
معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور خبر داد: مخبر به مسکو میرود
معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور از حضور معاون اول رییس جمهور در دومین مجمع اقتصادی خزر در پنج شنبه این هفته مورخ ۱۴ مهر ماه در شهر مسکو خبر داد.
به گزارش ایسنا، محمد جمشیدی با بیان اینکه این مجمع به دعوت میخائیل ولادیمیرویچ میشوستین نخست وزیر روسیه و با حضور نخست وزیران کشورهای ساحلی دریای خزر برگزار می شود، گفت: کشورهای ایران، روسیه، ترکمنستان، قزاقستان و آذربایجان به عنوان پنج همسایه در موضوعات نفت و گاز، انرژی، حمل و نقل، علمی، محیط زیست و کشاورزی به طور دوجانبه و چندجانبه با یکدیگر مذاکره و تعامل خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه ریاست هیات ایرانی در دومین مجمع اقتصادی خزر بر عهده معاون اول رییس جمهور است، خاطرنشان کرد: تعدادی از وزرا و مسئولین اجرایی دکتر مخبر را در این سفر همراهی می کنند و هیات همراه معاون اول رییس جمهور در این همایش به دنبال راهکارهایی برای گسترش همکاری های اقتصادی فیمابین و رفع موانع موجود خواهند بود.
جمشیدی با بیان اینکه در این اجلاس ۱۲ میزگرد تخصصی با حضور مقامات و کارشناسان کشورهای عضو برگزار می شود، افزود: تبادل اطلاعات اقتصادی و تجاری در راستای تأمین نیازمندی های متقابل در شرایط تحریم، جذب سرمایه گذاری این کشورها در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ایران، توسعه و تکمیل اتصالات کشورهای حاشیه دریای خزر در بخش های ریلی و جاده ای، توسعه کشتیرانی بین بنادر، تهاتر کالا، راه اندازی خطوط انتقال برق و گاز، همکاری های تاریخی – فرهنگی، ایجاد بانک مشترک و استفاده از ارزهای ملی در مبادلات تجاری، تسهیل روادید تجار و لغو روادید رانندگان، صادرات محصولات کشاورزی و کشت فراسرزمینی و پاکسازی محیط زیست دریا و سواحل پیرامون و توسعه گردشگری از جمله موضوعاتی هستند که هیات عالی رتبه جمهوری اسلامی در این همایش بر آن تمرکز خواهد داشت.
انتهای پیام
برچسب ها : رئیس جمهور مخبر مسکو
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است
- سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: از کنکور ۱۴۰۶ به بعد ساختار امتحانات نهایی تغییر نخواهد کرد
- پلیس راهور فراجا: استفاده از دوربینهای چهرهخوان برای ثبت تخلفات عابران تکذیب شد
- فرانشیز خدمات بستری مددجویان کمیتهامداد «رایگان» شد/ پرداخت کمک هزینه درمان ناباروری در مراکز خصوصی تا ۵۰ میلیون تومان
- آغاز ثبتنام دانشآموزان اتباع خارجی برای سال تحصیلی جدید از اول خرداد/ برگههای سرشماری اعتباری ندارد
- راوی گفت: نمایندگان سهم کامل خوزستان از محل 3 درصد فروش نفت را مطالبه کنند
- راوی گفت: <گرد و خاک> نمایندگان در مجلس مقطعی نباشد تا به جایی برسد!
- راوی گفت: 18 نماینده استان و مدیریت بحران کشور تا کی می خواهند، به زیرخاک رفتن خوزستان بی تفاوت باشند؟
- راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است