راوی گفت: جمله <بدهی قبلی> پشت قبوض مشترکین خوش حساب برق چه معنی دارد؟
برخی مشترکان برق خانگی گلایه دارند که با وجود پرداخت به موقع هزینه مصرفی برق در هر ماه، همواره پشت قبض برق قید می شود:<بدهی قبلی> که معلوم نیست این بدهی در حالی که مشترک از قبل بدهی ندارد، یعنی چه! البته در مواردی چنین اقدامی از طرف برخی شرکت های خدمات رسان بوده که پس از پی گیری مردم، ناگزیر به پس دادن وجوه اضافی دریافتی شده اند و حالا باید دید شرکت توزیع برق چه پاسخی برای این نارضایتی مشترکین از دریافت این پول اضافی دارد. شاید به دلیل اندک بودن مبلغ قید شده به عنوان بدهی قبلی اکثر مردم پی گیر موضوع نباشند اما این مبالغ در مجموع رقم نجومی می شود که به اعتقاد مشترکین اجحاف در حق آنهاست. در خصوص صورتحساب های تلفن همراه هم با آنکه صاحب تلفن هر ماه هزینه را پرداخت می کند باز هم به عنوان بدهی قبلی یا میان دوره ای رقمی نوشته می شود که نیاز به روشنگری است تا مشترکین در جریان قرار بگیرند.
طرح آسفالت روستاها را در اهواز (این روستای بزرگ ) اجرا کنید
هر چه مردم از وضعیت نابسامان خیابان ها در مناطق مختلف اهواز که جدا از حفاری ها به حال خود رها شده شکایت کرده و رسانه ها هم موضوع را عنوان می کنند، نه تنها خبری از اسفالت آنها نیست، حتی جوابی هم نمی دهند که معلوم شود این وضع تا کی ادامه خواهد داشت. وقتی در خبرها آمده بود که سرپرست فرمانداری اهواز از طرح آسفالت روستایی بازدید کرده و از مجربان طرح قدردانی نموده آرزو کردیم که ای کاش مسئولان و مدیریت شهری، اهواز را آن طور که هست یعنی یک روستای بزرگ به شمار آورند و فکری برای اسفالت خیابانهای تخریب شده بکنند تا در آستانه فصل پائیز که حساسیتها زیاد می شود، این همه خاک به حلقوم مردم نرود. انتظار این است حالا که اسفالت و ایجاد زیر ساخت ها در مسیر راهپیمایی اربعین به پایان رسیده، شهردار و دیگر مسئولان شهری، مقداری هم به عمران و آبادی اهواز برسند تا باز هم پس از بازگشایی مدارس غافلگیر نشوند. هر چند کسی از این غافلگیر شدنها نگرانی ندارد.
ندادن پول به پیمانکار و گرما، دلایل توقف پروژه میدان دانشگاه اعلام شد
در هفته های اخیر، هر شهروند اهوازی که از کنار پروژه در دست احداث تقاطع غیر همسطح میدان دانشگاه عبور می کرد با مشاهده این که هیچ اثر و آثاری از فعال بودن پروژه به چشم نمی خورد، اطمینان پیدا می کرد که وعده های داده شده مبنی بر بهره برداری از یک ضلع این پروژه تا آخر شهریور، اجرایی نخواهد شد و شهردار اهواز هم دوشنبه شب در بخش خبری ساعت 23 شبکه استانی توقف عملیات اجرایی در این میدان را تایید و اعلام کرد که علت آن نبود منابع مالی و گرما بوده است. با این حال آقای امینی با اعلام این خبر که با پیمانکار برای شروع مجدد کار به توافق رسیده اند وعده بهره برداری از یک فاز تقاطع را تا نیمه مهر داد. وی در توجیه کندی کار، به پیمانکار حق داد و گفت تقصیری نداشته اما در ادامه این را هم گفت که نباید کار را تعطیل می کرد که سرانجام معلوم نشد این کم کاری متوجه چه کسی یا کدام دستگاه است.
چندی پیش که پروژه تا حدی فعال بود اعلام کرده بودند که به دلیل همکاری نکردن برخی شرکت ها مثل گاز و آبفا، کار تاخیر داشته است.به هر حال اگر روند کاری پروژه مثل گذشته باشد، گمان نمی رود باز هم وعده شهردار در زمانی که اعلام کرده عملی شود، مگر آن که با تعداد بیشتری نیروی فعال، آن هم شبانه روزی و بدون وقفه کار ادامه یابد.
داروی خارجی وجود دارد اما ساخت ایران پیدا نمی شود
در برخی موارد که مردم گرفتاری دارند، مشکل فقط گرانی نیست و اصلاً آن چیزی را که مورد نیاز است، پیدا نمی شود، مثل داروهای تخصصی بیماران. جالب است بدانید که داروهای خارجی هر چند گران اند، اما اگر خیلی جستجو شود یا بیمار کسی را در برخی مراکز درمانی داشته باشد می تواند پیدا کند، ولی داروهای ساخت ایران به خاطر نبود مواد اولیه آن وجود ندارد و در هیچ داروخانه ای پیدا نمی شود.
دعا کنیم اگر هم قرار نیست مذاکرات به این زودی نتیجه داشته باشد، لااقل برخی تحریم های دارویی برداشته شود تا مردم در کنار انبوه کمبودها و مشکلات از این بابت رنج نبرند.
ایجاد اشتغال و زمینه ازدواج می تواند مانع از مهاجرت جوانان شود
براساس یک نظر سنجی که هفته های اول مرداد و اواخر تیر امسال انجام شده، یک سوم ایرانی ها اگر فرصت برایشان فراهم شود، مهاجرت می کنند. این رقم در میان جوانان (افراد بین 18 تا 29 سال) برابر با 49 درصد است.
به نظر می رسد این تمایل به خاطر مشکلات اشتغال و موانع معیشتی، به خصوص ازدواج است و اگر جوان ایرانی بتواند از این مسائل به موقع عبور کند، ترجیح خواهد داد در کشور خود و بین خانواده اش باشد.
فعال بودن واحدهای تولیدی، عدالت در استخدامها و کاهش هزینههای زندگی می تواند از عوامل ایجاد امید به زندگی و انصراف از مهاجرت جوانان باشد که در صورت سپردن امور به اهلش و احساس مسئولیت دولتمردان شدنی است .
از هنرمندان صاحب ذوق برای ارتقاء سینمای خوزستان بهره ببریم
رضا کیانی منتقد سینما به مناسبت روزملی سینما با تاکید بر ضرورت بازنگری وضعیت سینماهای خوزستان از زوایای مختلف ایمنی، زیبائی شناسی، تهویه و پخش و انعکاس صدا و زمینه های سرمایه گذاری بخش خصوصی ، گفته می توان از هنرمندان صاحب ذوق و پیشکسوتان سینماگر خوزستانی به عنوان سرمایه های ارزشمند انسانی در کنار ظرفیت های بالای عمرانی و افتصادی بهره برد. به اعتقاد این منتقد سینما با برنامه ریزی های منسجم و تلاش حوزه های مختلف می توان بستر تولید مستمرآثار سینمایی را درخوزستان فراهم آورد. امید که متولیان امورهنری به ویژه سینما در استان به این مهم توجه کنند و برای ارتقاء سینما در این مرز پرگوهر گام بردارند.
برچسب ها : قبوض مشتركین رضا كیانی سینما
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند