش می کند!
آیا مسئولان می دانند که ساخت
و سازهای مشکل دار در اهواز با زلزله 5 ریشتری تخریب می شوند!
همانطور که بیشتر مردم اهواز حس کردند، زمین لرزه ای با قدرت 3 و سه دهم ریشتر چند بار این شهر را لرزاند. این اتفاق می تواند هشداری برای مسئولین و ضرورت آمادگی مردم باشد.  ‌
اگر به خاطر داشته باشید در سال 97 مدیر کل مدیریت بحران استان ( کیامرث حاجی زاده) گفته بود : اهواز مستعد حوادث بزرگ است و این شهر روی گسل زلزله جوان و فعال واقع شده است، وی این را هم گفته بود که : برخی مناطق حاشیه ای به علت ساخت و سازهای غیر مجاز، حتی با یک زمین لرزه پنج ریشتری تخریب می شوند.
به گفته حاجی زاده، مدیریت بحران در شهر اهواز با مشکل روبه روست و شهرداری اهواز به اندازه یک ناحیه از یک منطقه تهران امکانات ندارد و حتی سالن چند منظوره مدیریت بحران اهواز، پس از تحویل به شهرداری به فرهنگسرا تبدیل شد، سه زمین هم که برای ایجاد سکونتگاه اضطراری در خروجی های اهواز، در اختیار هلال احمر قرار داده شده همچنان منتظر ارائه طرح آن از سوی هلال احمر است و باید دید پس از گذشت سالها از این واگذاری قدمی برای ایجاد این سکونتگاه برداشته شده یا نه ¿   ‌ضمناً چرا برای آمادگی مردم در برابر زلزله، هیچ آموزشی داده نمی شود؟ 
واقع شدن مطب پزشک اورتوپد در طبقه دهم با وجود یک آسانسور چه توجیهی دارد ؟
فقدان نظارت بر مطب های اهواز باعث شده که مردم در مراجعه به این مطب ها مشکلاتی داشته باشند، از جمله بسیاری از آنها در مجتمع هایی واقع شده اند که از نظر آسانسور مشکل دارند، ضمن این که مکان یابی و قرار گرفتن مطب ها در طبقات بالایی، مشکل را صد چندان می کند. مثلاً چرا یک پزشک اورتوپد در طبقه دهم باشد آن هم با وجود یک آسانسور با ظرفیت کم که برای رفتن به مطب یا پائین آمدن، بیمار با داشتن مشکلات امراض استخوان نهایت آزار را می بیند و کسی پاسخگوی این وضع نیست. یکی به داد مردم این شهر برسد.

برچسب ها : مرغ و گوشت برنج پزشك اورتوپد