
در دیدار وزرای امور خارجه ایران و کرهجنوبی مطرح شد؛ آزادسازی اموال بلوکه شدن ایران در دستور کار دولت کره جنوبی
وزیر امور خارجه کره جنوبی در دیدار با همتای ایرانی از اهتمام دولت کره جنوبی برای رفع موانع دسترسی ایران به منابع خود در این کشور خبر داد.
امیرعبدالهیان وزیر امورخارجه کشورمان در حاشیه هفتاد و هفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با پارک جین، وزیر امور خارجه کره جنوبی، دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار طرفین ضمن ابراز خرسندی از شصتمین سال برقراری روابط سیاسی بر عزم دو کشور برای گسترش روابط همه جانبه تاکید کردند.
حسین امیرعبداللهیان ضمن دعوت از همتای کره ای خود برای سفر رسمی به تهران، ابراز امیدواری کرد که با روی کار آمدن دولت جدید در این کشور شاهدپیشرفت در روابط میان ایران و کره جنوبی باشیم.
وزیر امور خارجه کره جنوبی نیز با اشاره عزم جدی و اقدامات انجام شده از سوی دولت جدید این کشور تاکید نمود که رفع موانع دسترسی به منابع ایران در بانکهای کره جنوبی در دستور کار این کشور قرار دارد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با برداشته شدن موانع مزبور، شرکتهای کرهای بتوانند در زمینه های مختلف در ایران فعالیت کنند.
وزیر امور خارجه کره همچنین ابراز امیدواری کرد سفر رسمی وزرای خارجه به پایتخت های دو کشور در زمان مقتضی صورت گرفته و دیدارهای منظم وزرای امور خارجه دو کشور ادامه پیدا کند.
باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجیبرچسب ها : اموال بلوکه شده ایران کره جنوبی امیرعبدالهیان وزیر امورخارجه کشور
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: از کنکور ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد
- پلیس راهور فراجا: استفاده از دوربینهای چهرهخوان برای ثبت تخلفات عابران تکذیب شد
- فرانشیز خدمات بستری مددجویان کمیتهامداد «رایگان» شد/ پرداخت کمک هزینه درمان ناباروری در مراکز خصوصی تا ۵۰ میلیون تومان
- آغاز ثبتنام دانشآموزان اتباع خارجی برای سال تحصیلی جدید از اول خرداد/ برگههای سرشماری اعتباری ندارد
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است